man jis labai patiko,o nejauku todel,kad juose zmones dar negyvena,pasimerks geles,vienas kitas niekutis,ir bus jaukus butukas
Man tai pasakiškas butukas. Toks minimalistinis interjeras šiuo momentu man pats pačiausias.
QUOTE(Essexgirls @ 2007 02 20, 16:52)
man jis labai patiko,o nejauku todel,kad juose zmones dar negyvena,pasimerks geles,vienas kitas niekutis,ir bus jaukus butukas
as irgi taip manau. Juk sake, kad fotkinta dar negyvenama patalpa. Nenuostabu, kad atrodo "salta" ir t.t.
Pasikartosiu, bet man fainas tas butas
Man tai tas butas labai grazus, bet su mazu vaiku tai manau tikrai butu sunkoka. Na kazkaip dar man ten spintu daiktams susideti pritruko.
QUOTE(Kava&arbata @ 2007 02 20, 13:27)
Geriausias butas
man i toki buta grazu paziureti kaip i koki meno kurini, bet jame, kaip apskritai visuose tokiuose itin minimalistiniuose interjeruose, man truksta jaukumo ir silumos
Nu man tai dar šviesos jame trūksta. Bet gal čia ne visos lempos uždegtos. O gėlių ten ir taip jau yra pamerkta Jei geriau pasižiūrėsit, pamatysit meilenį vazoje
net nebandysiu nugincyti - viskas tikrai labai vientisa... bet butent tai man ir yra minusas
Kaip sakoma - kiekvienam savo Paziureti is tiesu labai grazu Ypac patiko lovatiese
Kaip sakoma - kiekvienam savo Paziureti is tiesu labai grazu Ypac patiko lovatiese
QUOTE(Milduxs @ 2007 03 01, 21:16)
jeigu netingit, gal duosit kokiu patarimu del mano butuko grazinimo, yra nuotraukos keleta puslapiu atgal
jauciu, kad erdve labai dekinga kazko grazaus sukurimui bet neturiu fantazijos gebejimo...
o labai noriu graziu namuciu
jauciu, kad erdve labai dekinga kazko grazaus sukurimui bet neturiu fantazijos gebejimo...
Kazkaip neradau kur
QUOTE(Milduxs @ 2007 03 01, 21:16)
jeigu netingit, gal duosit kokiu patarimu del mano butuko grazinimo, yra nuotraukos keleta puslapiu atgal
O kur tos nuotraukos, gal gali įdėti dar kartą? Gal nepatingėsim ir patarsim