Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(LOOLA @ 2007 02 01, 21:28)
Štai mano butas  bigsmile.gif
čia

nu ispudinga thumbup.gif
graziai viskas apgalvota ir suderinta.

tik kaip man gal kiek per sterilu ir neapgyvendintai atrodo, biski "namiskumo" truksta, jeigu aisku apie ka as cia ax.gif

Atsakyti
user posted image

user posted image

as vel emiausi namuciu modeliavimo, visokiu rupesciu buvo, tai apleidusi buvau.

Kaip manot, jeigu as pianina bandyciau montuoti i ta nisa kur antroj nuotraukoj tolumoj matosi, o toje vietoje prie zidinio kur jis dabar stovi daryciau toki zidinio kampeli su maziuku staliuku ir dviem senoviniais kreslais tokiais graziais ar ne grazu butu? blush2.gif

pianinas i nisa visas netilptu, is sonu liktu po kokius 5 cm, bet tada galima padaryti grazu apsvietima torseriuku pora uzkisant uz pianino ir pastatant ant tos nisos apacios ir paveiksla per vidury pakabinti, gal grazu? g.gif

Siaubas, kaip man neturiu tos dovanos, kad is karto atejus i buta zinociau kur kas turi stoveti, kad tikrai butu grazu.. ech.
Papildyta:
Beje, man mano odiniai baldai nebepatinka, supratau, kad noriu visai kitokiu, gal kas nori pirkti? biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LOOLA @ 2007 02 01, 21:28)
čia

Nerealiai gražu ir suderinta bigsmile.gif Tiesa vonia man ne prie širdies, tokia labai jau vyriška gavosi ax.gif O visa kita.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LOOLA @ 2007 02 01, 20:28)
čia

Labai noriu paklausti, ar brangu (kiek? tongue.gif ) daryti stiklines pertvaras ir ar jos duoda garso izoliacija, ar girdisi kaip tam paciam kambaryje? O butas man labai patiko ir vat ta ideja padalijimo super, tik labai idomu ar ji pasiteisina. Aciu.
Atsakyti
LOOLa butas tavo ax.gif
Jau sikarnas labai blush2.gif
Atsakyti
Na dizaineriai Loolai padirbejo smile.gif kaip is katalogo butas, na ir idetas i kataloga.
Atsakyti
O aš tokiam bute kaip LOOLA'os gyvent negalėčiau, juolab, turint vaikų schmoll.gif Man jis per šaltas ir nešeimyniškas ax.gif Gal dviese, be vaikų ir nieko, bet man asmeniškai trūksta šilumos. Pažiūrėti, pasisemti kokių detalių idėjų- gražu, bet gyvendama tokiam, jausčiausi kaip kokiam muziejuje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Letta @ 2007 02 02, 10:57)
O aš tokiam bute kaip LOOLA'os gyvent negalėčiau, juolab, turint vaikų schmoll.gif Man jis per šaltas ir nešeimyniškas ax.gif Gal dviese, be vaikų ir nieko, bet man asmeniškai trūksta šilumos. Pažiūrėti, pasisemti kokių detalių idėjų- gražu, bet gyvendama tokiam, jausčiausi kaip kokiam muziejuje blush2.gif

taigi pagyvens jame ir 'sušildys' -
foto katalogui matyt daryta dar prieš gyvenimą , tik įrengus. Užtat ir yra toks sterilumo įspūdis. O su laiku atsiras įvairių smulkmenėlių, ir šiaip 'sujaukti' didelių pastangų gi nereikia! smile.gif

na man asmeniškai tai super. good.gif
Kas iš YZY konsultavo?
Atsakyti
QUOTE(Letta @ 2007 02 02, 10:57)

tai sitas butas ir nera seimyniskas. primena viesbucio liuksa su virtuve. tik poilsio zona, miegamasis ir virtuve bei sanmazgas. toks butas - veingungio arba poreles, bet vaikams augint konkreciai netinka. as asmeniskai irgi tokiu stilium neisirengineciau, bet paziuret yra grazu. jei galeciau leist sau isleist tiek $, tai daryciau klasikini stiliu. bet sakau - kadangi tai yra stilinga ir suderinta, tai grazu. o skonis jau kiekvieno atskiras reikalas.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 02 02, 11:06)
taigi pagyvens jame ir 'sušildys' -
foto katalogui matyt daryta dar prieš gyvenimą , tik įrengus. Užtat  ir yra toks sterilumo įspūdis. O su laiku atsiras įvairių smulkmenėlių, ir šiaip 'sujaukti' didelių pastangų gi nereikia! smile.gif

na man asmeniškai tai super. good.gif
Kas iš YZY konsultavo?

man irgi cia beveik viskas patinka biggrin.gif. keisciausi dabar pat biggrin.gif labai megstu toki isplanavima, kai galima buta apeiti ratu. ir nesuprantu, kodel tokiame bute negali gyventi vaikai? na, nebent del vietos stokos, bet jei dar butu atskirai vaiku kambariai, tai nemanau, kad turi nukenteti stlius, jei planuoji vaiku turet ax.gif
Atsakyti
O man vonia patinka ax.gif Grazu... as gal ir kitaip daryciau bet stiliu renkames pagal save, juolab kad kiti zmones nemegsta apsikraut daiktais.
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 02 02, 11:24)
man irgi cia beveik viskas patinka biggrin.gif. keisciausi dabar pat biggrin.gif labai megstu toki isplanavima, kai galima buta apeiti ratu. ir nesuprantu, kodel tokiame bute negali gyventi vaikai? na, nebent del vietos stokos, bet jei dar butu atskirai vaiku kambariai, tai nemanau, kad turi nukenteti stlius, jei planuoji vaiku turet  ax.gif

jei bobute butu su kiausiniais, tai ji is tiesu butu diedukas, ania?

bet vat todel ir netinka - nemanau kad taip prabangiai irengtam butuke tokio dydzio spaustusi 4-5 asmenys smile.gif sitas variantas yra pakankamai erdvus vienam ir pusetinai dviems.

ne del stiliaus netinka vaikams, o del isplanavimo ir dydzio. ir del idejos - miegamasis atskirtas tik pertvara ir stiklais.
Atsakyti