O man atrodo, kad pačios grindys nėra tokios jau blogos - paprasčiausiai, reikėjo prie jų derint tiek baldų stilių, tiek spalvas .
O man grazios grindys. Grindu tikrai nekeisciau. Smulkus grindu margumas su kilimo dideliu rastu man irgi tinka. Turbut vienspalvis kilimas butu nuobodu ir labai iprasta. O dabar drasu. Bet naturaliai, ne nuotraukytej, viskas kitaip gali atrodyti. Jei "nelimpa, tai nelimpa".
QUOTE(Dilma @ 2007 02 15, 10:23)
O man atrodo, kad pačios grindys nėra tokios jau blogos - paprasčiausiai, reikėjo prie jų derint tiek baldų stilių, tiek spalvas .
Nu jo, bet kazkaip man tokie baldai patiko, norejau specialiai ant kojeliu, nes kambarys mazas, nenorejau kad apsunkintu kambario, be to gal kada dar kur kitur issikraustysime, tai jau grindys bus kitokios.
QUOTE(Karosė @ 2007 02 15, 11:03)
Tai kad grindys be ryšio
per stipriai pasakyta, manau bandom patart kas geriau butu is to kas yra padaryti, kaip isgaut geriausia vaizda.
As kazkaip jau susigyvenau su siuo vaizdu, vistiek jau grindu nepakeisi
Na reikes dabar ta svetaine ideti kaip bus galutinis variantas.Tik nezinau kada
Dalbara, davai parodyk baldus
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 15, 11:42)
Na reikes dabar ta svetaine ideti kaip bus galutinis variantas.Tik nezinau kada
tavo kambarys kiek keičiasi, vis į gerąją pusę, tai manau kad galutinis variantas bus išvis ir be to - kažkaip man atrodo, kad tos grindys tiek akies nerėžia natūroj, kaip foto
QUOTE(Čalykušu @ 2007 02 15, 11:00)
Dalbara, davai parodyk baldus
A nebeturit apie ką šnekėt
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 15, 11:32)
A nebeturit apie ką šnekėt
Dalbara, 8 žmonės laukia
QUOTE(Dilma @ 2007 02 15, 11:39)
Dalbara, 8 žmonės laukia
imkit žiūrėkit drabstykit
tikra spalva antroj fotkėj
KristiTal, aš asmeniškai nebūčiau išvis klojusi kilimo... Kam tada taip meistriškai išklotas parketas, jei nesimato viso grožio....
Dalbara, graži baldų odos spalva...
Dalbara, graži baldų odos spalva...