Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

kaip tik man vaizda pagerino, nes griondys nepatinka,
o tas vienspalvis man visai nesiziuretu
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 02 14, 22:26)
kaip tik man vaizda pagerino, nes griondys nepatinka,
o tas vienspalvis man visai nesiziuretu

Tai va kad grindis jau nepakeisi, o ir siaip nebuciau keitusi ax.gif Reikes ieskoti kazkokio svelnesnio varianto. Pirma reikes sulaukti uzuolaidu, kurios bus po kokia 3sav, tada toliau ziureti g.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 14, 22:23)
Rytoj kilimas bus grazintas. Nu jo, jau man paciai kazkaip nervas pradejo imti del grindu g.gif

Mažiau imk į galvą mirksiukas.gif kiek žmonių tiek nuomonių. Aš nusispjoviau į kritiką, kad tai mano paveikslas per aukštai pakabintas, tai užuolaidos be ryšio ax.gif Gal mano butas ir nesuperinis, ne pagal paskutinius standartus, bet jis man patinka biggrin.gif
Negi imsi ryt ir kviesi meistrą kad grindis pakeistų doh.gif .
O man šiandien baldus atvežė tongue.gif bet jums nerodysiu liezuvis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 14 vasario 2007 - 22:43
Man tai super grindys!! Sitam kambary atrodo puikiai ir originaliai. Super kilimas!! Super baldai. Nekeisk kilimo.
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 14, 22:41)
Mažiau imk į galvą  mirksiukas.gif  kiek žmonių tiek nuomonių. Aš nusispjoviau į kritiką, kad tai mano paveikslas per aukštai pakabintas, tai užuolaidos be ryšio  ax.gif  Gal mano butas ir nesuperinis, ne pagal paskutinius standartus, bet jis man patinka  biggrin.gif
Negi imsi ryt ir kviesi meistrą kad grindis pakeistų  doh.gif .
O man šiandien baldus atvežė  tongue.gif  bet jums nerodysiu liezuvis.gif

O man tai zinok labai idomi kitu nuomone ax.gif del to ir paklausiau, vistiek is salies kitaip atrodo. O del kilimo tai as numaniau kad gali netikti, bet jei galima grazinti ji, tai ko neimti pasiziureti kaip gali atrodyti. Na uzuolaidu tai jau nepakeisiu, tikiuosi deres g.gif O grindu tuo labiau nepakeisiu, bet man jos siaip ir patinka ax.gif nors gal nelabai cia ziurisi rolleyes.gif

O baldus tavo butu labai idomu pasiziureti. bigsmile.gif

Reiks kuria diena ideti virtuve, beveik viskas yra, truksta tik staljuostes ir mazos spinteles doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 14 vasario 2007 - 22:54
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 14, 22:49)
O man tai zinok svarbu kitu nuomone ax.gif del to ir paklausiau,  vistiek is salies kitaip atrodo. O del kilimo tai as numaniau kad gali netikti, bet jei galima grazinti, tai ko neimti pasiziureti kaip gali atrodyti. Galu gale ji juk galima pakeisti. Na uzuolaidu tai jau nepakeisiu, tikiuosi deres g.gif  O grindu tuo labiau nepakeisiu.

O baldus butu labai idomu pasiziureti.  bigsmile.gif

Reiks kuria diena ideti virtuve, beveik viskas yra, truksta tik staljuostes ir mazos spinteles doh.gif

Tai ir aš norėjau tik patarimų. o kažkas pareiškė kad komplimentus norėjau susižert doh.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 02 14, 18:56)
kilimas man laaaabai grazus  wub.gif  bet cia man nesiziuri  g.gif smulkaus margumo grindys, kilimas turi didelius ornamentus... kazkaip pjaunasi man bendram vaizde g.gif

QUOTE(Gilvydomama @ 2007 02 14, 18:58)
man tai pats kilimas labai grazus, bet kai tokios margos grindys gal reiktu vienspalvio kilimo.Bet siaip tai visai neblogai, dabar tie baldeliai daug graziau sustatyti 4u.gif
Nemaciau kad mane Une pralenke

drinks_cheers.gif

Manau, kad prie tokiu grindu (o jos labai grazios) tinka tik klasikinio stiliaus baldai.
O prie tavo baldu (kurie irgi labai simpatiski) reik "siuolaikiniu", paprastu grindu be jokio rasto(tada ir kilimas tas tiktu).

Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 14, 16:46)
Na as jau igrysau su savo kambariu  ax.gif bet dar prasau jusu nuomones. 4u.gif Nupirkau kilima,  bet dabar manau kad jis netinka, nes kazkaip gaunasi per ryskus ir tarsi noretusi kazkokio svelnesnio perejimo prie grindu. Uzuolaidos bus panasios spalvos kaip grindys.
Pasakykite nuomone apie tai kaip atrodo, nes per 14dienu ji galiu grazinti 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

As pritariu man viskas cia labai grazu,tik kilimo rastas nesiderina su grindu rastu.. ax.gif .Spalvu derinys thumbup.gif
Atsakyti
KristiTal viskas spalviškai suderinta thumbup.gif. Kas mano akiai kliūna, tai grindys su kilimu neranda bendro rūšio. Prie margo rašto grindų dėčiau vienspalvį kilimą mirksiukas.gif (nors kilimas man thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(kravciukaite @ 2007 02 15, 00:28)
As pritariu man viskas cia labai grazu,tik kilimo rastas nesiderina su grindu rastu..  ax.gif .Spalvu derinys  thumbup.gif

man irgi viskas thumbup.gif bet tos grindys..... pritariu kazkieno issakytai nuomonei, kad cia reikejo labai labai klasikinio stiliaus baldu... o sitie labai grazus, bet pjaunasi su grindim... ir kilimas thumbup.gif bet kai pamastau kiek ji valyt reiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 02 15, 09:58)
man irgi viskas  thumbup.gif  bet tos grindys..... pritariu kazkieno issakytai nuomonei, kad cia reikejo labai labai klasikinio stiliaus baldu... o sitie labai grazus, bet pjaunasi su grindim... ir kilimas  thumbup.gif  bet kai pamastau kiek ji valyt reiks  doh.gif

Tai kad grindys be ryšio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2007 02 15, 10:03)
Tai kad grindys be ryšio schmoll.gif

Bet kita vertus ka daryt zmogui, kad pas ji tokios grindys, lauk lupt taigi gaila. mano sesuo nusipirko buta kuriame panasus parketas, visam bute mirga marga, tai tiesiog dejo vienspalvius baldus, vienspalvius kilimus, bet vistiek zvilgsnis i grindis krypsta doh.gif
Atsakyti