Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

diskusijos apie spalvas irgi ne i tema... idomu kodel jos dar cia g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na ir sensacija ohmy.gif Istryne tema.Taip,Dalbara,paprasiau.Ir ka?Temos jau nesusigrazinsit.Veltui cia turgu darote is grazios temos.
My Webpage(cia,kad issigastumet biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 16 sausio 2007 - 10:53
QUOTE(aggate @ 2007 01 16, 10:41)
Na ir sensacija  ohmy.gif  Istryne tema.Taip,Dalbara,paprasiau.Ir ka?Temos jau nesusigrazinsit.Veltui cia turgu darote is grazios temos.
user posted image

Labai išsigandom scare.gif
Nieko kad paprašei o kas čia tokio blink.gif aš sudėsiu savo buto fotkes mane pradės traukti skresai ir išilgai o aš oba parašau moderatorei ir ramu user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 11:54)
Labai išsigandom scare.gif
Nieko kad paprašei o kas čia tokio  blink.gif  aš sudėsiu savo buto fotkes mane pradės traukti skresai ir išilgai o aš oba parašau moderatorei ir ramu  user posted image

Tai aisku.Labai ramu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 16 sausio 2007 - 10:56
O jei rimtai kambarys kaip kambarys graži žalia spalva user posted image
Atsakyti
dekui 4u.gif
Atsakyti
Fainas kambariukas 4u.gif
Aggate, kodel sakai "kad issigastume"?
Atsakyti
Atleisk,Gardenija,bet nenoriu apie tai kalbeti,kad grazi tema nevirstu vel susipykimo vieta.Tad nekreipk demesio 4u.gif Aciu uz grazu ivertinima.
Atsakyti
nepulkit jus tos vargses, as parasiau, kad pratrintų
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 16, 11:41)
Na ir sensacija  ohmy.gif  Istryne tema.Taip,Dalbara,paprasiau.Ir ka?Temos jau nesusigrazinsit.Veltui cia turgu darote is grazios temos.
My Webpage(cia,kad issigastumet biggrin.gif )

O man labai grazus kambarys.... wub.gif , kad ir rysku, man atrodo, jauku turetu buti.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 15, 15:49)
jeigu cia taip ir toliau istrinines viska, tai kokiem velniam tas forumas  doh.gif  toks ispudis, kad moderatore jau tingi skaityti zinuciu ir atrinkineti, ka palikti  doh.gif  tai istryne viska kas buvo susije su aggate foto. nemanot, kad negrazu pratrinti zinutes, kuriose buvo issakyta nuomone i tema?

vat aš ir žiūriu, kad mano žinutės nėra blink.gif galvojau, kad durna jau visai ir sapnuouse ją rašiau smile.gif Na po ištrynimo tapo aišku, kad reikia sakyti TIK "labai gražu", o kitokie skoniai čia nepageidautini. Nors man aggate namai visai jaukūs, juk kiekvienas juos tvarko nuo širdies. Tai dabar ir galvoju, gal net neverta dėti savo namų fotkių, juk vis tiek privalėsit aikčioti, kaip pas mane gražu lotuliukas.gif o mintyse galvosit, kad fe lotuliukas.gif Na aišku, nenorėčiau, kad su žemėm maišytumėt, bet savo kritiką galima juk išsakyti arba bent "man gražu, man negražu" tarstelti.
Tema prasmę praranda absoliučiai. Arba ją reikia užvadinti "namų foto be komentarų".
Kažin, ar teisingai būsiu suprasta? Dar per galvą gausiu cool.gif Tikrai nenoriu nieko įžeisti 4u.gif Asmeniškumų žinutėje neieškokite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 16 sausio 2007 - 12:02
QUOTE(light blue @ 2007 01 16, 12:53)
vat aš ir žiūriu, kad mano žinutės nėra  blink.gif galvojau, kad durna jau visai ir sapnuouse ją rašiau smile.gif Na po ištrynimo tapo aišku, kad reikia sakyti TIK "labai gražu", o kitokie skoniai čia nepageidautini. Nors man aggate namai visai jaukūs, juk kiekvienas juos tvarko nuo širdies. Tai dabar ir galvoju, gal net neverta dėti savo namų fotkių, juk vis tiek privalėsit aikčioti, kaip pas mane gražu  lotuliukas.gif o mintyse galvosit, kad fe  lotuliukas.gif Na aišku, nenorėčiau, kada su žemėm maišytumėt, bet savo kritiką galima juk išsakyti arba bent man gražu, man negražu.
Tema prasmę praranda absoliučiai. Arba ją reikia užvadinti "namų foto be komentarų".
Kažin, ar teisingai būsiu suprasta? Dar per galvą gausiu  cool.gif Tikrai nenoriu nieko įžeisti  4u.gif Asmeniškumų žinutėje neiškokite  4u.gif

Na, idejus nuotrauka, galima parasyti, kad komentuoti arba graziai, arba is viso nieko nerasyti ir viskas smile.gif
Atsakyti