Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(Shyna @ 2007 01 28, 17:14)
Naujasis vaizdas (prašom kritikuoti jei tik norisi):
user posted image

Visą patalpą įvairiais kampais galite apžiūrėti čia.

Labai skoningai apstatytas kambarys thumbup.gif
Tik man užkliuvo nuotrauka virtuvėje ax.gif 4u.gif (tik nesupyk mirksiukas.gif )
Stalas įdomus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burtininke: 28 sausio 2007 - 20:15
QUOTE(Cikadelė @ 2007 01 28, 20:43)
Shyna, man gražu thumbup.gif
o klausimėlis....ant sofučių tai ten uždangalai kažkokie ar pledai?  g.gif
o kas per sofkutės? su ištraukiamais mechanizmais? nes mus panaši domintų...ten oda ar pakaitalas ar kas?  g.gif

na prašau plačiau šiek tiek papasakoti mirksiukas.gif

Ten paprasti pledai po 10 lt pirkti - laikinai užklojau, o planuoju nusipirkti gobeleno iš Audėjo salono ir pasiųti užtiesalus (tik ant sėdimos vietos) - tie pledai nepraktiški nes labai lengvai nuslenka iš savo vietos.

Sofkutės be mechanizmų ir labai lengvos kaip tokio dydžio. odos pakaitalas toks kažkoks įdomus - iš kitos pusės net apžiūrinėjant sunku atskirt nuo odos.

Jei pasakyčiau kiek kainavo... Iškart turbūt akyse nukristų viskas smile.gif na bet..
Šeip šitas komplektas kainuoja 2000lt o mes pirkom iš ekspozicijos už 1400 - va tejp...
televizoriaus staliukas - 180 lt, žurnalinis - 150lt smile.gif tas žurnalinis labai patiko nes apatinė dalis su juodu stiklu važinėja apie ašį - galima ją pakišt po viršutine, galima pastatyt kampu kaip nuotraukose, galima ilgą stalą padaryt - praktiška wink.gif

apsistatėm pagal pajamas. Kai "taškysimės" pinigais tai pasikeisim į kokybiškesnius ilgaamžiškesnius. ogi gražiai gyventi norisi ir iki to laiko.. smile.gif

QUOTE(Burtininke @ 2007 01 28, 21:13)
Labai skoningai apstatytas kambarys  thumbup.gif
Tik man užkliuvo nuotrauka virtuvėje  ax.gif  4u.gif (tik nesupyk  mirksiukas.gif )
Stalas įdomus smile.gif

dėkui už nuomonę wink.gif stalas kuris - stiklinis ar valgomojo?

Beje su užuolaidom tom raudonom tai apsigavau - parduotuvėje prie dienos šviesos lempų atrodė kitokios spalvos - tokios sodresnės ir labiau į rudumą - o parnešiau namo - raudooooona....
Atsakyti
O katė ir odiniai baldai suderinami g.gif Aš tai bijau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 01 28, 22:43)

tikrai suderinama biggrin.gif ,pas mane jos dvi,medziaginius jos draske o kai odinius nusipirkom net neziuri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Essexgirls @ 2007 01 28, 22:39)
tikrai suderinama biggrin.gif ,pas mane jos dvi,medziaginius jos draske o kai odinius nusipirkom net neziuri thumbup.gif

Pas mus visiškai taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Shyna, labai ryskus ir aiksu pokyciai:)man tai viskas super atrodo:)
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2007 01 28, 20:34)
Jei pasakyčiau kiek kainavo... Iškart turbūt akyse nukristų viskas smile.gif
schmoll.gif tai tik rodo, kad mokat šeimininkauti ir už nedidelius pinigus gražiai susitvarkyti... thumbup.gif nes koks čia sumanumas kai gražiai apsistatoma už didelius pinigus ax.gif

o kokios firmos tos sopkės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 01 28, 21:43)

Iš patirties galiu pasakyti, kad ne, neįmanoma išvengti subraižymų verysad.gif .
Atsakyti
Shyna, pokyciai labai grazus.
Atsakyti
Ačių už teigiamas nuomones wink.gif Tikrai smagiai dabar būnasi tam kambarį 0 nesinori nė niekur eit iš namų.

dar tą kampą kur juka ant stalo stovi reikia kažkaip išnaudot. Šeip ten yra kaminas ir galima daryt židinį. bet kiek pasvarstėm jis būtų labai jau kampe ir dingtų tas efektas, o kainuoja labai daug. galvoju gal padaryt kokią atseit sekciją ar indaują, paveikslų pakabint - kolkas mažai yra vietos susidėt visokiems daiktams.
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 01 28, 23:12)
schmoll.gif tai tik rodo, kad mokat šeimininkauti ir už nedidelius pinigus gražiai susitvarkyti... thumbup.gif nes koks čia sumanumas kai gražiai apsistatoma už didelius pinigus ax.gif

o kokios firmos tos sopkės? g.gif

Jos turbūt daniškos, nes iš JYSK pirkom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2007 01 29, 10:49)
Jos turbūt daniškos, nes iš JYSK pirkom smile.gif

Shyna, pokyciai thumbup.gif Gyvesnis kambarys pasidare thumbup.gif Saunuoliai 4u.gif
Atsakyti