Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(Dalbara @ 2007 02 15, 11:41)
lotuliukas.gif  imkit žiūrėkit  lotuliukas.gif drabstykit  user posted image  user posted image
tikra spalva antroj fotkėj  g.gif
user posted image

user posted image

A paveikslą nuleidai?

Niu, man anie, kur į batukus panašūs buvo, labiau patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 15, 11:50)
A paveikslą nuleidai?

Niu, man anie, kur į batukus panašūs buvo, labiau patiko biggrin.gif

Nuleidau mastau.gif daugiau negaliu nes žmonėms galvos klius doh.gif
Baiktu irnesakyk.gif anie caro bedančio laikų baldai buvo ax.gif
B_i_k ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 15 vasario 2007 - 12:07
Drebiu tau Dalbara: graži spalva baldų, o be to man labai patinka medinės detalės wub.gif
Atsakyti
Jei drebiam tai apdrabstykim dar lotuliukas.gif
thumbup.gif baldai bei kaina doh.gif doh.gif doh.gif maciau - žinau, bet man jie netiko prie mano interjoro smile.gif aš išsirinkau http://www_sofos_lt/lt/carmen.html
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 02 15, 14:09)
Jei drebiam tai apdrabstykim dar  lotuliukas.gif 
thumbup.gif  baldai bei kaina  doh.gif  doh.gif  doh.gif  maciau - žinau, bet man jie netiko prie mano interjoro smile.gif aš išsirinkau http://www_sofos_lt/lt/carmen.html

O kuri tavo sopkė g.gif nesuprantu g.gif
nu joo kaina tai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b_i_k @ 2007 02 15, 11:48)
KristiTal, aš asmeniškai nebūčiau išvis klojusi kilimo... Kam tada taip meistriškai išklotas parketas, jei nesimato viso grožio....

Na kol kas kilimas jau nuimtas. Veliau ziuresiu ka toliau daryti, bet tarsi po stalu man jo norisi kazkokio ax.gif Nezinau koki stala rinktis ar stiklini ar tamsaus medzio faneruotes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 15, 15:15)
O kuri tavo sopkė g.gif nesuprantu  g.gif
nu joo kaina tai  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o kur jus kainas matot g.gif
Atsakyti
o kokia ten kaina? Nes man patiko žali Carmen bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 15, 14:17)
Na kol kas kilimas jau nuimtas. Veliau ziuresiu ka toliau daryti, bet tarsi po stalu man jo norisi kazkokio ax.gif  Nezinau koki stala rinktis ar stiklini ar tamsaus medzio faneruotes g.gif

kad tavo bute derėtų baldai, grindys ir dar kilimas sprendimas toks - perdažyt tą parketą kur kas tamsesne spalva smile.gif , tada ir jo raštas nebus toks kontrastingas visam kitam ax.gif
Atsakyti
Dalbara, grazus baldai, klasikiniai. Man prie parketo labai tiktu bigsmile.gif , bet man tai norisi paveikslo remus pakeisti. Kazkaip man nelabai derinasi tie remai prie baldu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 02 15, 14:09)
Jei drebiam tai apdrabstykim dar  lotuliukas.gif 
thumbup.gif  baldai bei kaina  doh.gif  doh.gif  doh.gif  maciau - žinau, bet man jie netiko prie mano interjoro smile.gif aš išsirinkau http://www_sofos_lt/lt/carmen.html

Mes taip pat pirkom iš čia, tik mano komplektas vadinasi Tivoli (skyrius: Modernūs baldai) tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 15, 14:17)
Na kol kas kilimas jau nuimtas. Veliau ziuresiu ka toliau daryti, bet tarsi po stalu man jo norisi kazkokio ax.gif  Nezinau koki stala rinktis ar stiklini ar tamsaus medzio faneruotes g.gif

Aš rinkčiaus medinį stalą, manau stiklinis nelabai tiktų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutti: 15 vasario 2007 - 14:26
QUOTE(Limcamca @ 2007 02 15, 14:19)
o kokia ten kaina? Nes man patiko žali Carmen bigsmile.gif

Cia kaip suprantu apie dalbaros baldu kaina kalbejo 4u.gif
Atsakyti