Labutis, man jūsų namučiai visų labai gražūs Yra kuo pasižavėti Žinoma, ne viską taip daryčiau pas save, bet grožėtis malonu Mes irgi butą nusipirkom prieš 1,5 metų, tik ne tokį didelį, kaip čia pas daugumą Taigi irgi daromes remontus, judam gan pamažu, nes viską vyras daro savo rankomis, bet palyginus jau lieka vis mažiau ir mažiau Gal kada įsitaisysiu gera fotiką ir būtinai parodysiu mūsų butuką: mažą, bet man labai jaukų
QUOTE(Puzin @ 2007 01 29, 12:03)
Foto turiu gal kas gali paaiskint kaip jas cia sukelt
pasiskaitykite CIA
QUOTE(Shyna @ 2007 01 28, 20:34)
dėkui už nuomonę stalas kuris - stiklinis ar valgomojo?
Beje su užuolaidom tom raudonom tai apsigavau - parduotuvėje prie dienos šviesos lempų atrodė kitokios spalvos - tokios sodresnės ir labiau į rudumą - o parnešiau namo - raudooooona....
Beje su užuolaidom tom raudonom tai apsigavau - parduotuvėje prie dienos šviesos lempų atrodė kitokios spalvos - tokios sodresnės ir labiau į rudumą - o parnešiau namo - raudooooona....
Stiklinis staliukas patiko O užuolaidų spalva net neužkliuvo kol nepasakei Bet vis tiek viskas labai gražu
Pirma mano namu foto. Jei iseis ikelt
Papildyta:
Cia siaip toks kampelis. Pirmojoje nuotraukoje-poilsio zona
Papildyta:
Zidinio ir tv zona
Papildyta:
Virtuves zona 1
Papildyta:
Virtuves zona 2
Papildyta:
Vaizdas is virsaus
Papildyta:
Vaizdas is virsaus is kitos puses. I kisancius laidus neziurekit, tuoj ju neliks
Papildyta:
kompiuterio zona
Papildyta:
Tai va jau yra nuotraukeles. Tai pirmiausia parašysiu ka pakeisčiau savo namuose. Pirmiausia tai grindys. Kadangi pas mus šildomos grindys, tai kaip ir didelio pasirinkimo nera tai jau turetu buti plyteles, nebent kažkoks yra specialus laminatas bet tas jau ne musu kišenei. Tai va dabar jau dėčiau kokias sendintas plyteles arba esu macius plyteles mediniu grindų imitacija, bet irgi kaina nemaza. Taip jau gavos kad grindys buvo startinis momentas irenginejant, tai apsidrausdami ir per daug nesilaidaudami ieškojom pigiu plytelių. Tai va gerai žurnaluose raso, kad ant grindų taupyti neverta nes jos sukuria vaizdo pagrindą. Tai va jei tureciau galimybe daryt is naujo tai grindim pinigu nepagaileciau. Antras dalykas ka pakeisciau tai apšvietimą, nebedaryčiau tu lempučių pasleptu po gipskartoniu. Pirmiausia del to, kad meistru darbo kokybe turi buti puiki, kas deja mums nepasiseke, nors dabar siek tiek patvarkie, bet trukumai matos, o antra šiaip man jau nelabai grazu, visi montuoja, ir dvelkia euroremontu.Vietoj to galvočiau apie atskirus šviestuvus poilsio ir virtuves zonoje.
Tai va o netolimoj ateity planuoju ten kur poilsio vieta t.y. sofa-kampas salia sienos su paveikslu pakabinti nuotraukas ivairiu formų rėmeliais. Cia jau noriu patarimo: labai patinka retro nuotraukos, bet ar nebus per daug ruda ir taip dominuoja ruda spalva, o gal kabinti nespalvotas arba spalvotas derint su retro ka manot? Taip pat kadangi vyrauja ruda spalva, kuria baisiai mėgstu, galvoju kad valgomojo stalą reiktu papuošti kokia ryskesniu spalvų staltiese. Beje be staltieses neapsieinam ir poilsio zonoj, kadangi ten vaiko megstama žaidimo vieta tai stalas praranda isvaizada jau stalo kraštai apdauzyti, kadangi is pradziu tiesiau toki siauresni takeli, specialiai prasiau kad nunertu pagal užsakymą, bet pagailo stalo reik dengt staltiese. Kaip manot valgomojo stalo ir kavos staliuko staltieses jusu nuomone turi but vienodos ar ne? Siaip visas kambarys vienoje zonoje t.y. virtuve, poilsio zona ir valgomojo stalas neatskirti nei sienom nei pertvarom. Tai va dar viena problema darbo zona- biski ne i tema, nes virtuves zonoj, bet nusprendėm kad taip ir liks. Kadangi virsuje 3 kambariai, tai 1 bus musu, 2 vaikams, o ir svetainėj vaikai po akim lengviau sukontroliuot kiek laiko akis i pompa spirgina , todėl kompiuteris liks svetainėj. Daugiau jo nera kur kisti. Tai va kaip iseiti planuoju ateity, o ateity del to, kad pirma reik pasikeist monitorių i ploksciaekrani, planuojam pasigamint ale nedideli sekreterą. Na toks kur anksciau zmones prie jo dirbdavo, atlenkiama spintele, kur galetu but pasidėjimas klaviatūrai, o monitorius butu paslėptas toliau. Manau taip akiu nebadytu tas kompiuteris. Kuomet su juo butu nedirbama, tada uždarai ta sekreterą ir kampo nematyt. Tai tiek
Šalti namai, na, aš spalvų šalininkė, bet nepaisant to, man patiko laiptai langai labai graziai papuosti, virtuve miela (tik gartraukis kazkaip pjaunasi (na pas mus irgi pjausis, nes bus neimontuojamas, ir isvis papigiaiskas ) ir atviru lentynu nemegstu, t.y. kai matosi indai, bet jei tau patinka, tai koks skirtumas kas man patinka ), labai grazios kėdės, fantastika
Faina mikrobangė
O tos lubos tai tikrai nekaip su gipsu, lenputes tos plius tokia liustra, pjaunasi stiliai šitie, visai mano akim nesižiūri Bet jau kaip yra taip yra.
O del kompo nei tu parinkis nei ka, kur jau ji kisi
Faina mikrobangė
O tos lubos tai tikrai nekaip su gipsu, lenputes tos plius tokia liustra, pjaunasi stiliai šitie, visai mano akim nesižiūri Bet jau kaip yra taip yra.
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 29, 21:02)
Šalti namai, na, aš spalvų šalininkė, bet nepaisant to, man patiko laiptai langai labai graziai papuosti, virtuve miela (tik gartraukis kazkaip pjaunasi (na pas mus irgi pjausis, nes bus neimontuojamas, ir isvis papigiaiskas ) ir atviru lentynu nemegstu, t.y. kai matosi indai, bet jei tau patinka, tai koks skirtumas kas man patinka ), labai grazios kėdės, fantastika
Faina mikrobangė
Faina mikrobangė
Aciu uz nuomone Na del saltumo tai nesutikciau man kaip tik silti Va jei butu visur pilka spalva tai sutikciau. Bet sutinku kad pagyvint spalvingesnem detalem reiktu Del dartraukio ir lentyneliu tai man akiu nebado Bet sel apsvietimo sutinku, bet jauciu greiciau nuardysiu gipsa nei liustra pakeisiu
QUOTE(Puzin @ 2007 01 29, 21:07)
Aciu uz nuomone Na del saltumo tai nesutikciau man kaip tik silti Va jei butu visur pilka spalva tai sutikciau. Bet sutinku kad pagyvint spalvingesnem detalem reiktu
Čia gi mano nuomonė man šilta- raudona, zalia, ryža, bordo ir ju atspalviai Tau vėl kas kita
o detalės tai praverstu.
Šiaip viskas gi gerai ten pas tave, tik man kaip minejau tos lubos lemputes+ liustra ramia igyvent neduotų, nukrapštyčiau kadu nakčia
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 29, 21:13)
Čia gi mano nuomonė man šilta- raudona, zalia, ryža, bordo ir ju atspalviai Tau vėl kas kita
o detalės tai praverstu.
Šiaip viskas gi gerai ten pas tave, tik man kaip minejau tos lubos lemputes+ liustra ramia igyvent neduotų, nukrapštyčiau kadu nakčia
o detalės tai praverstu.