Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 13:21)
Atiduodu jūsų tesimui laugh.gif

Jaukus klasikiniai namuciai smile.gif
Tik man asmeniskai per daug visur rudos-ryzos-geltonos spalvos, net vonioj. Noretusi daugiau ivairumo blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Forma @ 2007 01 16, 13:36)
bandzaiu ieskoti ko nors patinkancio  blush2.gif

Forma, kiek susidariau vaizda, tavo skonis skiriasi nuo daugumos klasikinio jaukaus busto supratimo (cia komplimentas smile.gif ) ir, manau, taip kaip jus isirengsit savo busta, paziureti bus laabai idomu ir grazu, bet ne kiekvienas gales tokiam interjere gyventi (cia irgi geraja prasme) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 16, 12:36)
bandzaiu ieskoti ko nors patinkancio  blush2.gif
Aš, kaip nesenai įsitikinus, kad esu minimalistė, tai net neieškojau blush2.gif
Labiausiai nepatiko tai svetainės užuolaidos ir baldai, bet kadangi baldus pakeist, tai nieko biggrin.gif
Na, butas visiškai ne mano skonio, bet manau, kad jums jis pats pačiausias, tai ir liux thumbup.gif
Jei ką, tai įžeist tikrai nieko nenorėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 16, 14:36)
Aš, kaip nesenai įsitikinus, kad esu minimalistė, tai net neieškojau  blush2.gif
Labiausiai nepatiko tai svetainės užuolaidos ir baldai, bet kadangi baldus pakeist, tai nieko  biggrin.gif
Na, butas visiškai ne mano skonio, bet manau, kad jums jis pats pačiausias, tai ir liux  thumbup.gif
Jei ką, tai įžeist tikrai nieko nenorėjau  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Visiskai su tavimi sutinku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geliuke @ 2007 01 16, 13:17)
Jaukus klasikiniai namuciai smile.gif
Tik man asmeniskai per daug visur rudos-ryzos-geltonos spalvos, net vonioj. Noretusi daugiau ivairumo  blush2.gif

Iš dalies suitnku kad pas mus visur arba geltona arba ruda doh.gif bet namie tamsu norisi daryti kuo šviesiau o svetainė kolidorius ir virtuvė kaip ištisinė erdvė doh.gif gi nedarysi kolodoriaus mėlyno o svetainės raudonos g.gif miegamasis klijuotas seniai ir man tie tapetai išvis nepatinka schmoll.gif reiks vyrą kušint biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 16, 13:36)
Aš, kaip nesenai įsitikinus, kad esu minimalistė, tai net neieškojau  blush2.gif
Labiausiai nepatiko tai svetainės užuolaidos ir baldai, bet kadangi baldus pakeist, tai nieko  biggrin.gif
Na, butas visiškai ne mano skonio, bet manau, kad jums jis pats pačiausias, tai ir liux  thumbup.gif
Jei ką, tai įžeist tikrai nieko nenorėjau  4u.gif

Na prašom pasakyti kodėl mano užuolaidos nepatiko g.gif spalva ar kas ? šiaip įdomu nuomonę išgirst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 13:54)
Na prašom pasakyti kodėl mano užuolaidos nepatiko  g.gif  spalva ar kas ? šiaip įdomu nuomonę išgirst  biggrin.gif
Pasiuvimas man nepatinka blush2.gif Tas falbonas ant viršaus. O ir spalva, jei dabar pamenu, tokia į bordinę nešanti (pataisyk, jei klystu). Man ta spalva išvis alergiją kelia. Bet juk toks jau mano skonis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 14:54)
Iš dalies suitnku kad pas mus visur arba geltona arba ruda  doh.gif  bet namie tamsu norisi daryti kuo šviesiau o svetainė kolidorius ir virtuvė kaip ištisinė erdvė  doh.gif  gi nedarysi kolodoriaus mėlyno o svetainės raudonos  g.gif  miegamasis klijuotas seniai ir man tie tapetai išvis nepatinka  schmoll.gif  reiks vyrą kušint  biggrin.gif
Papildyta:

Na prašom pasakyti kodėl mano užuolaidos nepatiko  g.gif  spalva ar kas ? šiaip įdomu nuomonę išgirst  biggrin.gif

Pats audinys gal ir nieko (kiek eina iziuret), bet va pasiuvimas ax.gif Paziurejus i foto, labai asocijuojasi man su tarybiniais laikais rolleyes.gif Kai darydavo visi trecia eile su "imantriom" medziagos kvarbatkom ir pan. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 16, 14:56)
Pasiuvimas man nepatinka  blush2.gif Tas falbonas ant viršaus. O ir spalva, jei dabar pamenu, tokia į bordinę nešanti (pataisyk, jei klystu). Man ta spalva išvis alergiją kelia. Bet juk toks jau mano skonis  unsure.gif

Nu va, Supergirl aplenke truputeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 16, 13:56)
Pasiuvimas man nepatinka  blush2.gif Tas falbonas ant viršaus. O ir spalva, jei dabar pamenu, tokia į bordinę nešanti (pataisyk, jei klystu). Man ta spalva išvis alergiją kelia. Bet juk toks jau mano skonis  unsure.gif

nu tą nuo viršaus galima nuimt mastau.gif o pasiuvimas tai ten paprastai pasiūtos tik į šonus atitrauktos kad šviesos man neužstotų unsure.gif o spalva tokia pereinanti apelsininė- bordo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 14:04)
nu tą nuo viršaus galima nuimt mastau.gif  o pasiuvimas tai ten paprastai pasiūtos tik į šonus atitrauktos kad šviesos man neužstotų  unsure.gif  o spalva tokia pereinanti apelsininė- bordo  unsure.gif
Nu bet jei jums gražu, taigi ir gerai thumbup.gif Aš tik pasakiau savo nuomonę.
O kokius baldus užsisakėt? Gal turi kokią nuorodėlę? Cekava, nes ir patys esam užsisakę, laukiam... ax.gif
Atsakyti
Dalbara jaukūs namai, nors ir ne visai mano skonio, bet kaip sakoma dėl skonio nesiginčijama smile.gif , kažkas rašė, kad mano butas fainas, bet sau tokio nenorėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 16, 14:10)
Nu bet jei jums gražu, taigi ir gerai  thumbup.gif  Aš tik pasakiau savo nuomonę.
O kokius baldus užsisakėt? Gal turi kokią nuorodėlę? Cekava, nes ir patys esam užsisakę, laukiam... ax.gif

Prašom ciekavikis ir parašyk ar patiko rolleyes.gif
http://www.juodasisalksnis.lt Klasika rolleyes.gif

Aš labai nori išverst tą sieną į balkoną ir įdėt langus iki žemės mastau.gif o gal ir užuolaidas pakeist aš jau iškart norėjau kažko krūčiau new_russian.gif bet vyro pritarimo negavau doh.gif o svarbiausia babkių lotuliukas.gif nu nieko pamyluosim pačiūčiuosim per laiką susilydys laugh.gif
Kaip manot ar būtų daugiau šviesos kambary jei tą sieną išverstume g.gif nes langai išeina į balkoną o balkone langai sako turi būt žemiau nei dabar mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaka @ 2007 01 16, 14:28)
Dalbara jaukūs namai, nors ir ne visai mano skonio, bet kaip sakoma dėl skonio nesiginčijama  smile.gif , kažkas rašė, kad mano butas fainas, bet sau tokio nenorėtų  biggrin.gif

drinks_cheers.gif kiekvieno žmogaus ir norai, ir poreikiai, ir skonis kitoks mirksiukas.gif
Atsakyti
Dalbara,labiausiai man uzkliuvo paveikslas svetaineje baltais remais blink.gif Kazkaip man jis ten labai nesiziuri,nes jis ten per aukstas ,ar per aukstai pakabintasw.Jei jau norit ten paveikslo,tai man atrodo geriau tiktu rudais remais ir pailgas,o dar geriau veidrodis graziuose remuose.
O uzuolaidos man patinka rolleyes.gif Na,nepatinka turbut toms,kas dievina minimalizma unsure.gif Tik gal uzuolaidas rinkciaus sviesesnes,nes ,itariu,kad butas nuo ju tamseja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaja: 16 sausio 2007 - 14:56
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 16, 13:58)
Na, idejus nuotrauka, galima parasyti, kad komentuoti arba graziai, arba is viso nieko nerasyti ir viskas smile.gif

visos mes skirtingos ir individualiai reaguojame į kritiką, tai normalų. aš, pvz., kai įdėsiu savo nuotraukas, tai lauksiu įvairios kritikos iš kolegių ax.gif , kartais kritika (ypač profesionali) padeda pažvelgti į savo darbą iš šalės, o tai padėda "pagimdyti" naujas idejas. nesipykim irnesakyk.gif
Atsakyti