Puzin, gražūs namučiai O man atrodo, kad kompiuteriui labai puikiai vieta parinkta
Paveikslas įdomus
QUOTE(Burtininke @ 2007 01 29, 21:32)
Puzin, gražūs namučiai O man atrodo, kad kompiuteriui labai puikiai vieta parinkta
Paveikslas įdomus
Paveikslas įdomus
Cherry, Burtininke aciu Labai idomu isgirst nuomone ir kritika pravercia ypac jei pateikia kokiu ideju kaip patobulint namus ir aisku tos mintys priimtinos man bet kurios natejo i galva. Aciu visoms uz nuomone
O paveikslas vestuviu dovana - pirslienes tapytas
QUOTE(Shyna @ 2007 01 28, 17:14)
Na va pasidarėm pokyčius. Reikia pasiųti užuolaidas - dabar tik smeigtukais susegiotos ir nupirkt tinkamą kilimą bei toršerą (čia seną kilimą panaudojom - tiko spalva, bet šeip jis toks pobaisis jau).
Shyna- liuks, tik du dalykai man akis bado (gal ri daugiau bet sitie labiausia )- saldytuvo dureles juk galima apsukti, kad patogiau atsidarytu na ir tie uztiesalai ant sofkuciu- kam jie? ar bijai kad oda greitai nusideves? nu nesiziuri jie man nors tu ka, bet jei tau grazu , tada valio
QUOTE(Puzin @ 2007 01 29, 21:07)
Bet sel apsvietimo sutinku, bet jauciu greiciau nuardysiu gipsa nei liustra pakeisiu
Labai gera mintis ir tada poilsio zonoj gali torserus ar staline lempa statyt .
Labai grazios valgomojo kedes, gal gali parasyt kur pirkai ir kiek uz toki grozi mokejai? Ar tai naturalus medis?
Graziai tvarkotes
QUOTE(axa @ 2007 01 16, 16:48)
labai grazi virtuve
QUOTE(Silence @ 2007 01 17, 11:19)
super super super, labai labai grazu, tiesiog pasaka senamiescio stiliui
QUOTE(Shyna @ 2007 01 28, 17:14)
Na va pasidarėm pokyčius. Reikia pasiųti užuolaidas - dabar tik smeigtukais susegiotos ir nupirkt tinkamą kilimą bei toršerą (čia seną kilimą panaudojom - tiko spalva, bet šeip jis toks pobaisis jau).
labai grazu, pokyciai , pastebejau, kad viskas is JYSK, as JYSK fanatike
QUOTE(Giga* @ 2007 01 29, 22:12)
Shyna- liuks, tik du dalykai man akis bado (gal ri daugiau bet sitie labiausia )- saldytuvo dureles juk galima apsukti, kad patogiau atsidarytu na ir tie uztiesalai ant sofkuciu- kam jie? ar bijai kad oda greitai nusideves? nu nesiziuri jie man nors tu ka, bet jei tau grazu , tada valio
Na va kokios skirtingos nuomones, o man kaip tik tie uztiesalai labai gerai ziurisi, priduoda spalvu ir gyvumo kambariui, dera su kilimu ir uzuolaidom, man labai patinka
Puzin, seip atskiras dalis ziurint is pradziu nelabai patiko, bet kur matosi bendras vaizdas is virsaus tai susijungia i visuma ir visai nieko. patinka baldu stilius. kadangi pas mane irgi taip yra vienoje patalpoje ir virtuve, ir valgomasis, ir poilsio zona, ir laiptai - tai buvo idomu pasiziureti. ruda spalva megstu drabuziams, interjere daugiau gal link miedienos atspalviu, bet paziuret kai viskas suderinta visai grazu ir jei atitinka skoni tai labai puiku. viena kita ryskesne detale ir bus saunus stilingi namai. svarbu susikurt namus tokius, kuriuose patys psichologiskai jauciames geriausiai. sauniai isikuret (man viskas vyksta labai letai tai ir derint sekasi sunkiau). kokia kvadratura bendra tos patalpos?
QUOTE(vida777 @ 2007 01 29, 22:23)
Labai gera mintis ir tada poilsio zonoj gali torserus ar staline lempa statyt .
Labai grazios valgomojo kedes, gal gali parasyt kur pirkai ir kiek uz toki grozi mokejai? Ar tai naturalus medis?
Graziai tvarkotes
Graziai tvarkotes
Aciu aciu visoms, aisku kiekviena darom namus pagal savo skoni, is pradziu vizija buvo kitokia, spalvota virtuve, splavoti baldai ale po to pagalvojau kad taip jau atsitinka kad baldus renkames na dazniausiai ilgam ir pamaniau jei man pabos tos sspalvos, pasikalbejau su sese, pas ja melyna virtuve melyni baldai, pirko buta su baldais pries 4 metus tada buvo viskas grazu dabar sako atsibodo man ta melyna o virtuves baldus pakeist sunkiausia, tai mano pasirinkimas buvo klasikine ruda-tevai 30 metu prie rudu pragyveno ir nepabodo
Del lempuciu.... zinau zinau man jos vezi varo galvoju kur mano galva buvo bet nu ka darysi po kiek laiko teks islupt juolab kad ir vyras pritaria.
Del kedziu valgomojo ir man labai grazu bet niekam nepatariu viena suluzo teko vezt keist, pakeitem ir vel suluzo nu s.... Vyras baigia uzgrauzt nes viena kede kainavo 300 litu pirkom kartu su stalu o priderint nieko neradom tai skaudancia ranka paklojom tuos pinigus ir be reikalo. Pirkom SBA nu lenkiski yra lenkiski.... Medis nenaturalus. Ir stalo kojos apsibraize
Papildyta:
QUOTE(Shyna @ 2007 01 30, 09:12)
Puzin, seip atskiras dalis ziurint is pradziu nelabai patiko, bet kur matosi bendras vaizdas is virsaus tai susijungia i visuma ir visai nieko. patinka baldu stilius. kadangi pas mane irgi taip yra vienoje patalpoje ir virtuve, ir valgomasis, ir poilsio zona, ir laiptai - tai buvo idomu pasiziureti. ruda spalva megstu drabuziams, interjere daugiau gal link miedienos atspalviu, bet paziuret kai viskas suderinta visai grazu ir jei atitinka skoni tai labai puiku. viena kita ryskesne detale ir bus saunus stilingi namai. svarbu susikurt namus tokius, kuriuose patys psichologiskai jauciames geriausiai. sauniai isikuret (man viskas vyksta labai letai tai ir derint sekasi sunkiau). kokia kvadratura bendra tos patalpos?
Aciu ne visi ruda spalva megsta bet juk kuriam namus sau. Man patinka Pas mus 42 kvadratai
QUOTE(Giga* @ 2007 01 29, 23:12)
saldytuvo dureles taip specialiai yra, nes jei butu kitoje puseje tai dauzytu siena - o ten dar kampas yra, greit gipskartonis aptrupetu... zinoma nepatogu kad ne i virtuves puse atsidaro, bet taip jau iseina.
o pledai patiesti todel, kad man kazkaip maloniau sedet nei ant odos. dabar tik tokius pavyko pataikyti pagal spalva, o kaip minejau pirksiu gobeleno is Audejo ir pasisiusiu normalius uztiesalus vienspalvius. o man seip visai grazu raudonos ir juodos kontrastas
beje stebiuosi kaip valgomasis niekam neuzkliuna as ten nieko specialiai nesu derinus - toki sulankstoma staliuka su sulankstomom kedem pirkom kai bendrabutyje gyvenom del vietos trukumo - o dabar tiesiog pastatem ir taupom normalesniems baldams - o jie pagal butinuma bus dar negreit - po miegamojo, darbo kambario...
QUOTE(Shyna @ 2007 01 30, 09:12)
svarbu susikurt namus tokius, kuriuose patys psichologiskai jauciames geriausiai. sauniai isikuret (man viskas vyksta labai letai tai ir derint sekasi sunkiau). kokia kvadratura bendra tos patalpos?
O kodel sakai sunkiau, labai sauniai sekas Tau Tu pasirinkai siek tiek kitoki stiliu nes tau jis patinka ir jokiu budu negaliu kritikuot jo nes Tau jis patinka. Vienam toks kitam kitoks. Tarkim Abonentiene pasake kad jai pjaunas lemputes ir liustra - sutinku, bet jei kazkas pasakytu man tas stilius visai negrazu nu tai jau cia subjektyvi nuomone. Visi stiliai grazus- tiek vieniem labiau priimtini kitiems ne. O del gero psichologinio klimato tai sutinku, bet as manau kad visada reik turet trecia zmogu kuris pasakytu is salies, pas mane tai tas zmogus - mama O dar ziurek ir SM yra tik aisku geriau tie patarimai butu dar irenginejimo stadijoj teikiami, ta kritika tada labai pravercia, juk ir dizainerius samdo tam kad svelniai tariant nenusivaziuot i lankas. Kaip jau sakiau pagrindas aisku - tai kas tau patinka, bet negi nei vienai nebuvo kad pamatai koki daikta ar balda ir galvoji: jezus kaip grazu.... kazkas is salies pasako nu pagalvok kaip atrodys tas ar anas tada galvoji nu ale tikrai ne kas, taip kad kritika tik i nauda aisku sveika, juk nepulsi keist viso namu stiliaus pagal kiekviena tai jau neimanoma. Del psichologines savijautos tai jau jo isikuri ir jeigu kiekvienas atejes sako nu visiska nesamone, tai ir pats pradesi blogai jaustis, todel ir reikalingas mano nuomone zmogus is salies kuris pakritikuotu. ACIU SM Apie lemputes man mama pasake o as ir nepaklausiau ziurek akurat vos keli menesiai praejo ir ziurek negaliu i jas ziuret... O tavo pledai man labai grazus ir nekeisciau as ju nebent jei kaip sakei nepatogus. Is tavo namu man ir kilo mintis kad reik imest kazko spalvingo o tai nusirudinau jau labai. Tai kaip panos del staltiesiu ka vienodos turi but jusu manymu ar ne siandien vaziuosiu siaubt pardu, mama vaika paziures tai prasinesiu