Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(Forma @ 2007 02 15, 14:19)
o kur jus kainas matot  g.gif

Čia apie mano baldų kainą kalba ėjo laugh.gif

KristiTal, paveikslas dovanotas su visu rėmu lotuliukas.gif tai pasirinkt galimybės nebuvo schmoll.gif kai pakeisiu sekciją, tada gal paderinsiu paveikslo spalvą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 15, 15:15)
O kuri tavo sopkė g.gif nesuprantu  g.gif
nu joo kaina tai  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano Carmen 3-2-1 dramblio kaulo spalva tik siek tiek geltonesne, bet laaaaabai nedaug smile.gif Komplektuku kaina viena, spalva itakos neturi, ar geltona, ar kaip kazkas zalios norejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 02 15, 14:30)
Mano Carmen 3-2-1 dramblio kaulo spalva tik siek tiek geltonesne, bet laaaaabai nedaug smile.gif Komplektuku kaina viena, spalva itakos neturi, ar geltona, ar kaip kazkas zalios norejo smile.gif

Suprantu kad spalva neturi įtakos kainai mirksiukas.gif šiaip sopkės neblogos, bet perkant baldą reik ant jų pasedėt ir jaust juos mirksiukas.gif nuotraukoj jie vienaip o natūroj visai kitaip 4u.gif
Man tos raudonos wub.gif wub.gif (spalva)
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 02 15, 14:30)

tai kokia, kokia ta kaina????
Atsakyti
O kas man patars kokią sekciją priderint g.gif kad neužtamsinčiau kambario g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 02 15, 15:37)
tai kokia, kokia ta kaina????

ale kokia nenuorama lotuliukas.gif žinau tik tiek, kad gavom 7 proc., nes įnešėm 50 proc nuo sumos, tai gavosi 4300 su vienu miegamu lovos mechanizmu pigiuoju (apie 400 jis kainuoja), nes pas mus jis bus labai retai ištiesiamas.
Tiesa, Dalbara, aš ant jo ne tik kad sėdėjau, bet ir prigulus buvau salone ax.gif labai minkšta, patogu, kaip pataluos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 02 15, 14:42)
ale kokia nenuorama  lotuliukas.gif  žinau tik tiek, kad gavom 7 proc., nes įnešėm 50 proc nuo sumos, tai gavosi 4300 su vienu miegamu lovos mechanizmu pigiuoju (apie 400 jis kainuoja), nes pas mus jis bus labai retai ištiesiamas.
Tiesa, Dalbara, aš ant jo ne tik kad sėdėjau, bet ir prigulus buvau salone  ax.gif  labai minkšta, patogu, kaip pataluos  tongue.gif

tai, kad esame pačiame rinkimosi įkarštyje, dėl to ir kaina taip domino mirksiukas.gif labai ačiū..
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 15, 14:39)
O kas man patars kokią sekciją priderint g.gif kad neužtamsinčiau kambario g.gif

Na mano skoniui tai prie tokiu baldu tau tiktu tik azuoline sekcija ar komoda, nebutinai imti didele. O siaip kad tarkim butu pigiau, tai vienoje parduotuveje maciau gal alksnio ar uosio sekcija, bet beicuota azuolo spalva, tai atrode irgi kaip azuoline.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 15 vasario 2007 - 14:59
QUOTE(ermute @ 2007 02 15, 14:42)

Tiesa, Dalbara, aš ant jo ne tik kad sėdėjau, bet ir prigulus buvau salone  ax.gif  labai minkšta, patogu, kaip pataluos  tongue.gif

thumbup.gif thumbup.gif ant kitų baldų kai pasėdi kai tuoj pat stotis noris, o ant kai kurių kai įkrenti keltis nebesinori tongue.gif

KristiTal, sutinku kad tiktų ažuolinė sekcija bet jei imt Juodojo Alksnio kainos blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif važiuosim ryt po pardes gal kris į akį kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 15, 15:01)
thumbup.gif  thumbup.gif  ant kitų baldų kai pasėdi kai tuoj pat stotis noris, o ant kai kurių kai įkrenti keltis nebesinori  tongue.gif

KristiTal, sutinku kad tiktų ažuolinė sekcija bet jei imt Juodojo Alksnio kainos  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  važiuosim ryt po pardes gal kris į akį kas  g.gif

Na jo, kainos dideles, visko kas grazu ir kokybiska tai labai dideles. Na nezinau, bandykite ieskoti, gal kazkas kris i akis. Bet is kitos puses, na gal ir galima biski pasispaudus pagyventi kad ta sekcija nusipirkti arba tada belieka ieskoti kokios alternatyvos. g.gif ax.gif
Man jau paciai galva sukasi nuo visko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 14, 18:46)
Pasakykite nuomone apie tai kaip atrodo, nes per 14dienu ji galiu grazinti 4u.gif

Atsakau: man rodos, jokio kilimo būtų geriau negu šitas. Ir bent jau man čia norėtųsi stiklinio stalelio (būtinai keturkampio) - kiekvienas pastebės, kad grindys kambary yra esminis akcentas. O jei nesinori jų akcentuoti, manau, geriau atrodytų koks raudonai bordinis vienspalvis, kaip ta raudonoji siena ar tamsus, panašaus į baldų atspalvio kilimėlis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EGZEMPLIORIUS: 15 vasario 2007 - 15:44
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 15, 15:39)

as tai sakyciau kad reiktu ne sekcijos, o indaujos - tokios klasikines, azuolo spalvos.
apatine dalis kaip komoda, paskui tucia lentyna, o galiausiai virsui gali but stiklai. manau tai neapkrautu patalpos kaip kokia sekcija. dar prie indaujos galima papildomai komoda pastatyt tokio pat stiliaus.

seip labai drasu tokiame nedideliame kambaryje tokius baldus deti. bet apsvietimu galima taip suzaisti, kad bus liux.

o seip klasikiniai kambariai ir turi but tokie tamsesni, sodresni. jei as rinkciaus tokius baldus kaip tavo, tai buciau emus tamsios medienos korpusus - raudonmedzio tarkim, o oda sviesiai kremine. tada ir spintas tamsias derinciau.
Atsakyti