Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(Dalbara @ 2007 01 31, 09:42)
Ko čia žvengiat  blink.gif  blink.gif  kas čia per baiką  blink.gif  blink.gif  taip nedariau  blink.gif  blink.gif

Nu ir kam išėmei cry.gif biggrin.gif . Toookio dizaino dar niekas nebuvo pasidaręs mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Dilma @ 2007 01 31, 13:27)
Nu ir kam išėmei cry.gif biggrin.gif . Toookio dizaino dar niekas nebuvo pasidaręs mirksiukas.gif  biggrin.gif

Baik tu čia man tongue.gif bijau kad pomidorais neapmėtytų user posted image nors ir apmėtė tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 31 sausio 2007 - 13:35
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 31, 13:34)
Baik tu čia man  tongue.gif  bijau kad pomidorais neapmėtytų  user posted image  o ir taip apmetė  tongue.gif

Skaičiau hihihi.gif ale nebemačiau, kodėl tongue.gif . Man vonia patiko - tamsiai mėlyna tokia hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 01 31, 13:35)
Skaičiau hihihi.gif ale nebemačiau, kodėl tongue.gif . Man vonia patiko - tamsiai mėlyna tokia hihihi.gif

Nu pala pala tu user posted image eisi tu per mano kiemą user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 01 31, 13:27)
Nu ir kam išėmei cry.gif biggrin.gif . Toookio dizaino dar niekas nebuvo pasidaręs mirksiukas.gif  biggrin.gif

Spejau tik virtuve pamatyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Puzin @ 2007 01 30, 19:34)
Tai tas nuolydis jusu nuomone turi but istapetuotas ar isdazytas? Jei tapetuot tai galvoju kaip sujungt ta nuolydi su sienom ta prasme tapeto rasta?  g.gif

gal ne i tema atsakymas - bet gali but pvz lentelem nuolydis dailintas smile.gif

pas mane taip yra:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 01 31, 15:26)
Spejau tik virtuve pamatyti verysad.gif

irnesakyk.gif nespėjai biggrin.gif . Virtuvė buvo tradicinė, niekuom neypatinga. O vat vonia ir svetainė hihihi.gif

Gerai, baigiam biggrin.gif O tai tikrai per kiemą nebepereisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Shyna,2007 01 31, 16:58]
gal ne i tema atsakymas - bet gali but pvz lentelem nuolydis dailintas smile.gif

pas mane taip yra:
Grazu bet supranti pas mane yra dar ir lubos foto idedu. Tai kazkaip nesinori ir lubu dengt medziu.
Aurarte mano email : puzin2005@yahoo.com
Tai va idedu foto tai nezinau ar ta nuolydi dazyt kaip lubas ar tapetuot g.gif user posted image
Atsakyti
[quote=Puzin,2007 01 31, 18:00]

pas mane taip yra:
Grazu bet supranti pas mane yra dar ir lubos foto idedu. Tai kazkaip nesinori ir lubu dengt medziu.
Tai va idedu foto tai nezinau ar ta nuolydi dazyt kaip lubas ar tapetuot g.gif user posted image
[/quote]

Sveika, as tavo vietoj 100 proc. tapetuociau nuolydi su siena.. nes jei dazysi nuolydi, tai pati tapeduota siena prasmes nebeteks, nes kaip suprantu, jos ten max 170 aukstis.. labai super turetu atrodyt.. thumbup.gif o pacias sienas lygiai dazysit? ar ant fakturos?
Atsakyti
QUOTE(Aurarte @ 2007 01 31, 21:36)
Sveika, as tavo vietoj 100 proc. tapetuociau nuolydi su siena.. nes jei dazysi nuolydi, tai pati tapeduota siena prasmes nebeteks, nes kaip suprantu, jos ten max 170 aukstis.. labai super turetu atrodyt..  thumbup.gif  o pacias sienas lygiai dazysit? ar ant fakturos?

Sveikute, truputi ne taip supratai, mes apskritai planuojam tapetuot visa kambari ne tik viena siena tai va ir nezinau ar ta nuolydi tapetuot ar dazyt kaip lubas g.gif
Atsakyti
[quote=Puzin,2007 01 31, 19:00]

pas mane taip yra:
Tai va idedu foto tai nezinau ar ta nuolydi dazyt kaip lubas ar tapetuot g.gif [/quote]

as dazyciau, nes jei tapetai bus tamsesni uz lubas, tai apsunkins kambari
ir siaip man atrodo graziau dazyta butu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 01 vasario 2007 - 10:08
Ikisiu ir as trigrasi savo blush2.gif
Man atrodo, gerai ziuretusi, jei dazytumet ta kambariuka, o lubas su tuo nuolydziu irgi tokia pat spalva, tik sviesiau- kokiais 2-3 tonais mastau.gif
Atsakyti