Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(Brigi @ 2007 02 13, 22:42)
ale čia kartais baisu ir pasakyt kąnors, nes kai užvažiuoja..... slap.gif  aggressive.gif

O jei dar savo buto nuotraukas parodytum tai išvis pomidorai2.gif pomidorai2.gif
Atsakyti
O kaip manot kokie man paveikslai tiktu? Siaip pazistama zada piesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 13, 22:50)
O  jei dar savo buto nuotraukas parodytum tai išvis  pomidorai2.gif  pomidorai2.gif

oj šiuo klausimu gal geriau išvis slėptis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 13, 19:10)
Tie baldai italiski is Tomosellos salono Kaune. Tenais stiklas dazytas.Ta zema dali dabar sukeiciau vietomis, pastaciau spinteles viena salia kitos, o ta zema paciam sone, tai iskart pradejo kitaip ziuretis.

O parketa palikome sena, tik nuslifavome. Man jis vienas grazus, bet butent prie situ baldu noretusi kitos spalvos  doh.gif

Nytycia idejau dar ir ne ta nuotrauka blush2.gif  lotuliukas.gif  Tik nesuprantu kaip ja idejau, nes ten is kur visas nuotraukas keliu, tai sita jau istrynta ir ne nezinau kaip ja isimti g.gif  blink.gif  blush2.gif

tada suprantu kodel stiklas be zalsvo atspalvio, nes Lietuvoje toki gauti praktiskai neimanoma, daug vargo, reikia daug uzsakineti ir kaina dviguba. doh.gif

QUOTE(Dalbara @ 2007 02 13, 23:50)
O  jei dar savo buto nuotraukas parodytum tai išvis  pomidorai2.gif  pomidorai2.gif

niekaip nuoskaudu nepamirsti, kad kiti zmones irgi turi savo nuomone lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 02 13, 21:15)
O kodėl be kojelių norit? Taigi labai patogu - visur pasiekiama išvalyt, išplaut. Jokių pridulkėjusių kampų g.gif

Na dar ziurint kokios kojeles jei lova aukstesne gal ir nera problemu pas mumus buvo ant zemu kojeliu nepasiekdavau vidurio nes nepalysdavau tiek. O salione buvo paprasciau bet vis tiek nervindavo mane ten siurbt. Be to dar ir suni turedavom kuris vis umezdavo koki zaisla uz baldu ir megindamas ji isimt su nagais parketa braizydavo, na dabar jau nebeturim gaila, bet vis tiek man patogiau be kojeliu, nors del to kad graziau tai nesiginciju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puzin: 14 vasario 2007 - 09:35
aš tai už koleles, išsivalai ir ramu, dabar ir šluotų visokių yra, o tai turim minkštą miegamą kampą, tai kai retkarčiais ji reikia išsitiesti, tai būna nemalonių staigmenų, kamuoliukai dulkių kai išskrenda. o kas kart juk nebrūžinsi spec, nes kol išrenki surenki, tai ir nugara paskausta
Atsakyti
QUOTE(Brigi @ 2007 02 13, 21:50)
nu kažin kaip jau ten patogu...ypač jei miegamojo lova būtų ant kojelių... unsure.gif nemanau, kad labai didelis patogumas būtų plaut grindis schmoll.gif

O man atrodo, kad kas jau kas, o miegamojo lova, tai tik ant kojelių turi būti, kad niekur dulkės nesikauptų, visur jas galima būtų išvalyt. Visai miego kokybė kita gaiviame kambaryje. Vardan to man visai nesunku pasilankstyti ax.gif Tuo labiau, kai dabar ir siurbliai ir šepečiai yra kitokie nei anksčiau, netoks jau didelis vargas tuos palovius išvalyt ax.gif
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 13, 22:50)

Kas nenori tai ir nededa, ir nėra čia ko bėdavoti. Jei dedi norėdama susižerti vien komplimentų ir liaupsių krūvą, nesitikėdama, kad kam nors gali ir nepatikti, tuomet jau iš karto reikia ruoštis nusivilti, nes tokių bus visada, todėl, kad mes visi skirtingi esame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikts liūc @ 2007 02 14, 09:50)

Kas nenori tai ir nededa, ir nėra čia ko bėdavoti. Jei dedi norėdama susižerti vien komplimentų ir liaupsių krūvą, nesitikėdama, kad kam nors gali ir nepatikti, tuomet jau iš karto reikia ruoštis nusivilti, nes tokių bus visada, todėl, kad mes visi skirtingi esame  ax.gif

Prie ko čia tie kompolimentai, man reikia patarimų, kaip atrodo kito žmogaus akimis, iš kart jau komplimetai doh.gif doh.gif fool.gif
Atsakyti
KristiTal baldukai mano akiai visai nesiderina su grindim schmoll.gif

O del kojeliu, tai as tik UZ smile.gif Kaip supergirl ir sake- patogu issivalyti ir t.t.
Miegamojo lova pas mane irgi ant kojeliu, jokiu nepatogumu:)
Maciau, kaip atrodo palovys, kai atkeliama lova be koju doh.gif
Atsakyti
joooooooo nuotraukėlių jau niekur nebededa, tik projektai, o pagamintų jau ir nebematom.
gaila
reikia matyt temos "tik foto ir be komentarų"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganėlė: 14 vasario 2007 - 11:01
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 14, 13:00)
joooooooo nuotraukėlių jau niekur nebededa, tik projektai, o pagamintų jau ir nebematom.
gaila

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 14, 11:00)
gaila

Tai gal su komentarais jei to praso tas kas foto ideda arba patarimo praso, o tai visai tada kam det jei is to jokios naudos, aisku tokiu pasisakymu kad nu nesamone, viskas negrazu gal ir nereik nes tada nedes niekas foto, ale jei prasai patarimo tai gal ir naudinga kai kiti pakomentuoja to ko klausi. Nezinau ... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gardenija @ 2007 02 14, 10:50)
KristiTal baldukai mano akiai visai nesiderina su grindim schmoll.gif

O del kojeliu, tai as tik UZ smile.gif Kaip supergirl ir sake- patogu issivalyti ir t.t.
Miegamojo lova pas mane irgi ant kojeliu, jokiu nepatogumu:)
Maciau, kaip atrodo palovys, kai atkeliama lova be koju doh.gif

Mes dabar kaip tik uzsisakem lova be kojeliu su patalynes deze, kuri stovi grynai ant zemes tai gal ten nesikaups taip g.gif
Atsakyti