Labai gražūs Westos namai. O kad kitiems nepatinka, tai natūralu, kiek žmonių, tiek skonių.
Įdėsiu ir aš savo namų nuotraukų, kai išmoksiu albumą padaryti- nemoku sumažinti nuotraukų ...
QUOTE(lietutis @ 2007 04 16, 13:02)
Aciu Westa, uz palinkejima geru ideju. Ju prireiks o ir tikrai ju apstu tavo namuose. Man jie jau dabar labai silti, nors kaip suprantu dar truksta daug gyvenimisku detaliu, minkstumo: geliu, nevietoj numestu slepeciu, knygu, laikrasciu.... Man daug dalyku
dar kalnas styrančių laidelių, ne visi baldai ir tt. laukiu užuolaidų... svarbiausia neskubėt. iš tiesų jei būč atsidavus vien dizainerės darbui, tai namai jau turbūt senai būtų baigti.. kiekvienas, dirbdamas su dizaineriu nusistato savo taisykles ir kiekvienas leidžia jam daryt tiek kiek nori ar reikia.. šiame procese dalyvavau 100 proc. ir namus turėsiu tokius kokius norėsiu... o ne išbaigtus, suderintus, bet kuriuose negalėčiau gyvent ( sorry, bet čia vėl replika Canet žodžiams )
man labai patiko, kaip tuose namuose, kur japoniškas stilius, išspręsta malkų laikymo vieta
davė gera mintį ir man
davė gera mintį ir man
QUOTE(Perliukas @ 2007 04 16, 15:37)
Canet , o kodėl ta westos dizainerė tokia prasta , kas ten ne taip Man pačiai arčiau dūšios klasika , moderni klasika , bet westos namai ar tas yzzy interjeras taip pat gražu ir suderinta , nors ir ne mano skonio
Ir man ir mano draugam paserode kad Westos namas primena viesbuti,o ne namus ne jauku,truksta silumos
QUOTE(cudo @ 2007 04 16, 15:52)
Ir man ir mano draugam paserode kad Westos namas primena viesbuti,o ne namus ne jauku,truksta silumos
man tai labai fainai daugka mielai perkelciau pas save
QUOTE(Canet @ 2007 04 16, 12:16)
O ewestos name daug keistoku sprendimu, net nebuciau pagalvojusi, kad dizaineri samde
gal gali pasakyti bent keleta ? na tam, kad paziureti, susimastyti, ivertinti-galbut isvengti patiems ...
o aplamai tai kiek zmoniu, tiek nuomoniu, arne ? man tai ten yra viena nuotrauka, kur aplamai zada atima ten, kur laiptu aikstele ir vaizdas i antro auksto hola
žiūriu diskusijos vis dar tęsiasi .. kažkaip na visiškai nenorėjau čia vertinimų , tiesiog tikėjaus kad kažkas kažką gal pamatys naudingo. . ačiū kas pagyrė, aišku malonu.. o kam nepatiko - visiškai dzin.. ne toks tikslas buvo.. dar kartą pasikartosiu, kad tai mūsų šeimos namai, mums jie mieli... sutinku, kad trūksta dar jaukumo, bet gi dar nepabaigta viskas.. trūksta kilimų, užuolaidų ir visokių kitokių smulkmenų, kurios tai ir suteikia...o jei kam nors sprendimai kai kurie atrodo keistoki, tai niekas nuo to nėra apdraustas ir visada atsiras žmonių, kuriems kažkieno sprendimas atrodo nekoks.. taip, kad sekmės kuriant savo namučius ir iš karto nusiteikit, kad ne visiems jie patiks
Westa labai gražūs tavo namai o svarbiausia, kad tau ir tavo šeimai jie patys pačiausi ir dažniausiai kritikuoja tie, kurie savo nieko enrodo, o gal bijo parodyti juk lengviausia pasakyti:tas nepatiko, anas nepatiko skoniui draugų nėra
canet, žinai, kartais dizaineris turi derintis prie esamų erdvių, kaip beje ir prie šeimininkų norų ( kaip nekeista).. virtuvė - tai mano pačios noras.. . tikrai dizainerei savo buvau nelabai ,,palankus" klientas, nes reiškiau savo norus, o kiekvienas dizaineris džiaugiasi turėdamas laisvės kuo daugiau.. taip, kad .. beje, mano vonia yra viena labiausiai patinkančių patalpų, ir išspręsta ji labai gerai ( kiek tai buvo įmanoma su tokia patalpos forma ir stogu).. vien\ta voniai super ( beje ir pati vonia, kas mėgstat maudytis dviese, labai rekomenduoju būtent tą, jokioj kampinėj taip nesutilpsit ) ..
o kritika visada sveika .. tik man ji priimtinesnė argumentuota, o ne šiaip - man nepatinka... na negi dabar man pykt ir kritikuot visas briunetes, jei aš blondinė .. ir kirpėjos jų turbūt prastos
o kritika visada sveika .. tik man ji priimtinesnė argumentuota, o ne šiaip - man nepatinka... na negi dabar man pykt ir kritikuot visas briunetes, jei aš blondinė .. ir kirpėjos jų turbūt prastos
QUOTE(westa @ 2007 04 16, 23:02)
canet, žinai, kartais dizaineris turi derintis prie esamų erdvių, kaip beje ir prie šeimininkų norų ( kaip nekeista).. virtuvė - tai mano pačios noras.. . tikrai dizainerei savo buvau nelabai ,,palankus" klientas, nes reiškiau savo norus, o kiekvienas dizaineris džiaugiasi turėdamas laisvės kuo daugiau.. taip, kad .. beje, mano vonia yra viena labiausiai patinkančių patalpų, ir išspręsta ji labai gerai ( kiek tai buvo įmanoma su tokia patalpos forma ir stogu).. vien\ta voniai super ( beje ir pati vonia, kas mėgstat maudytis dviese, labai rekomenduoju būtent tą, jokioj kampinėj taip nesutilpsit ) ..
tiesa sakant nematau kam buvo samdytas dizaineris, nes viskas paprasta ir aisku, o vonios kambaryje aiskiai matosi kaip baisiai imontuota vonia.As suprantu ,kad ji gera, bet sprendimas visa vaizda sugadina ir atrodo pigiai
O kokia gali buti argumentuota kritika kai lygiai skirtingi.As baldu neperku sba ar baldu rojuje, kaip ir gariunuose ar pan.Visada ieskau kazko isskirtinio . Todel naturalu, kad tavo namai man standartas ir nera ko pykti paziurek visos juk giria
o del dizainerio derinimosi- tai normaliame pasaulyje uzsakovai issako savo pageidavimus, o specai uzsiima kuryba, jei jau tu viska diktavai, tai ir dizainere buvai tu Kam tu tada ja samdei
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 16, 23:38)
westa, negana tik parduotuve pataikyti reikia kad dar ir pirkiniai is tos parduotuves mums tinkantys butu o jei ne, tai laikykis
ai, pokstauja cia biski Canet, sekmes jei gyvenime
ai, pokstauja cia biski Canet, sekmes jei gyvenime
tai va ir rašau kad skoniui dar tobulėt ir tobulėt.. ech duoda gi žmonėms Dievas dovaną .. gaila nėr pirkt nusipirkčiau
na ką gi, Canet .... hmm stalviršio virtuvinio spalva absoliučiai ne į temą toliau tingiu rašyt .. ir apskritai.. tiesą sakant tikėjaus kažkokio kitokio vaizdelio