Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

o aš tai nemėgstu baldų ant kojelių doh.gif man taip atrodo sunku bus lankstytis...valyti...ai, pirksiu be kojų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 02 13, 14:40)
kokia medziaga ideta i aliumines dureles? lyg ir stiklas dazytas bet tas baltas gal kur be zalsvo atspalvio?

o ta zema dalis tai tikrai nesiziuri  schmoll.gif

Tie baldai italiski is Tomosellos salono Kaune. Tenais stiklas dazytas.Ta zema dali dabar sukeiciau vietomis, pastaciau spinteles viena salia kitos, o ta zema paciam sone, tai iskart pradejo kitaip ziuretis.

O parketa palikome sena, tik nuslifavome. Man jis vienas grazus, bet butent prie situ baldu noretusi kitos spalvos doh.gif

Nytycia idejau dar ir ne ta nuotrauka blush2.gif lotuliukas.gif Tik nesuprantu kaip ja idejau, nes ten is kur visas nuotraukas keliu, tai sita jau istrynta ir ne nezinau kaip ja isimti g.gif blink.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 13 vasario 2007 - 18:21
QUOTE(Brigi @ 2007 02 13, 17:54)
o aš tai nemėgstu baldų ant kojelių doh.gif man taip atrodo sunku bus lankstytis...valyti...ai, pirksiu be kojų lotuliukas.gif

As irgi uztad kai rinkausi baldus is karto pasakiau kad bus be kojeliu, nes bute turejom tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puzin @ 2007 02 13, 18:58)
As irgi uztad kai rinkausi baldus is karto pasakiau kad bus be kojeliu, nes bute turejom tai  doh.gif
O kodėl be kojelių norit? Taigi labai patogu - visur pasiekiama išvalyt, išplaut. Jokių pridulkėjusių kampų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 02 13, 21:15)
O kodėl be kojelių norit? Taigi labai patogu - visur pasiekiama išvalyt, išplaut. Jokių pridulkėjusių kampų g.gif

nu kažin kaip jau ten patogu...ypač jei miegamojo lova būtų ant kojelių... unsure.gif nemanau, kad labai didelis patogumas būtų plaut grindis schmoll.gif
Atsakyti
O as specialiai ant kojeliu rinkausi, kad duotu toki tarsi lengvumo ispudi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigi @ 2007 02 13, 21:50)
nu kažin kaip jau ten patogu...ypač jei miegamojo lova būtų ant kojelių... unsure.gif nemanau, kad labai didelis patogumas būtų plaut grindis schmoll.gif
Nu o tai kas čia nepatogaus? Kad grindis reik daugiau plaut? biggrin.gif Čia gal daugiau tvarkos supratimo klausimas g.gif
Mano pvz. lova miegamajam ant kojelių. Po ja nieko nėra, tai grindis plaunant, aišku, daugiau pavarkt reikia, kol po lova visas dulkes išvalai. Bet užtat jausmas koks geras, kaip gaivu namie, kai visi visi kampai išplauti, nėra jokių užsilikusių voratinklių ir dulkių po baldais thumbup.gif
Pas mus ir svetainės baldai ant kojelių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 02 13, 22:15)
Nu o tai kas čia nepatogaus? Kad grindis reik daugiau plaut?  biggrin.gif  Čia gal daugiau tvarkos supratimo klausimas  g.gif
Mano pvz. lova miegamajam ant kojelių. Po ja nieko nėra, tai grindis plaunant, aišku, daugiau pavarkt reikia, kol po lova visas dulkes išvalai. Bet užtat jausmas koks geras, kaip gaivu namie, kai visi visi kampai išplauti, nėra jokių užsilikusių voratinklių ir dulkių po baldais thumbup.gif
Pas mus ir svetainės baldai ant kojelių  rolleyes.gif

tai pasiekt dulkes yra nepatogumas, turi gultis ant žemės, kad palovius išvalytum doh.gif aišku čia tik mano nuomonė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigi @ 2007 02 13, 22:18)
tai pasiekt dulkes yra nepatogumas, turi gultis ant žemės, kad palovius išvalytum doh.gif  aišku čia tik mano nuomonė rolleyes.gif

Na miegame ir pas mane reikia gultis norint isvalyti, bet salione tai nereikes, nes juk baldai tai nedideli.
Atsakyti
QUOTE(Brigi @ 2007 02 13, 22:18)
tai pasiekt dulkes yra nepatogumas, turi gultis ant žemės, kad palovius išvalytum doh.gif  aišku čia tik mano nuomonė rolleyes.gif
Aha, baisiai nepatogu. Bet aš dažniausiai prieš tai nusiurbiu grindis, po to su ilgu grindų plovimo šepečiu prasinešu per tas vietas, kur sunkiai pasiekiu ir liux thumbup.gif
Užtat švaru ir gaivu namie.

Taigi ir sakyk tu tą savo nuomonę, aš irgi savo sakau. Nereik čia dėl to pergyvent.
Atsakyti
Ir pas mus miegamojo lova ant kojų tiksliau po čiužiniu ertmė, patogu dulkes išvalyt o ir kambario atsigauna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 02 13, 22:24)
Aha, baisiai nepatogu. Bet aš dažniausiai prieš tai nusiurbiu grindis, po to su ilgu grindų plovimo šepečiu prasinešu per tas vietas, kur sunkiai pasiekiu ir liux  thumbup.gif
Užtat švaru ir gaivu namie.

Taigi ir sakyk tu tą savo nuomonę, aš irgi savo sakau. Nereik čia dėl to pergyvent.

ale čia kartais baisu ir pasakyt kąnors, nes kai užvažiuoja..... slap.gif aggressive.gif
Atsakyti