Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(redwitch @ 2007 04 15, 21:47)
OI kaip idomu cia pas jus....Nesenai ir as isirengiau namus. Baigineju vis "galiukus"...noreciau ikelt keleta foto parodyt ..idomu ka manot, bet tiesiogiai nemoku. Bet keletas nuotrauku yra  cia  Mano namai  kai langas atsidaro uzeikit ant kairej pusej Publikuojami albumai, mano taip ir vadinasi "Mano namai" smile.gif

Man labai patiko tavo namuciai 4u.gif Nezianu ar daug investavote finasiniu lesu, bet jauciasi, kad idejote nemazia saves, savo sielos 4u.gif
Atsakyti
jau paziurejau bigsmile.gif laaaaaaabai grazu. dideli kambariai, sviesu thumbup.gif laitu tureklai, vonia - pasaka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilja @ 2007 04 16, 11:39)
password: westa

Westos nuostabiai tvarkingi, grazus, siuolaikiski namuciai 4u.gif Isejus is Westos namuciu uzsimaniau namo ax.gif Dabar suku galva kaip izsidirbt 1Mln Lt arba 2 Mln. Lt., gal eit pas Valinska i laida? smile.gif mastau.gif
O jei rimtai, dekoju Westa uz grazias idejas ir vilti, kad viskas imanoma jei tik nori smile.gif aciuks.gif
Atsakyti
man tai westos berniuko kambarys labai patiko bigsmile.gif jau net insivaizduoju koks vaikas laimingas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 16, 10:51)
man tai westos berniuko kambarys labai patiko  bigsmile.gif  jau net insivaizduoju koks vaikas laimingas  bigsmile.gif

o man prie tokios spintos ir lovos, norėtųsi kažkokių panašių tapetų. O dabar tapetai visiškai vaikiški blush2.gif ir nederantys prie baldų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 04 16, 12:00)
o man prie tokios spintos ir lovos, norėtųsi kažkokių panašių tapetų. O dabar tapetai visiškai vaikiški  blush2.gif ir nederantys prie baldų  blush2.gif

tai kad ir berniukas dar maziukas.. kazkaip atrodo kad pats bus issirinkes wink.gif
o va baldu tai nelabai koks pasirinkimas yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Man westos namai schmoll.gif eilinis modernus interjeras, kokiu dabar mase. Gal tik tureklai nestandartiniai ir tapetai kaikurie nieko, na dar sienu plyteles svetaineje geros, bet visuma tai schmoll.gif
Nors jos namai geresni uz kitus cia publikuojamus megejiskus variantus, kur apie interjera apskritai nera ka kalbeti. Padaryti eiliniai remontai smile.gif
prasau nesupykti, reikia visokiu nuomoniu biggrin.gif
Man asmeniskai artimesnis klasikinis interjeras, o tokiu retenybe, deja. Dabar visur(Lietuvoje) gipsokartonai, halogenai, dazytos sienos ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Canet @ 2007 04 16, 12:18)
Man asmeniskai artimesnis klasikinis interjeras, o tokiu retenybe, deja. Dabar visur(Lietuvoje) gipsokartonai, halogenai, dazytos sienos ir tt.

O kai interjeras klasikinis, tai ka tada su sienomis daryti? g.gif
O jau koks interjero stilius - tai tikrai kiekvieno skonio reikalas. Man tikras klasikinis interjeras bute - labai baisu, o ir namo jau reikia "dvaro"....
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 04 16, 13:00)
O kai interjeras klasikinis, tai ka tada su sienomis daryti? g.gif
O jau koks interjero stilius - tai tikrai kiekvieno  skonio reikalas. Man tikras klasikinis interjeras bute - labai baisu, o ir namo jau reikia "dvaro"....

sienu apmusalai, ir dazymo yra ivairiu budu.Nebutina daryti sunku klasikini( dvarini biggrin.gif ) gali lengvesni, modernia klasika.Matyt nematei geru interjeru.As apskritai sakau,kad lietuviai atsilike sioje srityje, gaudo madas, megdzioja vieni kitus.Pilnos parduotuves ir knygynai uzsienio knygu ir zurnalu, kur pilna ideju.Deja , dauguma perka lietuviskus busto zurnalus, kur isvis nera i ka ziureti. Ir tokiu mase.Bet tai normalu biggrin.gif
Zinoma pas mus ir prekiu pasiula gan ribota, kas grazu-gana brangu.
Gal toliau nesiplesiu,ne apie tai tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(redwitch @ 2007 04 16, 09:11)
Nea, kaktusams ne per tamsu smile.gif)) auga kaip ant mieliu.....

O del hieroglifu, tai ilgai studijavau japonu kaligrafija internete, kol issiaiskinau reiksmes kuriu reikejo ir piesiau pati ant sienos. Vienoje puseje- Jin ir Jan -moteriski pradai. (mano namai pagal feng shui daryti).
O kitoj pusej vertybes- laime, meile, turtine gerove ir sapnu pasaulis smile.gif)))

O drabuzine tai naturalaus tamsiai rudo medzio su matiniu stiklu. aliuminiai tik begeliai.

o jei ne paslaptis, kiek spinta kainavo ir kur uzsakinejot?
Atsakyti
ei mergaitės, viskas ok smile.gif... nereikia manes ginti.. tikrai kiekvienas turi savo nuomonę ir skonį smile.gif.. tikrai mano namai daryt ne pvz Canet smile.gif.. aš esu patenkinta, tai yra namai, kokių norėjau aš smile.gif..

QUOTE(Limcamca @ 2007 04 16, 11:00)
o man prie tokios spintos ir lovos, norėtųsi kažkokių panašių tapetų. O dabar tapetai visiškai vaikiški  blush2.gif ir nederantys prie baldų  blush2.gif

vaikų kambarys - ne ta vieta, kur bandžiau viską idealiai derinti.. kaip kažkas pastebėjo, mano vaikai patys rinkosi, kad jiems patiko.. vadovavausi vaikų emocijomis... rinkdama tapetą berniukui buvau radus ir tinkantį ( kitų akimis žiūrint, o ir mano pačios ) prie baldų.. Bet deja, jis tokių emocijų mano mažiui nesukėlė kaip laivas... kaip ir baldeliai smile.gif.. taip kad jis dabar laimingas ir man to užtenka.. o dera ar nedera - man vis tiek.. tai jo kambarys .. name yra kitų vietų, kurias stengiausi derinti..

norėčau replikuoti tik į vieną Canet pasisakymą.. prastas dizaineris... o kas yra geras dizaneris? g.gif mano dizainerė dirbo su manimi, mes labai daug ką sprendėm kartu, dauguma sprendimų ( na pvz tapetas ant sienos, plytų siena, šviestuvas virš valgomojo stalo, tapetai vaikų kambariuose ir tt.) buvo grynai mano sprendimai.. ir ji padėjo kurti mano namus... jei dizaineris su šiuo inerjeru neįtiko pvz Canet, negi ją galima vadint prasta? juokinga... bet ir ne tame esmė.. aš džiaugiuosi ja, džiaugiuos jos pagalba, jos draugija ( beje mes dabar neblogos draugės smile.gif... džiaugiuosi rezultatu.. ir tai svarbiausia.. ko linkiu ir Jums visoms .. sekmės 4u.gif
Atsakyti
Aciu Westa, uz palinkejima geru ideju. Ju prireiks mirksiukas.gif o ir tikrai ju apstu tavo namuose. Man jie jau dabar labai silti, nors kaip suprantu dar truksta daug gyvenimisku detaliu, minkstumo: geliu, nevietoj numestu slepeciu, knygu, laikrasciu.... biggrin.gif Man daug dalyku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietutis: 16 balandžio 2007 - 13:03