Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(špokulia @ 2007 02 01, 10:14)
Ikisiu ir as trigrasi savo  blush2.gif
Man atrodo, gerai ziuretusi, jei dazytumet ta kambariuka, o lubas su tuo nuolydziu irgi tokia pat spalva, tik sviesiau- kokiais 2-3 tonais mastau.gif

Nu ne mes jau nusprendem tapetuot dazytu jau nebenoriu labai nepraktiska tik prilieti pirstu ir jau plemas lieka, nebent deti struktura, bet cia jau meistru reik, o mes nusprendem remontuotis patys. ax.gif
Atsakyti
Sveika, jei ruosiates visa kambari tapetuot, tada labai svarbu sprendziant apie nuolydi, kokios spalvos bus tapetai?Kokios spalvos lubos.. nes tarkim, jei tapetai tamsoki, o lubos labai sviesios, tai gali keistokai tas nuolydis atrodyt.. g.gif Pabandyk nupasakot, kokios spalvos bus..
Atsakyti
QUOTE(Aurarte @ 2007 02 01, 12:02)
Sveika, jei ruosiates visa kambari tapetuot, tada labai svarbu sprendziant apie nuolydi, kokios spalvos bus tapetai?Kokios spalvos lubos..  nes tarkim, jei tapetai tamsoki, o lubos labai sviesios, tai gali keistokai tas nuolydis atrodyt..  g.gif  Pabandyk nupasakot, kokios spalvos bus..

Sveikute
biggrin.gif kad nezinau dar kokie bus, nerandu nieko panasaus ko noreciau, o noreciau ne geltonu bet tokiu purvinu geltonu su rudom gelem, bet nerandu. Zinau tikrai kad lubos nus baltos.
Zodziu kaip supratau daryt taip: jei issirinksiu tamsius tapetus tai ta nuolydi tapetuot, jei sviesius tai tada galima ir dazyt ar taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puzin: 01 vasario 2007 - 12:07
Aš manyčiau atvirksčiai, jei tapetai šviesūs, glimėtų ir nuolydį tapetuot, bet, jei tamsūs- geriau nuolydį dažyti kaip lubas. Ta tamsi sienutė gali ''slėgti''. Aplamai į tokią palėpę nenorėčiau įsileisti tamsios spalvos.
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2007 02 01, 12:20)
Aš manyčiau atvirksčiai, jei tapetai šviesūs, glimėtų ir nuolydį tapetuot, bet, jei tamsūs- geriau nuolydį dažyti kaip lubas. Ta tamsi sienutė gali ''slėgti''. Aplamai į tokią palėpę nenorėčiau įsileisti tamsios spalvos.

Hm ir ka dabar daryt? g.gif Priesingi patarimai, net nezinau nu ziuresiu ka rasiu is tapetu tada reiks sprest 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puzin @ 2007 02 01, 12:22)
Hm ir ka dabar daryt?  g.gif Priesingi patarimai, net nezinau nu ziuresiu ka rasiu is tapetu tada reiks sprest  4u.gif

pas mane bus taip pat, sienos aukstis 1.6 o toliau nuolydis, tai as galvojau nuolydi dazyti kaip lubas 4u.gif o sienas tapetuoti..
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 02 01, 12:27)
pas mane bus taip pat, sienos aukstis 1.6 o toliau nuolydis, tai as galvojau nuolydi dazyti kaip lubas  4u.gif o sienas tapetuoti..

Aciu jauciu kad taip ir darysiu, juolab kad taip ir paprasciau nes sujungti tapetu rasta nuolydzio ir soniniu sienu bus sunku, tik dabar pagalvojau gal tada lubas daryt ne baltas, o kokiu svelniu atspalviu, nes kazkaip tas nuolydis baltas nu nezinau ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puzin @ 2007 02 01, 11:09)
Nu ne mes jau nusprendem tapetuot dazytu jau nebenoriu labai nepraktiska tik prilieti pirstu ir jau plemas lieka, nebent deti struktura, bet cia jau meistru reik, o mes nusprendem remontuotis patys.  ax.gif

blink.gif Nesamone, viskas nuo dazu pasirinkimo priklauso. Nieko nera patogiau uz kokybiskus dazus - pavalei su dregna sluoste ir viskas, o jei labai blogai gali net lopineli perdazyti. Bet zinoma viskas remiasi i kaina.

QUOTE(Giga* @ 2007 02 01, 12:27)
pas mane bus taip pat, sienos aukstis 1.6 o toliau nuolydis, tai as galvojau nuolydi dazyti kaip lubas  4u.gif o sienas tapetuoti..

Manau, kad tai tikrai geriausias variantas siam nuolydziui pasirenkant tapetus. Beje, Puzin, matau ir pati taip nusprendei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puzin @ 2007 02 01, 12:09)
Nu ne mes jau nusprendem tapetuot dazytu jau nebenoriu labai nepraktiska tik prilieti pirstu ir jau plemas lieka, nebent deti struktura, bet cia jau meistru reik, o mes nusprendem remontuotis patys.  ax.gif

labai pasenusios zinios del dazu
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 02 01, 13:15)
labai pasenusios zinios del dazu

Na gal nezinau bet bute dazem sienas su vivacolor dazais, tai siaubas buvo del to ir perzegnojau dazus, o juos mums patare dazytojos. Dabar gyvename name tai pirmam aukste irgi dazyta su sigma dazais bet deta faktura tai vaikas rankom liecia ir jokio plemo nesimato tai galvoju ar cia del fakturos ar del dazu g.gif Nors kai baldus dejo biski pabrudino mums sienas tai nusivale gerai, bet sakau jei butu lygi siena tai galvoju matytusi ar ne. Nors apskritai, man dabar tapetai graziau nu cia jau skonio aisku reikalas.
Atsakyti
Puzin yra ir kitokių varianatų , gal neverta visą kambarį tapetuot g.gif kambarys neatrodo didelis .... , pora foto 4u.gif

šitas variantas neblogai žiūrėtūsi , o vietoj lentelių galima dažyt arba tapetuot ne raštuotais tapetais :
user posted image

o va šitam per daug tų rąštų , kad nebūtų ir pas tave taip , jei tapetuosi visas sienas ir tą nuolydį
user posted image

Pas mane sode yra tapetuota šviesiais su gėlytėm tapetais - galinė siena , siena kur nuolydis , ir lubos , o šonai , kaip pimoj foto iškalti lentelėm , sujungimai padaryti taip pat kaip toj foto su plintusais 4u.gif kambario neužspaudžia ir jauku 4u.gif
Atsakyti
[quote=Perliukas,2007 02 01, 13:24]
Puzin yra ir kitokių varianatų , gal neverta visą kambarį tapetuot g.gif kambarys neatrodo didelis .... , pora foto 4u.gif

šitas variantas neblogai žiūrėtūsi , o vietoj lentelių galima dažyt arba tapetuot ne raštuotais tapetais :
user posted image

o va šitam per daug tų rąštų , kad nebūtų ir pas tave taip , jei tapetuosi visas sienas ir tą nuolydį
user posted image

Pas mane sode yra tapetuota šviesiais su gėlytėm tapetais - galinė siena , siena kur nuolydis , ir lubos , o šonai , kaip pimoj foto iškalti lentelėm , sujungimai padaryti taip pat kaip toj foto su plintusais 4u.gif kambario neužspaudžia ir jauku 4u.gif

Labai grazu ten kur su medziu, bet nezinau vyras tam nepritars bet labai gera minti pasiulei kad ne visas sienas tapetuot rastuotai aciu tau labai 4u.gif Dabar vel problema kur tapetuot rastuotai kur ne biggrin.gif

Papildyta:
O gal dar turi nuotrauku? ax.gif Dabar pagalvojau toki varianta tie tapetai kur nuotraukoj man labai prie sirdies, tai va jei tapetuot ta siena su nuolydziu tokiais tamsiais tapetais o visas kitas sviesesniais ne rastuotais irgi is rudo kolorito na balintos kavos ar panasiai ka manot? labaio jau megstu ruda spalva ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puzin: 01 vasario 2007 - 13:42