diskusijos apie spalvas irgi ne i tema... idomu kodel jos dar cia
Na ir sensacija Istryne tema.Taip,Dalbara,paprasiau.Ir ka?Temos jau nesusigrazinsit.Veltui cia turgu darote is grazios temos.
My Webpage(cia,kad issigastumet )
QUOTE(aggate @ 2007 01 16, 10:41)
Na ir sensacija Istryne tema.Taip,Dalbara,paprasiau.Ir ka?Temos jau nesusigrazinsit.Veltui cia turgu darote is grazios temos.
Labai išsigandom
Nieko kad paprašei o kas čia tokio aš sudėsiu savo buto fotkes mane pradės traukti skresai ir išilgai o aš oba parašau moderatorei ir ramu
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 11:54)
Labai išsigandom
Nieko kad paprašei o kas čia tokio aš sudėsiu savo buto fotkes mane pradės traukti skresai ir išilgai o aš oba parašau moderatorei ir ramu
Tai aisku.Labai ramu.
O jei rimtai kambarys kaip kambarys graži žalia spalva
Fainas kambariukas
Aggate, kodel sakai "kad issigastume"?
Aggate, kodel sakai "kad issigastume"?
QUOTE(aggate @ 2007 01 16, 11:41)
O man labai grazus kambarys.... , kad ir rysku, man atrodo, jauku turetu buti....
QUOTE(Forma @ 2007 01 15, 15:49)
jeigu cia taip ir toliau istrinines viska, tai kokiem velniam tas forumas toks ispudis, kad moderatore jau tingi skaityti zinuciu ir atrinkineti, ka palikti tai istryne viska kas buvo susije su aggate foto. nemanot, kad negrazu pratrinti zinutes, kuriose buvo issakyta nuomone i tema?
vat aš ir žiūriu, kad mano žinutės nėra galvojau, kad durna jau visai ir sapnuouse ją rašiau Na po ištrynimo tapo aišku, kad reikia sakyti TIK "labai gražu", o kitokie skoniai čia nepageidautini. Nors man aggate namai visai jaukūs, juk kiekvienas juos tvarko nuo širdies. Tai dabar ir galvoju, gal net neverta dėti savo namų fotkių, juk vis tiek privalėsit aikčioti, kaip pas mane gražu o mintyse galvosit, kad fe Na aišku, nenorėčiau, kad su žemėm maišytumėt, bet savo kritiką galima juk išsakyti arba bent "man gražu, man negražu" tarstelti.
Tema prasmę praranda absoliučiai. Arba ją reikia užvadinti "namų foto be komentarų".
Kažin, ar teisingai būsiu suprasta? Dar per galvą gausiu Tikrai nenoriu nieko įžeisti Asmeniškumų žinutėje neieškokite
QUOTE(light blue @ 2007 01 16, 12:53)
vat aš ir žiūriu, kad mano žinutės nėra galvojau, kad durna jau visai ir sapnuouse ją rašiau Na po ištrynimo tapo aišku, kad reikia sakyti TIK "labai gražu", o kitokie skoniai čia nepageidautini. Nors man aggate namai visai jaukūs, juk kiekvienas juos tvarko nuo širdies. Tai dabar ir galvoju, gal net neverta dėti savo namų fotkių, juk vis tiek privalėsit aikčioti, kaip pas mane gražu o mintyse galvosit, kad fe Na aišku, nenorėčiau, kada su žemėm maišytumėt, bet savo kritiką galima juk išsakyti arba bent man gražu, man negražu.
Tema prasmę praranda absoliučiai. Arba ją reikia užvadinti "namų foto be komentarų".
Kažin, ar teisingai būsiu suprasta? Dar per galvą gausiu Tikrai nenoriu nieko įžeisti Asmeniškumų žinutėje neiškokite
Kažin, ar teisingai būsiu suprasta? Dar per galvą gausiu Tikrai nenoriu nieko įžeisti Asmeniškumų žinutėje neiškokite
Na, idejus nuotrauka, galima parasyti, kad komentuoti arba graziai, arba is viso nieko nerasyti ir viskas