o aš tai nemėgstu baldų ant kojelių man taip atrodo sunku bus lankstytis...valyti...ai, pirksiu be kojų
QUOTE(Forma @ 2007 02 13, 14:40)
kokia medziaga ideta i aliumines dureles? lyg ir stiklas dazytas bet tas baltas gal kur be zalsvo atspalvio?
o ta zema dalis tai tikrai nesiziuri
o ta zema dalis tai tikrai nesiziuri
Tie baldai italiski is Tomosellos salono Kaune. Tenais stiklas dazytas.Ta zema dali dabar sukeiciau vietomis, pastaciau spinteles viena salia kitos, o ta zema paciam sone, tai iskart pradejo kitaip ziuretis.
O parketa palikome sena, tik nuslifavome. Man jis vienas grazus, bet butent prie situ baldu noretusi kitos spalvos
Nytycia idejau dar ir ne ta nuotrauka Tik nesuprantu kaip ja idejau, nes ten is kur visas nuotraukas keliu, tai sita jau istrynta ir ne nezinau kaip ja isimti
QUOTE(Brigi @ 2007 02 13, 17:54)
o aš tai nemėgstu baldų ant kojelių man taip atrodo sunku bus lankstytis...valyti...ai, pirksiu be kojų
As irgi uztad kai rinkausi baldus is karto pasakiau kad bus be kojeliu, nes bute turejom tai
QUOTE(Puzin @ 2007 02 13, 18:58)
As irgi uztad kai rinkausi baldus is karto pasakiau kad bus be kojeliu, nes bute turejom tai
O kodėl be kojelių norit? Taigi labai patogu - visur pasiekiama išvalyt, išplaut. Jokių pridulkėjusių kampų QUOTE(Supergirl @ 2007 02 13, 21:15)
O kodėl be kojelių norit? Taigi labai patogu - visur pasiekiama išvalyt, išplaut. Jokių pridulkėjusių kampų
nu kažin kaip jau ten patogu...ypač jei miegamojo lova būtų ant kojelių... nemanau, kad labai didelis patogumas būtų plaut grindis
O as specialiai ant kojeliu rinkausi, kad duotu toki tarsi lengvumo ispudi
QUOTE(Brigi @ 2007 02 13, 21:50)
nu kažin kaip jau ten patogu...ypač jei miegamojo lova būtų ant kojelių... nemanau, kad labai didelis patogumas būtų plaut grindis
Nu o tai kas čia nepatogaus? Kad grindis reik daugiau plaut? Čia gal daugiau tvarkos supratimo klausimas Mano pvz. lova miegamajam ant kojelių. Po ja nieko nėra, tai grindis plaunant, aišku, daugiau pavarkt reikia, kol po lova visas dulkes išvalai. Bet užtat jausmas koks geras, kaip gaivu namie, kai visi visi kampai išplauti, nėra jokių užsilikusių voratinklių ir dulkių po baldais
Pas mus ir svetainės baldai ant kojelių
QUOTE(Supergirl @ 2007 02 13, 22:15)
Nu o tai kas čia nepatogaus? Kad grindis reik daugiau plaut? Čia gal daugiau tvarkos supratimo klausimas
Mano pvz. lova miegamajam ant kojelių. Po ja nieko nėra, tai grindis plaunant, aišku, daugiau pavarkt reikia, kol po lova visas dulkes išvalai. Bet užtat jausmas koks geras, kaip gaivu namie, kai visi visi kampai išplauti, nėra jokių užsilikusių voratinklių ir dulkių po baldais
Mano pvz. lova miegamajam ant kojelių. Po ja nieko nėra, tai grindis plaunant, aišku, daugiau pavarkt reikia, kol po lova visas dulkes išvalai. Bet užtat jausmas koks geras, kaip gaivu namie, kai visi visi kampai išplauti, nėra jokių užsilikusių voratinklių ir dulkių po baldais
tai pasiekt dulkes yra nepatogumas, turi gultis ant žemės, kad palovius išvalytum aišku čia tik mano nuomonė
QUOTE(Brigi @ 2007 02 13, 22:18)
tai pasiekt dulkes yra nepatogumas, turi gultis ant žemės, kad palovius išvalytum aišku čia tik mano nuomonė
Na miegame ir pas mane reikia gultis norint isvalyti, bet salione tai nereikes, nes juk baldai tai nedideli.
QUOTE(Brigi @ 2007 02 13, 22:18)
Aha, baisiai nepatogu. Bet aš dažniausiai prieš tai nusiurbiu grindis, po to su ilgu grindų plovimo šepečiu prasinešu per tas vietas, kur sunkiai pasiekiu ir liux Užtat švaru ir gaivu namie.
Taigi ir sakyk tu tą savo nuomonę, aš irgi savo sakau. Nereik čia dėl to pergyvent.
Ir pas mus miegamojo lova ant kojų tiksliau po čiužiniu ertmė, patogu dulkes išvalyt o ir kambario atsigauna
QUOTE(Supergirl @ 2007 02 13, 22:24)
Aha, baisiai nepatogu. Bet aš dažniausiai prieš tai nusiurbiu grindis, po to su ilgu grindų plovimo šepečiu prasinešu per tas vietas, kur sunkiai pasiekiu ir liux
Užtat švaru ir gaivu namie.
Taigi ir sakyk tu tą savo nuomonę, aš irgi savo sakau. Nereik čia dėl to pergyvent.
Užtat švaru ir gaivu namie.
ale čia kartais baisu ir pasakyt kąnors, nes kai užvažiuoja.....