ei mergaitės, viskas ok
... nereikia manes ginti.. tikrai kiekvienas turi savo nuomonę ir skonį
.. tikrai mano namai daryt ne pvz Canet
.. aš esu patenkinta, tai yra namai, kokių norėjau aš
..
QUOTE(Limcamca @ 2007 04 16, 11:00)
o man prie tokios spintos ir lovos, norėtųsi kažkokių panašių tapetų. O dabar tapetai visiškai vaikiški
ir nederantys prie baldų
vaikų kambarys - ne ta vieta, kur bandžiau viską idealiai derinti.. kaip kažkas pastebėjo, mano vaikai patys rinkosi, kad jiems patiko.. vadovavausi vaikų emocijomis... rinkdama tapetą berniukui buvau radus ir tinkantį ( kitų akimis žiūrint, o ir mano pačios ) prie baldų.. Bet deja, jis tokių emocijų mano mažiui nesukėlė kaip laivas... kaip ir baldeliai
.. taip kad jis dabar laimingas ir man to užtenka.. o dera ar nedera - man vis tiek.. tai jo kambarys .. name yra kitų vietų, kurias stengiausi derinti..
norėčau replikuoti tik į vieną Canet pasisakymą.. prastas dizaineris... o kas yra geras dizaneris?
mano dizainerė dirbo su manimi, mes labai daug ką sprendėm kartu, dauguma sprendimų ( na pvz tapetas ant sienos, plytų siena, šviestuvas virš valgomojo stalo, tapetai vaikų kambariuose ir tt.) buvo grynai mano sprendimai.. ir ji padėjo kurti mano namus... jei dizaineris su šiuo inerjeru neįtiko pvz Canet, negi ją galima vadint prasta? juokinga... bet ir ne tame esmė.. aš džiaugiuosi ja, džiaugiuos jos pagalba, jos draugija ( beje mes dabar neblogos draugės
... džiaugiuosi rezultatu.. ir tai svarbiausia.. ko linkiu ir Jums visoms .. sekmės