Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 14, 12:00)
joooooooo nuotraukėlių jau niekur nebededa, tik projektai, o pagamintų jau ir nebematom.
gaila
reikia matyt temos "tik foto ir be komentarų"

tai kam apskritai det, pilnas internetas fotkiu
Atsakyti
Na as jau igrysau su savo kambariu ax.gif bet dar prasau jusu nuomones. 4u.gif Nupirkau kilima, bet dabar manau kad jis netinka, nes kazkaip gaunasi per ryskus ir tarsi noretusi kazkokio svelnesnio perejimo prie grindu. Uzuolaidos bus panasios spalvos kaip grindys.
Pasakykite nuomone apie tai kaip atrodo, nes per 14dienu ji galiu grazinti 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 14 vasario 2007 - 17:47
kilimas man laaaabai grazus wub.gif bet cia man nesiziuri g.gif smulkaus margumo grindys, kilimas turi didelius ornamentus... kazkaip pjaunasi man bendram vaizde g.gif

(gal pasakytum kur ir uz kiek ta kilima pirkai? mano mama labai tiktu... 4u.gif )
Atsakyti
man tai pats kilimas labai grazus, bet kai tokios margos grindys gal reiktu vienspalvio kilimo.Bet siaip tai visai neblogai, dabar tie baldeliai daug graziau sustatyti 4u.gif

Nemaciau kad mane Une pralenke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilvydomama: 14 vasario 2007 - 17:59
QUOTE(une @ 2007 02 14, 17:56)
kilimas man laaaabai grazus  wub.gif  bet cia man nesiziuri  g.gif smulkaus margumo grindys, kilimas turi didelius ornamentus... kazkaip pjaunasi man bendram vaizde g.gif

(gal pasakytum kur ir uz kiek ta kilima pirkai? mano mama labai tiktu...  4u.gif )

Ta kilima pirkau Senukuose Megoje, paemiau kaip supratau paskutini. Jis kainavo kazkas 480. Vilnonis, bet kazkaip manau nekokybiskas nes labai jau daug veliasi. Na jauciu reikes susikabinti uzuolaidas, issirinkti staliuka, o tada kviestis dizainere is Lentvario kilimu ir pagal kambari ji kazka sukurs g.gif As cia galvojau pataupysiu ax.gif
Atsakyti
vilnonis kilimas ir turi veltis kazkuri laika
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 14, 17:46)
Na as jau igrysau su savo kambariu  ax.gif bet dar prasau jusu nuomones. 4u.gif Nupirkau kilima,  bet dabar manau kad jis netinka, nes kazkaip gaunasi per ryskus ir tarsi noretusi kazkokio svelnesnio perejimo prie grindu. Uzuolaidos bus panasios spalvos kaip grindys.
Pasakykite nuomone apie tai kaip atrodo, nes per 14dienu ji galiu grazinti 4u.gif

prie baldų tinka , bet prie grindų schmoll.gif 4u.gif grindys gražios , bet su baldais pjaunasi , reik kažko , kad sutaikytų biggrin.gif
Atsakyti
KristiTal grazus baldai, kilimas smile.gif bet grindu spalva schmoll.gif gal geriau jus paslepkite grindis po dideliu dideliu kilimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 02 14, 19:33)
KristiTal grazus baldai, kilimas  smile.gif  bet grindu spalva  schmoll.gif gal geriau jus paslepkite grindis po dideliu dideliu kilimu  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu va, dabar jau meistrai tokiu sedevru nesudetu o jei kas ir apsiimtu tai kaina butu kosmine. Siaip nuotraukoje jos kazkodel ryskiau atrodo nei naturoje g.gif
Atsakyti
KristiTal, visai gražus tas kilimas, o ir prie baldų tinka. Tik nelabai prie tų grindų margumyno jis tinka g.gif Tikrai reiktų kažko vienspalvio. Abejoju, ar kažkoks margas ar raštuotas čia tiks.
Vežk atgal ir imk kokį tos raudonos sienos atspalvio bigsmile.gif
Nes baldai tarpusavy susišaukia, ir grindys neblogai su tom šviesiom spintelėm 'susieina'.
Atsakyti
la, na zinok kilimas thumbup.gif , labai tinka prie baldu, nes turi dvi spalvas kaip ir baldai....bet jau grindys.... blush2.gif , viska labai gadina...as irgi kaip visos patariu tau vienspalvi, ne marga ir gal siulyciau sviesios spalvos, gal tada labiau isilietu i grindis....nes jei butu raudonas kaip kas siule, gal tada isryskintu per daug grindis ir vel jas pastebetume.....
Atsakyti
Rytoj kilimas bus grazintas. Nu jo, jau man paciai kazkaip nervas pradejo imti del grindu g.gif
Atsakyti