Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(node @ 2007 04 15, 20:32)
jaučiuosi truputėlį atsilikusi  ax.gif bet kam du kranai kriauklėje?  ax.gif

Ten po kriaukle filtras, kuris valo vandeni, o pro ta plona kraniuka svarus vanduo bega mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2007 04 15, 20:38)
Ten po kriaukle filtras, kuris valo vandeni, o pro ta plona kraniuka svarus vanduo bega mirksiukas.gif

kurį jau galima gerti, ar ne?
good.gif ir aš taip noriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(node @ 2007 04 15, 20:43)
kurį jau galima gerti, ar ne?
good.gif ir aš taip noriu  tongue.gif

Aha, tipo jau labai gerai isvalo. Tik tas filtras brangokas, kaina su trim nuliais, tiksliai kiek nepasakysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2007 04 15, 20:49)
Aha, tipo jau labai gerai isvalo. Tik tas filtras brangokas, kaina su trim nuliais, tiksliai kiek nepasakysiu blush2.gif

tai tikiu, kad kaina nemaža turėtų būti, jeigu po to geriamo vandens nebereikia visai pirkti thumbup.gif
aš tai kol kas nelabai turiu ką parodyti ax.gif remontuose gyvenam dabar unsure.gif
Atsakyti
Kristal, o abiejose virtuvese nera gartraukiu bigsmile.gif cia nauja mada ? ar netruksta ?
Atsakyti
OI kaip idomu cia pas jus....Nesenai ir as isirengiau namus. Baigineju vis "galiukus"...noreciau ikelt keleta foto parodyt ..idomu ka manot, bet tiesiogiai nemoku. Bet keletas nuotrauku yra cia Mano namai kai langas atsidaro uzeikit ant kairej pusej Publikuojami albumai, mano taip ir vadinasi "Mano namai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOOLA @ 2007 02 01, 21:28)
Štai mano butas  bigsmile.gif
čia

WUW blink.gif va cia tai butas wub.gif
uzpavydejau blush2.gif
Atsakyti
Oho.....tikrai...o cia ji parduoda?
Atsakyti
QUOTE(redwitch @ 2007 04 15, 20:54)
Oho.....tikrai...o cia ji parduoda?

čia dizaineriai įsidėję į savo psl smile.gif
Atsakyti
redwitch,ta geltona uzuolaida tikrai nekokia blush2.gif
westos namuciai grazus,ypac laiptai ir balkonas
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 04 15, 20:30)
Kristal, o abiejose virtuvese nera gartraukiu  bigsmile.gif cia nauja mada ? ar netruksta ?

Jo, gaunasi, kad nera gartraukiu ax.gif ne nezinau kodel g.gif Bet sitie butas ir namas tai jie ne Lietuvoje, cia Izraelyje.
Papildyta:
QUOTE(redwitch @ 2007 04 15, 20:47)
..Nesenai ir as isirengiau namus. Baigineju vis "galiukus"...noreciau ikelt keleta foto parodyt

Man patiko namuciai, ypac ta raudona - bordo spalva thumbup.gif , as pati dabae ant tokios labai pasinesusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 04 15, 20:45)
Jo, gaunasi, kad nera gartraukiu ax.gif  ne nezinau kodel g.gif  Bet sitie butas ir namas tai jie ne Lietuvoje, cia Izraelyje.
Papildyta:
Man patiko namuciai, ypac ta raudona - bordo spalva thumbup.gif , as pati dabae ant tokios labai pasinesusi 4u.gif

tik perziurejus foto, is karto supratau, kad cia ne LT. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laura @ 2007 04 15, 18:38)

bega svarus mirksiukas.gif , o kitame kampe stovi vandens filtras (vandens bakelis)
Papildyta:
QUOTE(redwitch @ 2007 04 15, 19:47)
OI kaip idomu cia pas jus....Nesenai ir as isirengiau namus. Baigineju vis "galiukus"...noreciau ikelt keleta foto parodyt ..idomu ka manot, bet tiesiogiai nemoku. Bet keletas nuotrauku yra  cia  Mano namai  kai langas atsidaro uzeikit ant kairej pusej Publikuojami albumai, mano taip ir vadinasi "Mano namai" smile.gif

man grazu interjiere visokie korejietiski, japoniski, motyvai tik manau kad apie juos reikia si ta zinoti. idomu ka reiskia heroglifai ant baltos miegamojo sienos( virs lovos)?
Atsakyti