Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(Aurarte @ 2007 01 30, 16:06)
Sveikutes, nutariau ir as savo butuko metamorfozem pasidalint.. smile.gif 

labai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurarte @ 2007 01 30, 15:29)
Aisku dar truksta daug visko..bet..su laiku  ax.gif

Mane sudomino tavo gartraukis ax.gif noriu paklausti kokio jis dydzio, kokios firmos, is kur pirkote ir kiek mokejote???? blush2.gif 4u.gif beje grazi virtuve thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurarte @ 2007 01 30, 15:06)
Sveikutes, nutariau ir as savo butuko metamorfozem pasidalint.. smile.gif  4u.gif  uoooojjj.. blink.gif daug galvos skausmo buvo..bet uztat dabar  wub.gif  wub.gif islaukem smile.gif

http://public.fotki.com/Aurarte/
slaptazodis - namuciai

labai grazu, su laiku pasipildysit, bet siuo metu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2007 01 30, 16:28)
Mane sudomino tavo gartraukis  ax.gif  noriu paklausti kokio jis dydzio, kokios firmos, is kur pirkote ir kiek mokejote????  blush2.gif  4u.gif  beje grazi virtuve  thumbup.gif

Gartraukis AEG, apie 90cm..galingas, nes mums reikejo "stipraus". Mes vezemes is Siauliu, ten yra tokie sandeliai..tipo nekondicine buitine technika..praktiskai trecdaliu ar net per puse kainos pigiau nei parduotuvese.. Ant musiskio miniatiurinis ibrezimas yra, kurio plika akimi nepamatysi..kaina jei neklystu apie 1200buvo..

Aciu mergaites uz pagyrimus rolleyes.gif malonu blush2.gif ax.gif wub.gif
Papildyta:
[quote=Gardenija,2007 01 30, 16:15]
Man truksta uzuolaidu miegamajame rolleyes.gif

smile.gif Kaip tik ju dabar labiausiai ir norisi biggrin.gif Aciu uz komplimentus.. blush2.gif
Atsakyti
[quote=Perliukas,2007 01 30, 12:37]
Puzin , gražus namučiai thumbup.gif
žurnalinio staliuko staltiesę aš derinčiau prie pagalvėlių , o stalas gražus ir nesinori to grožio slėpti g.gif
lemputės man visai nekliūva ir netgi nesipjauna su liustra , tik tie gipskartonio trikmpiai schmoll.gif
Kėdės superinės , visas šarmas dėl jų bigsmile.gif

Nu sveikutes, prasinesiau po pardas ale nieko gero neradau. Del trikampiu tai meistru prasem kad padarytu kitaip apvaliai nemoku paasikint zodziu turejo but ne trikampiai, bet deje geri meistrai pasitaike, kurie pasake - nemokam mes blink.gif Tai teko daryt tai ka moka biggrin.gif
Papildyta:
[quote=vvandene,2007 01 30, 14:15]man virtuve patiko, kedes, laiptai.. grazu bigsmile.gif 
koks stalvirsis pas jumi virtuvej?
[/quote]
Aciu. 4u.gif Toks baltas su smulkiais pilkais taskiukais ax.gif
Papildyta:
[quote=migles,2007 01 30, 11:43]pas mus tokie pat kreslai yra,...kur su iskirtom sirdutem  thumbup.gif  tik ziuriu jus turbut juos padazet? nes pas mus jos buvo irgi sviesios kaip medzis o mes padazem juos tamsiau ax.gif  atnaujinom  drinks_cheers.gif
[/quote]
Jo parestauravom kadangi jos buvo svelniai tariant baisios ir sviesiu niekaip neisejo pailkt nes buvo pajuode ir isteptos dazais, juolab kad sviesios mums ir nelabai tiktu. Cia uosviai mums atidave aciu jiems 4u.gif labai jomis patenkinta gaila kad liko tik trys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puzin: 30 sausio 2007 - 16:56
Na ka aciu visoms zu nuomone 4u.gif Buvo smagu isgirst nuomone is salies, o dar smagiau kad kritikos maziau nei palankios nuomones, reiskias viskas normaliai biggrin.gif Kadangi cia taip smagiai plepam tai galvoju neatidarinesiu naujos temos bet paklausiu cia: gal kas turit palepinio tipo kambarius? Mes isirenginejam kaip tik miegama ir su vyru niekaip nenusprendziam vieno dalyko. Visu pirma planuojam tapetuoti tapetais tokiais nu tipo senoviniais su gelytem. Tai va galoju yra lubos ir yra tas nuolydis na palepe ta vadinama. Tai tas nuolydis jusu nuomone turi but istapetuotas ar isdazytas? Jei tapetuot tai galvoju kaip sujungt ta nuolydi su sienom ta prasme tapeto rasta? g.gif
Beje Aurarte grazus namai, tik galvoju o kur svetaine? neturi foto? o gal dar neirenget? Butu idomu pamatyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puzin: 30 sausio 2007 - 18:39
Puzin: Beje Aurarte grazus namai, tik galvoju o kur svetaine? neturi foto? o gal dar neirenget? Butu idomu pamatyt

Aciu, Puzin,yra ir svetaine, ir darbo kambarys, ir vonios kambarys dar vienas biggrin.gif tiesiog, darbo kompe neturiu visu foto, pasistengsiu ikelti keliu dienu begy.. blush2.gif ax.gif smile.gif reiikia paziuret kokiu foto turiu.. mirksiukas.gif
Papildyta:
Puzin, nelabai supratau koks ten pas Jus tas nuolydis? g.gif kaip as suprantu.. gali buti du variantai..parasyk savo maila..as imesiu toki megejiska paveiksliuka..tada issiaiskinsiu koks ten tas nuolyydis.. smile.gif
Kaip tik neseniai panasia problema sprendem, jos bute taip pat yra palepe.. biggrin.gif
Papildyta:
biggrin.gif drauges butukas su palepe irgi ta prasme
Atsakyti
Perskaičiauvisą temą ir siūlau dar kartą sugrįžt prie Dalbaros buto hihihi.gif biggrin.gif . Man ypatingai patinka vonia ir svetainė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
O gal čia tik aš taip matau mastau.gif?

QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 12:21)

Atiduodu jūsų tesimui laugh.gif

Vonia

user posted image

user posted image

QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 12:36)
Svetainė tongue.gif po mėnesio gausim naujus baldus yahoo.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

Atsakyti
Ne neviena as irgi ta pati matau lotuliukas.gif man irgi labiausiai patiko svetaine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurarte @ 2007 01 30, 15:06)
Sveikutes, nutariau ir as savo butuko metamorfozem pasidalint.. smile.gif  4u.gif  uoooojjj.. blink.gif daug galvos skausmo buvo..bet uztat dabar  wub.gif  wub.gif islaukem smile.gif

http://public.fotki.com/Aurarte/
slaptazodis - namuciai

Man viskas labai gražu thumbup.gif Viskas labai suderinta thumbup.gif
Atsakyti
Aurarte, labai grazios smulkmeneles vonioje, virs klozeto thumbup.gif Man patinka tosk stilius.

Ir virtuve tavo jauki labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 01 31, 01:19)
Perskaičiauvisą temą ir siūlau dar kartą sugrįžt prie Dalbaros buto hihihi.gif biggrin.gif . Man ypatingai patinka vonia ir svetainė biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .
O gal čia tik aš taip matau mastau.gif?

Ko čia žvengiat blink.gif blink.gif kas čia per baiką blink.gif blink.gif taip nedariau blink.gif blink.gif
Atsakyti