Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

[quote=Puzin,2007 01 31, 18:00]
[quote=Shyna,2007 01 31, 16:58]
gal ne i tema atsakymas - bet gali but pvz lentelem nuolydis dailintas smile.gif

pas mane taip yra:
Grazu bet supranti pas mane yra dar ir lubos foto idedu. Tai kazkaip nesinori ir lubu dengt medziu.
Aurarte mano email : puzin2005@yahoo.com
Tai va idedu foto tai nezinau ar ta nuolydi dazyt kaip lubas ar tapetuot g.gif user posted image
[/quote]

Nu nezinau... Nei as ryskinciau, nei akcentuociau, nei kantuociau, nei rastu nedeciau. Viena - labai sviesia silta spalva visa absoliuciai kambari daryciau: ir visai nesvarbu - tapetai tai ar dazai... Tai tik mano nuomone, jei ka.
Atsakyti
LOOLA thumbup.gif
Laaabai fainas butas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 02 02, 10:06)
taigi pagyvens jame ir 'sušildys' -
foto katalogui matyt daryta dar prieš gyvenimą , tik įrengus. Užtat  ir yra toks sterilumo įspūdis. O su laiku atsiras įvairių smulkmenėlių, ir šiaip 'sujaukti' didelių pastangų gi nereikia! smile.gif

na man asmeniškai tai super. good.gif
Kas iš YZY konsultavo?

malonu, kad tiek išsakėt savo nuomonę. teisybė parašyta, kad foto padaryta iki atsikraustant, juk net nėra vaikiškos lovytės. butas suplanuotas buvo iki vaikučiui gimstant, tad vietos mums kolkas gana, bet mąstom apie didesnį būstą. kainavo nemažai, bet mums su vyru rezultatas patiko, nes butas nedidelis, bet gerai suplanuotas.

konsultavo Rytė su Inga.

stiklinės pertvaros perklijuotos matine plėvele, kad būtų tvirtesnės, bet garso jos pilnai neizoliuoja. juk net sienos garso pilnai nesulaiko.
Atsakyti
My Webpage

Man cia labai grazu

Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2007 02 02, 13:13)
My Webpage

Man cia labai grazu

O tai kas cia grazaus? biggrin.gif Titulinis lapas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 02 02, 13:15)
O tai kas cia grazaus? biggrin.gif Titulinis lapas biggrin.gif

ane? lotuliukas.gif prigrybavau biggrin.gif

bandau vėl.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2007 02 02, 00:10)
Kaip manot, jeigu as pianina bandyciau montuoti i ta nisa kur antroj nuotraukoj tolumoj matosi, o toje vietoje prie zidinio kur jis dabar stovi daryciau toki zidinio kampeli su maziuku staliuku ir dviem senoviniais kreslais tokiais graziais ar ne grazu butu?  blush2.gif

Gal ir gražu, bet ar skambės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 02, 13:18)
Gal ir gražu, bet ar skambės? g.gif

tai kad jis labai retai pagal paskirtį naudojamas tai tiek kiek naudojamas skambesio manau užteks smile.gif
Papildyta:
Ka tik nudaziau savo židinio ružavus tuos apdailos dalykėlius baltai biggrin.gif grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2007 02 02, 11:18)

O va čia šilti namai, net neįsikūrus atrodo ax.gif Labai gražu wub.gif
Nereikia jokių papildomų daiktų, kad butas būtų šiltas... Kambary, išdažius/ištapetavus sienas, pastačius baldus jau jaučiasi jo "šiluma" aš "šaltis".
Aišku, kiekvienas turim savo skonį. Kam labiau patinka šaltas dušas, kas prausiasi vos ne verdančiu... (čia šiaip, palyginimui tongue.gif ) Taip ir apie butus, vieniems reikia tuščių sienų ir šaltų spalvų, o kas džiaugiasi gyvenimu šiltomis spalvomis papuoštuose namuose 4u.gif
Šiaip ar taip, kaip rašiau, man gražu pažiūrėt į visaip įrengtus butus, bet ar visuose norėčiau pati kasdien būti? 4u.gif
Atsakyti
O jum rodo Mildux buto foto, labai noriu pamatyt, bet man nerodo raso user post image ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puzin @ 2007 02 02, 13:27)
O jum rodo Mildux buto foto, labai noriu pamatyt, bet man nerodo raso user post image  ax.gif

bet tai keista, kad nerodo, dėjau lygiai taip pat kaip ir tų gražių šiltų namų nuotrauką g.gif

kadangi mano butas senamiesty aukštom lubom, tai ir noriu panašiu stiliumi daryti, nes toks dizainas kaip Loolos, kad ir kaip patiktų pažiūrėti, nu niekaip pas save neįsivaizduoju... kaip ir senovinio stiliaus buto moderniame dangoraižyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2007 02 02, 00:10)

Beje, man mano odiniai baldai nebepatinka, supratau, kad noriu visai kitokiu, gal kas nori pirkti? biggrin.gif  rolleyes.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif parodyk kokius parduodi
Atsakyti