Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(Dalbara @ 2007 02 15, 18:11)
o kambarys nėra toks jau mažas  g.gif  apie 20 kvadratų  g.gif

Bet tikrai ir ne didelis schmoll.gif

O jei kalbant apie indaujas, tai man šitos visai gražiai žiūrisi:

Paprastutė, bet wub.gif

user posted image

Įdomesnis variantas

user posted image

Gana įprasta, bet žavi formos wub.gif

user posted image

Šita irgi wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Skeveldra @ 2007 02 15, 23:03)
Bet tikrai ir ne didelis  schmoll.gif

O jei kalbant apie indaujas, tai man šitos visai gražiai žiūrisi:
Pritariu, visai gražios tos spintelės. Bet prie tų Dalbaros odinių masyvių baldų visiškai nederėtų nei viena iš tavo įdėtų, nu gal tik paskutioji g.gif
Man tai šita labiausiai wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 15, 12:50)
A paveikslą nuleidai?

Niu, man anie, kur į batukus panašūs buvo, labiau patiko biggrin.gif

O man čiki tavo baldeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 02 15, 23:30)
Man tai šita labiausiai  wub.gif

drinks_cheers.gif man sita irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 15, 19:11)
o kambarys nėra toks jau mažas  g.gif  apie 20 kvadratų  g.gif

na normalus. pas mane virs 40 kvm, ir labai labai norejau klasikinio stiliaus ale kolkas ne pagal kisene. bet jau kai deciau tai deciau - zidini (kamina tai turim...), panasius baldus, paveikslu...
Atsakyti
Nu aš jau gal šiek tiek pavėlavau su komentarais apie KristiTal interjerą, bet negaliu susilaikyti. Grindys raštuotos tai buvo kažkada paskutinis mados klyksmas, ir kaip supratau ne KristiTal jį dėjosi. Pas kitus tai iš vis kiekviename kambaryje vis kitais raštais būdavo išdėta, sakydavom gražu wub.gif Aišku keičiasi laikai, keičiasi ir mados. Tačiau natūralus medis iš mados niekada neišeis, tai čia jau faktas. Ir gerai KristiTal, kad nesusigundei savo parketo pakeisti į laminuotas grindis pavyzdžiui.
Pasiūlymas pakeisti spalvą grindų, irgi manau netiktų, nes jei gerai supratau, tai salono yra bendra erdvė su koridorium tikriausiai, tai kaip atrodys tas perėjimas blink.gif
O sekcijos labai panašios ir mes norim, turiu omeny tą vieno aukšto dalį, kur su aparatūros staleliu. Tai mūsų svajonė yra tokia sekcija (vieno aukščio visa), ir ją ruošiamės net ne statyti ant kojelių, o iš vis pakabinti.
Ir ž-adam dėti parketą natūralų, tik nedėsim jokių raštų, tiesgio paprastai tiesiai, kas kažkiek prasilenkiant juostelėm, bet čia mums pasisekė, kad patys galim rinktis kaip jį dėti, nes atėję į šį butą radom kiliminę dangą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2007 02 18, 10:29)
. Grindys raštuotos tai buvo kažkada paskutinis mados klyksmas, ir kaip supratau ne KristiTal jį dėjosi. Pas kitus tai iš vis kiekviename kambaryje vis kitais raštais būdavo išdėta, sakydavom gražu  wub.gif

Na taip, ne as ji dejau, bet kadangi cia tevu butas tai jie ji dejosi pries kokia 8metus ir kiekvienam kambaryje skirtingi rastai, bet svetaineje labiausiai margas.
Atsakyti
QUOTE(LOOLA @ 2007 02 01, 21:28)
Štai mano butas  bigsmile.gif
čia

Geriausias butas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2007 02 20, 12:27)
Geriausias butas  thumbup.gif

Jeigu i tema, tai man tokie butai padaryti nuo a iki z zmoniu, kuriems tai yra duona kasdienine, tai ziurisi tiek pat, kaip ideju foto parankiotos internete. Tai tas pat, kaip i kulinari skyreli "kepame tortus pacios" idet foto- mano tortas- kepe maximoj smile.gif Zodziu, gal ir nesutiksit, ale pamasciau siandien va taip .... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2007 02 20, 14:27)
Geriausias butas  thumbup.gif

Gražu, bet tik pažiūrėti ax.gif ...Jauniems šiuolaikiškiems žmonėms.Vaikelio tokiuose namuose neįsivaizduoju schmoll.gif Per daug viskas sterilu.Nemokėčiau tokiame gyventi.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 02 20, 15:56)
Gražu, bet tik pažiūrėti  ax.gif ...Jauniems šiuolaikiškiems žmonėms.Vaikelio tokiuose namuose neįsivaizduoju  schmoll.gif  Per daug viskas sterilu.Nemokėčiau tokiame gyventi.

man tai jis irgi schmoll.gif kaip koks viesbucio kambarys ax.gif
Atsakyti
Manau del skonio tiesiog nesigincyjama smile.gif
Atsakyti