Westa, ar isemei nuotraukas, nes matau tik suniuka?
QUOTE(KristiTal @ 2007 04 14, 21:49)
Westa, ar isemei nuotraukas, nes matau tik suniuka?
kitam albume
beje, Westa, jei dar busi cia tie sviestuvai kur toki lygus svetaineje, ar jie rimtai brangus labai kaip man vaivoroje yra sake ?
Cia anytos virtuve su svetaine:
Papildyta:
Vyro sesers svetaine su virtuve:
Papildyta:
Vyro sesers svetaine su virtuve:
QUOTE(KristiTal @ 2007 04 14, 22:17)
daug panasumu
Jau isejo paziureti westos namucius. Labai labai labai... grazus
ačiū už nuomones ... namai dar nepilnai baigti, kitą savaitę tikiuos sulaukt užuolaidų, o ir šviestuvai ne visur yra.. kaip ir baldai... bet kuriuo atveju aš patenkinta rezultatu...
Giga, apie kokius šviestuvus kalbi . pvz tas kvadrate kainavo apie 1500 lt... daug lempų pirkau Šviesos studijoj , einu bandysiu jų psl rast ČIA jie ir Klaipėdoj yra
Dilma, indaplovė ten ...
Lindra, dar su tuo dekoru nebaigta idėja, dar turi tamsus staliukas atsirast prie sienos, po lempom, tada tipo bud baigtas užmanymas
Giga, apie kokius šviestuvus kalbi . pvz tas kvadrate kainavo apie 1500 lt... daug lempų pirkau Šviesos studijoj , einu bandysiu jų psl rast ČIA jie ir Klaipėdoj yra
Dilma, indaplovė ten ...
Lindra, dar su tuo dekoru nebaigta idėja, dar turi tamsus staliukas atsirast prie sienos, po lempom, tada tipo bud baigtas užmanymas
as tai uzpavydejau westai
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 15, 09:08)
as tai uzpavydejau westai
nu nereikia. ir tu pasidarysi
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 15, 09:16)
kada nors
Aš irgi pagatava būčiau jau viską daryti, kraustytis ir gyventi. Bet tai ką padarysi. Reikia tik naudingai išnaudoti tą laiką
QUOTE(KristiTal @ 2007 04 14, 23:17)
jaučiuosi truputėlį atsilikusi bet kam du kranai kriauklėje?
antroje nuotraukoje man baisiai patinka, kad tiek daug erdvės ir šviesos