QUOTE(Abonentienė @ 2007 04 05, 17:51)
Nu jo... Bet gal mes nesuprantam
Nu jo gal savo parodyk gal suprasim
QUOTE(Dalbara @ 2007 04 05, 17:08)
Nu jo gal savo parodyk gal suprasim
Remontas nebaigtas gal, bet jei man pačiai nepatiks, nerodysiu
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 15, 12:41)
Labai grazu stilius pakanakmai vientisas, tik to kilimo nedeciau. Kazkaip jis man prie tokio stiliaus nedera. Ir paveiklsa pakeisciau, gal vietoj vieno tris vienoj linijoj. Siaip liuks- skoninga svetaine.
QUOTE(ermute @ 2007 02 15, 09:58)
man irgi viskas bet tos grindys..... pritariu kazkieno issakytai nuomonei, kad cia reikejo labai labai klasikinio stiliaus baldu... o sitie labai grazus, bet pjaunasi su grindim... ir kilimas bet kai pamastau kiek ji valyt reiks
man irgi grindys nepatinka Baldai, sienos, kilimas O parketas nesižiūri..
QUOTE(westa @ 2007 04 14, 11:20)
dalinuos patirtimi, gal kas pasisems kokių idėjų.. dar ne iki galo baigta, bet visgi..
ČIA
slaptažodis westa
ČIA
slaptažodis westa
Neįleidžia
mane įleido
QUOTE(*Bitutė* @ 2007 04 14, 12:11)
Neįleidžia
turėtų įleist.. gal dėl to kad pildau dabar albumą ..o gal slaptažodžio neparašai
QUOTE(westa @ 2007 04 14, 12:15)
turėtų įleist.. gal dėl to kad pildau dabar albumą ..o gal slaptažodžio neparašai
va ką man parašo,kai suvedu slaptažodį Too many failed logins. Try back later.
QUOTE(westa @ 2007 04 14, 13:15)
be žodžiu mergaites kambarys matosi didelis. viskas taip stilinga, lengva. Lemputės puodeliai apversti irgi Na nesuprantu kur jūs tokių dalykų randat
Čia matyt didesniuos meistuose yra. Kaune tai nežinau kur važiuot. O Vilnių nuvažiuot galima, bet ir reik žinot kur nusibelst, miestas nemažas kai nuvažiuojam nieko mes ten nerandam, susinerviman dėl kampščių ir tiek
QUOTE(wilike @ 2007 04 14, 12:23)
be žodžiu mergaites kambarys matosi didelis. viskas taip stilinga, lengva. Lemputės puodeliai apversti irgi Na nesuprantu kur jūs tokių dalykų randat
Čia matyt didesniuos meistuose yra. Kaune tai nežinau kur važiuot. O Vilnių nuvažiuot galima, bet ir reik žinot kur nusibelst, miestas nemažas kai nuvažiuojam nieko mes ten nerandam, susinerviman dėl kampščių ir tiek
patikėk, Klaipėda - didelis kaimas.. dauguma šviestuvų iš Vilniaus vežiaus va čia gera parduotuvė http://www.inarta.lt/
albumą tuoj visą užpildysiu, gal tada įleis