Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

tapetuot raštuotai tiktai tą sieną kur nuolydis 4u.gif , o va kiek ar tik iki nuolydžio viršaus ar ir lubas , tai jau reik pagalvot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2007 02 01, 13:40)
tapetuot raštuotai tiktai tą sieną kur nuolydis  4u.gif  , o va kiek ar tik iki nuolydžio viršaus ar ir lubas , tai jau reik pagalvot  smile.gif

Manau kad lubu ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puzin @ 2007 02 01, 13:38)
Papildyta:
O gal dar turi nuotrauku?  ax.gif  Dabar pagalvojau toki varianta tie tapetai kur nuotraukoj man labai prie sirdies, tai va jei tapetuot ta siena su nuolydziu tokiais tamsiais tapetais o visas kitas sviesesniais ne rastuotais irgi is rudo kolorito na balintos kavos ar panasiai ka manot? labaio jau megstu ruda spalva  ax.gif

čia labiau nuo kambario dydžio priklauso ir lubų aukščio , kuo didesnis kambarys tuo tamsesnės sienos gali būti , jeigu nenori mažinti erdvės . Visokie raštai , detalės , pvz. kaip gipso lipdiniai - kuo stambesni tuo kambarys turi būti didesnis , nebent tik dalis , kaip akcentas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perliukas: 01 vasario 2007 - 13:48
QUOTE(Perliukas @ 2007 02 01, 13:47)
čia labiau nuo kambario dydžio priklauso ir lubų aukščio , kuo didesnis kambarys tuo tamsesnės sienos gali būti , jeigu nenori mažinti erdvės . Visokie raštai , detalės , pvz. kaip gipso lipdiniai  -  kuo stambesni tuo kambarys turi būti didesnis , nebent tik dalis , kaip akcentas

Na tai as ir manau kad viena siena galima kaip akcenta padaryt tamsesne ar ryskesne. Na kambarys nei didelis nei mazas 16 kvadratu, tik tas nuolydis mazina erdve.
Atsakyti
QUOTE(Puzin @ 2007 02 01, 13:50)
Na tai as ir manau kad viena siena  galima kaip akcenta padaryt tamsesne ar ryskesne. Na kambarys nei didelis nei mazas 16 kvadratu, tik tas nuolydis mazina erdve.

kambarys tikrai nėr labai mažas , nuotraukoj atrodo mažesnis smile.gif , bet atkreipk dėmesį toj foto, kur tamsūs tapetai - lubos aukštos , o pas tave turbūt žemesnės , aš rinkčiausi šviesius tapetus , rizikos mažiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puzin @ 2007 02 01, 12:51)
Aciu jauciu kad taip ir darysiu, juolab kad taip ir paprasciau nes sujungti tapetu  rasta nuolydzio ir soniniu sienu bus sunku, tik dabar pagalvojau gal tada lubas daryt ne baltas, o kokiu svelniu atspalviu, nes kazkaip tas nuolydis baltas nu nezinau ...  g.gif

jei nuspresit netapetuot nuolydzio..ir tapetai bus ne sviesus..lubu jokiu budu baltu nedarykit.. sakei, kad noretum ko nors geltono su rudu tapetu..cia siltos spalvytes..o lubu balta..ypac jei tu kalbi apie tikra balta - yra salta spalva..nea..nekas gautusi manau doh.gif na nebent tada ta balta luboms reiktu is siltu baltu rinktis..yra truputi su gelsvu pigmentu.. nu zodziu -pirma tapetus issirinkit, o tada patarsim biggrin.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2007 02 01, 13:59)
kambarys tikrai nėr labai mažas , nuotraukoj atrodo mažesnis  smile.gif , bet atkreipk dėmesį toj foto, kur tamsūs tapetai - lubos aukštos , o pas tave turbūt žemesnės , aš rinkčiausi šviesius  tapetus , rizikos mažiau  mirksiukas.gif

Ta prasme sviesius visoms sienoms ar tai su nuolydziu, bet jei visos bus sviesios tai koks tada akcentas ta siena? nu zodziu aciu visoms pirma ieskosiu tapetu tada galvosiu galu gale dar ir su vyru reik pasitart nors jis man viska palieka sprest tai ir sunkiausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(špokulia @ 2007 02 01, 10:14)
Ikisiu ir as trigrasi savo  blush2.gif
Man atrodo, gerai ziuretusi, jei dazytumet ta kambariuka, o lubas su tuo nuolydziu irgi tokia pat spalva, tik sviesiau- kokiais 2-3 tonais mastau.gif

Sutinku del spalvu. Ta siena su nuolydziu, kaip suprantu - siauroji? Tada ja reikia optiskai platinti - sviesesne spalva. Jei tapetuosi ar dazysi tamsiau - ji dar susiaures - kambarys bus kaip koridorius.
Atsakyti
QUOTE(Puzin @ 2007 02 01, 14:03)
Ta prasme sviesius visoms sienoms ar tai su nuolydziu, bet jei visos bus sviesios tai koks tada akcentas ta siena? nu zodziu aciu visoms pirma ieskosiu tapetu tada galvosiu galu gale dar ir su vyru reik pasitart nors jis man viska palieka sprest tai ir sunkiausia  ax.gif

šviesius tapetus tik tai sienai su nuolydžiu , o akcentas - raštai 4u.gif
Atsakyti
Štai mano butas bigsmile.gif
čia
Atsakyti
labai patiko vonios kambarys ir sviestuvas miegamajame thumbup.gif
ir siaip jauku ax.gif
pagal tai kas padaryta galutinis namu variantas turetu buti labai grazus rolleyes.gif

QUOTE(Aurarte @ 2007 01 30, 16:06)
Sveikutes, nutariau ir as savo butuko metamorfozem pasidalint.. smile.gif  4u.gif  uoooojjj.. blink.gif daug galvos skausmo buvo..bet uztat dabar  wub.gif  wub.gif islaukem smile.gif

http://public.fotki.com/Aurarte/
slaptazodis - namuciai

Atsakyti

QUOTE(LOOLA @ 2007 02 01, 20:28)
Štai mano butas  bigsmile.gif
čia

man labai labai patiko lovatiese wub.gif gal isduodi kas siuvo ir kiek kainavo blush2.gif
Atsakyti