Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(westa @ 2007 04 14, 12:20)
dalinuos patirtimi, gal kas pasisems kokių idėjų.. dar ne iki galo baigta, bet visgi..
ČIA
slaptažodis westa

labai grazus namuciai thumbup.gif
Atsakyti
westa, labai gražūs namai thumbup.gif wub.gif
Man labai patiko tie šviestuvai- puodeliai tongue.gif ir tai, kad daug erdvės, neperkrauta thumbup.gif
Atsakyti
nuostabūs namučiai thumbup.gif O jau laiptai wub.gif
Atsakyti
O as negaliu paziureti westos graziu namuciu...kodelneileidzia? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Ir manes neiledzia i Westos namucius: rolleyes.gif
- Kadangi jau seniai skaitau namuciu grazinimo temas, pastebejau kad Westos karvute wink.gif smile.gif kazkur dingo. g.gif

- Dziaugiuosi del Westos ( maciau keletas nuotrauku virtuves temoje ) clap.gif

- Aciu Westa uz nuoroda thumbup.gif , ieskojau Vilniuje sito salono, nes maciau tik Kaune savanoriu pr.
Papildyta:
Ileido thumbup.gif Einu i svecius 4u.gif
Atsakyti
ir mane ileido drinks_cheers.gif
labai grazus namuciai thumbup.gif
Atsakyti
Westa labai dziaugiuosi, kad viskas jau i pabaiga ir taip graziai ir dailiai ... vonia visai viskas vel kiataip atrodo ir pati tokia jau nebe nuosaly ir akmenukai liuks atrodo, kaip ir pradzioje remonto atrode thumbup.gif

labai atsiprasau, kad be atsiklausimo idesiu nuotraukyte, bet gal taip aiskiau bus, kas cia??? kokia cia medziaga? dazyta? klijuota?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PUka: 14 balandžio 2007 - 15:15
QUOTE(PUka @ 2007 04 14, 16:13)

labai atsiprasau, kad be atsiklausimo idesiu nuotraukyte, bet gal taip aiskiau bus, kas cia??? kokia cia medziaga? dazyta? klijuota?

atsakysiu as biggrin.gif plyteles
Atsakyti
Westul
man labiausiai užkliuvo virtuvėje akcentai:

user posted image

ta viena spintelė tamsi, ir ties ja grindų fragmentas thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
O dabar atsakysiu aš - ten, berods, pas ją indaplovė, o ne spintelė tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
koks skirtumas kas už tų durelių, svarbu akcentas mirksiukas.gif
juk įmontuojama vistiek rolleyes.gif
šiaip ar taip - ir man tokia mintis buvo kilusi - kad ten slepiasi indaplovė mirksiukas.gif
Atsakyti
Westa thumbup.gif ne viskas mano skonio, bet kai kas tai nuostabu thumbup.gif o siaip viskas grazu, sviesu, erdvu thumbup.gif
gal gali pakomentuoti, kas ten per sviestuveliai prie pakopu? ar tik ne LEDai? ar gerai jie sviecia ? ir kaip uos ijungiate ? judesio davikliu ar nakciai visada paliekat ? ar su jungtukais ?
Atsakyti