QUOTE(Perliukas @ 2007 02 01, 13:40)
tapetuot raštuotai tiktai tą sieną kur nuolydis , o va kiek ar tik iki nuolydžio viršaus ar ir lubas , tai jau reik pagalvot
Manau kad lubu ne
QUOTE(Puzin @ 2007 02 01, 13:38)
Papildyta:
O gal dar turi nuotrauku? Dabar pagalvojau toki varianta tie tapetai kur nuotraukoj man labai prie sirdies, tai va jei tapetuot ta siena su nuolydziu tokiais tamsiais tapetais o visas kitas sviesesniais ne rastuotais irgi is rudo kolorito na balintos kavos ar panasiai ka manot? labaio jau megstu ruda spalva
O gal dar turi nuotrauku? Dabar pagalvojau toki varianta tie tapetai kur nuotraukoj man labai prie sirdies, tai va jei tapetuot ta siena su nuolydziu tokiais tamsiais tapetais o visas kitas sviesesniais ne rastuotais irgi is rudo kolorito na balintos kavos ar panasiai ka manot? labaio jau megstu ruda spalva
čia labiau nuo kambario dydžio priklauso ir lubų aukščio , kuo didesnis kambarys tuo tamsesnės sienos gali būti , jeigu nenori mažinti erdvės . Visokie raštai , detalės , pvz. kaip gipso lipdiniai - kuo stambesni tuo kambarys turi būti didesnis , nebent tik dalis , kaip akcentas
QUOTE(Perliukas @ 2007 02 01, 13:47)
čia labiau nuo kambario dydžio priklauso ir lubų aukščio , kuo didesnis kambarys tuo tamsesnės sienos gali būti , jeigu nenori mažinti erdvės . Visokie raštai , detalės , pvz. kaip gipso lipdiniai - kuo stambesni tuo kambarys turi būti didesnis , nebent tik dalis , kaip akcentas
Na tai as ir manau kad viena siena galima kaip akcenta padaryt tamsesne ar ryskesne. Na kambarys nei didelis nei mazas 16 kvadratu, tik tas nuolydis mazina erdve.
QUOTE(Puzin @ 2007 02 01, 13:50)
Na tai as ir manau kad viena siena galima kaip akcenta padaryt tamsesne ar ryskesne. Na kambarys nei didelis nei mazas 16 kvadratu, tik tas nuolydis mazina erdve.
kambarys tikrai nėr labai mažas , nuotraukoj atrodo mažesnis , bet atkreipk dėmesį toj foto, kur tamsūs tapetai - lubos aukštos , o pas tave turbūt žemesnės , aš rinkčiausi šviesius tapetus , rizikos mažiau
QUOTE(Puzin @ 2007 02 01, 12:51)
Aciu jauciu kad taip ir darysiu, juolab kad taip ir paprasciau nes sujungti tapetu rasta nuolydzio ir soniniu sienu bus sunku, tik dabar pagalvojau gal tada lubas daryt ne baltas, o kokiu svelniu atspalviu, nes kazkaip tas nuolydis baltas nu nezinau ...
jei nuspresit netapetuot nuolydzio..ir tapetai bus ne sviesus..lubu jokiu budu baltu nedarykit.. sakei, kad noretum ko nors geltono su rudu tapetu..cia siltos spalvytes..o lubu balta..ypac jei tu kalbi apie tikra balta - yra salta spalva..nea..nekas gautusi manau na nebent tada ta balta luboms reiktu is siltu baltu rinktis..yra truputi su gelsvu pigmentu.. nu zodziu -pirma tapetus issirinkit, o tada patarsim
QUOTE(Perliukas @ 2007 02 01, 13:59)
kambarys tikrai nėr labai mažas , nuotraukoj atrodo mažesnis , bet atkreipk dėmesį toj foto, kur tamsūs tapetai - lubos aukštos , o pas tave turbūt žemesnės , aš rinkčiausi šviesius tapetus , rizikos mažiau
Ta prasme sviesius visoms sienoms ar tai su nuolydziu, bet jei visos bus sviesios tai koks tada akcentas ta siena? nu zodziu aciu visoms pirma ieskosiu tapetu tada galvosiu galu gale dar ir su vyru reik pasitart nors jis man viska palieka sprest tai ir sunkiausia
QUOTE(špokulia @ 2007 02 01, 10:14)
Ikisiu ir as trigrasi savo
Man atrodo, gerai ziuretusi, jei dazytumet ta kambariuka, o lubas su tuo nuolydziu irgi tokia pat spalva, tik sviesiau- kokiais 2-3 tonais
Man atrodo, gerai ziuretusi, jei dazytumet ta kambariuka, o lubas su tuo nuolydziu irgi tokia pat spalva, tik sviesiau- kokiais 2-3 tonais
Sutinku del spalvu. Ta siena su nuolydziu, kaip suprantu - siauroji? Tada ja reikia optiskai platinti - sviesesne spalva. Jei tapetuosi ar dazysi tamsiau - ji dar susiaures - kambarys bus kaip koridorius.
QUOTE(Puzin @ 2007 02 01, 14:03)
Ta prasme sviesius visoms sienoms ar tai su nuolydziu, bet jei visos bus sviesios tai koks tada akcentas ta siena? nu zodziu aciu visoms pirma ieskosiu tapetu tada galvosiu galu gale dar ir su vyru reik pasitart nors jis man viska palieka sprest tai ir sunkiausia
šviesius tapetus tik tai sienai su nuolydžiu , o akcentas - raštai
labai patiko vonios kambarys ir sviestuvas miegamajame
ir siaip jauku
pagal tai kas padaryta galutinis namu variantas turetu buti labai grazus
ir siaip jauku
pagal tai kas padaryta galutinis namu variantas turetu buti labai grazus
QUOTE(Aurarte @ 2007 01 30, 16:06)
Sveikutes, nutariau ir as savo butuko metamorfozem pasidalint.. uoooojjj.. daug galvos skausmo buvo..bet uztat dabar islaukem
http://public.fotki.com/Aurarte/
slaptazodis - namuciai
http://public.fotki.com/Aurarte/
slaptazodis - namuciai
QUOTE(LOOLA @ 2007 02 01, 20:28)
man labai labai patiko lovatiese gal isduodi kas siuvo ir kiek kainavo