Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

O man Loolos butas tai kaip kataloginis, pažiūrėti pasisemti idėjų tai gal ir nieko, bet nuotraukose tai šaltai atrodo. Patiko didelė vonia, bet gal irgi šiek tiek per tamsi, bet erdvė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puzin @ 2007 02 10, 17:38)
Tai va isklijuosim sutvarkysim ir idesiu kritikai.  ax.gif

Laukiam nesulaukiam. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EGZEMPLIORIUS: 12 vasario 2007 - 14:33
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2007 02 12, 14:32)
Laukiam nesulaukiam.  smile.gif

Pakritikuot užsimanei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2007 02 12, 14:32)
Laukiam nesulaukiam.  smile.gif

Nu ir ko gi cia taip laukiam ax.gif Nebus labai idomu dizaineriu nesamdom... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Puzin @ 2007 02 12, 20:16)
Nu ir ko gi cia taip laukiam  ax.gif  Nebus labai idomu dizaineriu nesamdom...  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 02 12, 21:06)

g.gif
Atsakyti
Na atvaziavo mano baldai i svetaine drinks_cheers.gif

Siaip daug kam jie nepatiko kam siunciau nuotraukas ax.gif

Man paciai ta apatine kaip padekliukas kazko nesiziuri nes per zemai, bet ten zadu deti aparatura tai nezinau dar kokia pirksiu ir kiek vietos uzims. TV kabeti turetu. Galvoju reikes dasakyti gal stalciukus tenais bet siaip manau kad graziausiai atrodytu dureles stiklines. g.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man baldeliai visai nieko, patiko bigsmile.gif (ale grindys nilabai blush2.gif Rastas toks... unsure.gif )
Atsakyti
Man patinka ax.gif aš kažko norėčiau panašaus g.gif bet palauksiu baldų o paskui ieškosiu. O čia ne iš SBA baldų g.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 13, 15:27)
Na atvaziavo mano baldai i svetaine drinks_cheers.gif

Siaip daug kam jie nepatiko kam siunciau nuotraukas ax.gif

Man paciai ta apatine kaip padekliukas kazko nesiziuri nes per zemai, bet ten zadu deti aparatura tai nezinau dar kokia pirksiu ir kiek vietos uzims. TV kabeti turetu. Galvoju reikes dasakyti gal stalciukus tenais bet siaip  manau kad graziausiai atrodytu dureles stiklines. g.gif

kokia medziaga ideta i aliumines dureles? lyg ir stiklas dazytas bet tas baltas gal kur be zalsvo atspalvio?

o ta zema dalis tai tikrai nesiziuri schmoll.gif
Atsakyti
Idomus variantas.
Atsakyti
Man baldeliai ir labai labai neblogai atrodo thumbup.gif Tik va grindys irgi kliūna, mano skoniui per margos... ax.gif Bet visumoj labai idomus interjeras, vis kažkas naujo, o tai jau atsibodo geltonos sienos su plytų elementais, pas ką beužeisi, visur tas pats. Manau bus labai stilingas butukas (o gal namukas?) thumbup.gif
Atsakyti