kaip tik man vaizda pagerino, nes griondys nepatinka,
o tas vienspalvis man visai nesiziuretu
QUOTE(Abonentienė @ 2007 02 14, 22:26)
kaip tik man vaizda pagerino, nes griondys nepatinka,
Tai va kad grindis jau nepakeisi, o ir siaip nebuciau keitusi Reikes ieskoti kazkokio svelnesnio varianto. Pirma reikes sulaukti uzuolaidu, kurios bus po kokia 3sav, tada toliau ziureti
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 14, 22:23)
Rytoj kilimas bus grazintas. Nu jo, jau man paciai kazkaip nervas pradejo imti del grindu
Mažiau imk į galvą kiek žmonių tiek nuomonių. Aš nusispjoviau į kritiką, kad tai mano paveikslas per aukštai pakabintas, tai užuolaidos be ryšio Gal mano butas ir nesuperinis, ne pagal paskutinius standartus, bet jis man patinka
Negi imsi ryt ir kviesi meistrą kad grindis pakeistų .
O man šiandien baldus atvežė bet jums nerodysiu
Man tai super grindys!! Sitam kambary atrodo puikiai ir originaliai. Super kilimas!! Super baldai. Nekeisk kilimo.
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 14, 22:41)
Mažiau imk į galvą kiek žmonių tiek nuomonių. Aš nusispjoviau į kritiką, kad tai mano paveikslas per aukštai pakabintas, tai užuolaidos be ryšio Gal mano butas ir nesuperinis, ne pagal paskutinius standartus, bet jis man patinka
O man tai zinok labai idomi kitu nuomone del to ir paklausiau, vistiek is salies kitaip atrodo. O del kilimo tai as numaniau kad gali netikti, bet jei galima grazinti ji, tai ko neimti pasiziureti kaip gali atrodyti. Na uzuolaidu tai jau nepakeisiu, tikiuosi deres O grindu tuo labiau nepakeisiu, bet man jos siaip ir patinka nors gal nelabai cia ziurisi
O baldus tavo butu labai idomu pasiziureti.
Reiks kuria diena ideti virtuve, beveik viskas yra, truksta tik staljuostes ir mazos spinteles
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 14, 22:49)
O man tai zinok svarbu kitu nuomone del to ir paklausiau, vistiek is salies kitaip atrodo. O del kilimo tai as numaniau kad gali netikti, bet jei galima grazinti, tai ko neimti pasiziureti kaip gali atrodyti. Galu gale ji juk galima pakeisti. Na uzuolaidu tai jau nepakeisiu, tikiuosi deres O grindu tuo labiau nepakeisiu.
O baldus butu labai idomu pasiziureti.
Reiks kuria diena ideti virtuve, beveik viskas yra, truksta tik staljuostes ir mazos spinteles
O baldus butu labai idomu pasiziureti.
Tai ir aš norėjau tik patarimų. o kažkas pareiškė kad komplimentus norėjau susižert
QUOTE(une @ 2007 02 14, 18:56)
kilimas man laaaabai grazus bet cia man nesiziuri smulkaus margumo grindys, kilimas turi didelius ornamentus... kazkaip pjaunasi man bendram vaizde
QUOTE(Gilvydomama @ 2007 02 14, 18:58)
man tai pats kilimas labai grazus, bet kai tokios margos grindys gal reiktu vienspalvio kilimo.Bet siaip tai visai neblogai, dabar tie baldeliai daug graziau sustatyti
Nemaciau kad mane Une pralenke
Nemaciau kad mane Une pralenke
Manau, kad prie tokiu grindu (o jos labai grazios) tinka tik klasikinio stiliaus baldai.
O prie tavo baldu (kurie irgi labai simpatiski) reik "siuolaikiniu", paprastu grindu be jokio rasto(tada ir kilimas tas tiktu).
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 14, 16:46)
Na as jau igrysau su savo kambariu bet dar prasau jusu nuomones. Nupirkau kilima, bet dabar manau kad jis netinka, nes kazkaip gaunasi per ryskus ir tarsi noretusi kazkokio svelnesnio perejimo prie grindu. Uzuolaidos bus panasios spalvos kaip grindys.
Pasakykite nuomone apie tai kaip atrodo, nes per 14dienu ji galiu grazinti
Pasakykite nuomone apie tai kaip atrodo, nes per 14dienu ji galiu grazinti
As pritariu man viskas cia labai grazu,tik kilimo rastas nesiderina su grindu rastu.. .Spalvu derinys
KristiTal viskas spalviškai suderinta . Kas mano akiai kliūna, tai grindys su kilimu neranda bendro rūšio. Prie margo rašto grindų dėčiau vienspalvį kilimą (nors kilimas man )
QUOTE(kravciukaite @ 2007 02 15, 00:28)
As pritariu man viskas cia labai grazu,tik kilimo rastas nesiderina su grindu rastu.. .Spalvu derinys
man irgi viskas bet tos grindys..... pritariu kazkieno issakytai nuomonei, kad cia reikejo labai labai klasikinio stiliaus baldu... o sitie labai grazus, bet pjaunasi su grindim... ir kilimas bet kai pamastau kiek ji valyt reiks
QUOTE(ermute @ 2007 02 15, 09:58)
man irgi viskas bet tos grindys..... pritariu kazkieno issakytai nuomonei, kad cia reikejo labai labai klasikinio stiliaus baldu... o sitie labai grazus, bet pjaunasi su grindim... ir kilimas bet kai pamastau kiek ji valyt reiks
Tai kad grindys be ryšio
QUOTE(Karosė @ 2007 02 15, 10:03)
Tai kad grindys be ryšio
Bet kita vertus ka daryt zmogui, kad pas ji tokios grindys, lauk lupt taigi gaila. mano sesuo nusipirko buta kuriame panasus parketas, visam bute mirga marga, tai tiesiog dejo vienspalvius baldus, vienspalvius kilimus, bet vistiek zvilgsnis i grindis krypsta