Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(Puzin @ 2007 01 30, 10:01)
Apie lemputes man mama pasake o as ir nepaklausiau ziurek akurat vos keli menesiai praejo ir ziurek negaliu i jas ziuret...

Man jos irgi nepatinka, bet kaip kitaip galima tolygiai apsviesti darbastali? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kruopa31: 30 sausio 2007 - 11:27
QUOTE(rutellee @ 2007 01 30, 01:24)
labai grazu, pokyciai thumbup.gif , pastebejau, kad viskas is JYSK, as JYSK fanatike lotuliukas.gif

na nevisai viskas, bet nevengiu ten apsipirkti. nepirkciau is ten daugumos korpusiniu baldu, nes ten plokstes ne tai kad laminuotos bet tiesiog popierium apklijuotos smile.gif na bet yra ir medzio masyvo kai kurie baldai. o seip tai man issigelbejimas sita parduotuve - suteikia daug galimybiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puzin @ 2007 01 29, 20:59)
user posted image

Pirma mano namu foto. Jei iseis ikelt smile.gif
Papildyta:
user posted image

pas mus tokie pat kreslai yra,...kur su iskirtom sirdutem thumbup.gif tik ziuriu jus turbut juos padazet? nes pas mus jos buvo irgi sviesios kaip medzis o mes padazem juos tamsiau ax.gif atnaujinom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2007 01 30, 09:19)
saldytuvo dureles taip specialiai yra, nes jei butu kitoje puseje tai dauzytu siena - o ten dar kampas yra, greit gipskartonis aptrupetu... zinoma nepatogu kad ne i virtuves puse atsidaro, bet taip jau iseina.

o tai gal galima ka prie sienos pritvirtinti kad dureles atsiremtu ne i siena g.gif nu as tai uz tai, kad daiktai ir baldai tarnautu mums, o ne mes jiems smile.gif neisivaizduoju kaip reiketu gaminti maista ir kas karta nervintis kad kazkas ne po ranka ir nepatogu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(migles @ 2007 01 30, 11:43)
pas mus tokie pat kreslai yra,...kur su iskirtom sirdutem  thumbup.gif  tik ziuriu jus turbut juos padazet? nes pas mus jos buvo irgi sviesios kaip medzis o mes padazem juos tamsiau ax.gif  atnaujinom  drinks_cheers.gif

Įtariu, kad tokias kėdės nemažai kas turi iš sovietinių laikų kaip tėvų palikimą . Mes irgi turim tokias 4u.gif Mūsiškės tamsios. Tikrai gerai žiūrisi, juolab, kad ąžuolinės jos thumbup.gif Prie jų į komplektą yra dar didelis stalas. Planuoju būtinai restauruoti.
Atsakyti
QUOTE(Puzin @ 2007 01 30, 10:01)
Tai kaip panos del staltiesiu ka vienodos turi but jusu manymu ar ne siandien vaziuosiu siaubt pardu, mama vaika paziures tai prasinesiu  biggrin.gif

Puzin , gražus namučiai thumbup.gif
žurnalinio staliuko staltiesę aš derinčiau prie pagalvėlių , o stalas gražus ir nesinori to grožio slėpti g.gif
lemputės man visai nekliūva ir netgi nesipjauna su liustra , tik tie gipskartonio trikmpiai schmoll.gif
Kėdės superinės , visas šarmas dėl jų bigsmile.gif

Shyna , užtiesalai thumbup.gif kilimas , užuolaidos ir tie užtiesalai sukurią gerą nuotaiką , be jų būtų nykoka 4u.gif

Silense , thumbup.gif labai jauku .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perliukas: 30 sausio 2007 - 13:17
QUOTE(Shyna @ 2007 01 30, 11:26)
na nevisai viskas, bet nevengiu ten apsipirkti. nepirkciau is ten daugumos korpusiniu baldu, nes ten plokstes ne tai kad laminuotos bet tiesiog popierium apklijuotos smile.gif na bet yra ir medzio masyvo kai kurie baldai. o seip tai man issigelbejimas sita parduotuve - suteikia daug galimybiu smile.gif

mums teko 1,5 metu isikurt pas tevus, kadangi zinojom kad laikinai, tai daug ka pirkom is JYSK vien del to kad ten pigu ir graziai ziuris. o dabar jau kaip turim svao namus, jau ieskom kazko rimciau, nors rasomas stalas kol kas tas pats, kedes irgi mirksiukas.gif . manau issigelbejimui JYSK labai tinkamas. o siaip ten buna neblogu interjero detaliu, as net indu esu pirkus is ten, ir man jie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puzin @ 2007 01 29, 20:59)

man virtuve patiko, kedes, laiptai.. grazu bigsmile.gif
koks stalvirsis pas jumi virtuvej?
Atsakyti
Sveikutes, nutariau ir as savo butuko metamorfozem pasidalint.. smile.gif 4u.gif uoooojjj.. blink.gif daug galvos skausmo buvo..bet uztat dabar wub.gif wub.gif islaukem smile.gif

http://public.fotki.com/Aurarte/
slaptazodis - namuciai
Atsakyti
Aisku dar truksta daug visko..bet..su laiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurarte @ 2007 01 30, 16:29)
Aisku dar truksta daug visko..bet..su laiku  ax.gif

Man truksta uzuolaidu miegamajame rolleyes.gif
Lova kaip mano bigsmile.gif Tik spalva kita smile.gif
O siaip labai fainai viskas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurarte @ 2007 01 30, 16:06)
Sveikutes, nutariau ir as savo butuko metamorfozem pasidalint.. smile.gif  4u.gif  uoooojjj.. blink.gif daug galvos skausmo buvo..bet uztat dabar  wub.gif  wub.gif islaukem smile.gif

http://public.fotki.com/Aurarte/
slaptazodis - namuciai

Grazus namuciai... thumbup.gif Man labai patinka virtuve!
Atsakyti