Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

Nu jo... Bet gal mes nesuprantam
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 04 05, 17:51)
Nu jo... Bet gal mes nesuprantam

Nu jo gal savo parodyk gal suprasim
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 04 05, 17:08)
Nu jo gal savo parodyk gal suprasim

Remontas nebaigtas gal, bet jei man pačiai nepatiks, nerodysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 15, 12:41)
lotuliukas.gif  imkit žiūrėkit  lotuliukas.gif drabstykit  user posted image  user posted image
tikra spalva antroj fotkėj  g.gif
user posted image

user posted image

Labai grazu rolleyes.gif stilius pakanakmai vientisas, tik to kilimo nedeciau. Kazkaip jis man prie tokio stiliaus nedera. Ir paveiklsa pakeisciau, gal vietoj vieno tris vienoj linijoj. Siaip liuks- skoninga svetaine. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmia: 06 balandžio 2007 - 09:33
QUOTE(ermute @ 2007 02 15, 09:58)
man irgi viskas  thumbup.gif  bet tos grindys..... pritariu kazkieno issakytai nuomonei, kad cia reikejo labai labai klasikinio stiliaus baldu... o sitie labai grazus, bet pjaunasi su grindim... ir kilimas  thumbup.gif  bet kai pamastau kiek ji valyt reiks  doh.gif

man irgi grindys nepatinka schmoll.gif Baldai, sienos, kilimas thumbup.gif wub.gif O parketas nesižiūri.. schmoll.gif
Atsakyti
dalinuos patirtimi, gal kas pasisems kokių idėjų.. dar ne iki galo baigta, bet visgi..
ČIA
slaptažodis westa
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 04 14, 11:20)
dalinuos patirtimi, gal kas pasisems kokių idėjų.. dar ne iki galo baigta, bet visgi..
ČIA
slaptažodis westa

Neįleidžia schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
mane įleido tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2007 04 14, 12:11)
Neįleidžia schmoll.gif  mirksiukas.gif

turėtų įleist.. gal dėl to kad pildau dabar albumą g.gif ..o gal slaptažodžio neparašai
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 04 14, 12:15)
turėtų įleist.. gal dėl to kad pildau dabar albumą  g.gif ..o  gal slaptažodžio neparašai

va ką man parašo,kai suvedu slaptažodį Too many failed logins. Try back later.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 04 14, 13:15)
turėtų įleist.. gal dėl to kad pildau dabar albumą  g.gif ..o  gal slaptažodžio neparašai

be žodžiu wub.gif mergaites kambarys matosi didelis. viskas taip stilinga, lengva. Lemputės puodeliai apversti irgi thumbup.gif Na nesuprantu kur jūs tokių dalykų randat g.gif
Čia matyt didesniuos meistuose yra. Kaune tai nežinau kur važiuot. O Vilnių nuvažiuot galima, bet ir reik žinot kur nusibelst, miestas nemažas kai nuvažiuojam nieko mes ten nerandam, susinerviman dėl kampščių ir tiek doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilike: 14 balandžio 2007 - 12:24
QUOTE(wilike @ 2007 04 14, 12:23)
be žodžiu   wub.gif  mergaites kambarys matosi didelis. viskas taip stilinga, lengva. Lemputės puodeliai apversti irgi  thumbup.gif  Na nesuprantu kur jūs tokių dalykų randat  g.gif 
Čia matyt didesniuos meistuose yra. Kaune tai nežinau kur važiuot. O Vilnių nuvažiuot galima, bet ir reik žinot kur nusibelst, miestas nemažas  kai nuvažiuojam nieko mes ten nerandam, susinerviman dėl kampščių ir tiek  doh.gif  blush2.gif

patikėk, Klaipėda - didelis kaimas.. dauguma šviestuvų iš Vilniaus vežiaus doh.gif va čia gera parduotuvė http://www.inarta.lt/

albumą tuoj visą užpildysiu, gal tada įleis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 14 balandžio 2007 - 12:35