Silence, namai nuostabus, labai stilingi, ir visokie kitokie, tiesiog super
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 16, 22:41)
Dalbara, ka cia kalbi???????
Neužmačiau pas tave tos spalvos gi, aš tiesiog kartą nusipirkau dažus baglažano spalvos (vietoj bordo, nes pas mane visada bordo), tai kai nudažė, galvojau skustis plikai, tai nuo to laiko šiurpas ima
Neužmačiau pas tave tos spalvos gi, aš tiesiog kartą nusipirkau dažus baglažano spalvos (vietoj bordo, nes pas mane visada bordo), tai kai nudažė, galvojau skustis plikai, tai nuo to laiko šiurpas ima
Silence, tikrai, ziurint i tavo namus matosi, kad kiekviena detale labai krupsciai parinkta ir pritaikyta, as dabar vargstu su savo buteliu ir žinau, kaip sunku butent tas smulkmenas parinkti ir pritaikyti, kad viskas susišauktu. Na cia jau talentas Sveikinu, gal patarsi ir man ka nors?
QUOTE(edita.s78 @ 2007 01 17, 18:58)
Silence, tikrai, ziurint i tavo namus matosi, kad kiekviena detale labai krupsciai parinkta ir pritaikyta, as dabar vargstu su savo buteliu ir žinau, kaip sunku butent tas smulkmenas parinkti ir pritaikyti, kad viskas susišauktu. Na cia jau talentas Sveikinu, gal patarsi ir man ka nors?
Tikrai su smulkmenos labai sunku.Nekaip nesugalvojiu ka pastatyti i busima sekcija, i vonia............noresi kazko iptingo,grazaus,madingo
Mergaites as cia ne i tema,bet vakar netycia radau ta temele.,pagalvojau kad gal jei ja perskaitys daugiau mamyciu tai pagaliau greiciau issipildys Darlos svajone.
Ta temele po mano paraso.Musu problemos tokios smulkios ka kur pastatyti,kokiom spalvom nudazyti ir t.t.,kai skaaitai tokius straipsnius kazkaip visi kiti rupesciai atrodo menknekis.Atsiprasau kad siek tiek ne i tema
QUOTE(tesa20 @ 2007 01 17, 12:47)
Kiek jums kainavo kvadratinis metras siu grindu
Sveikute,
sio azuolinio parketo kvadratas mums apsiejo 99 Lt. Jis is pigesniu, nes norejom labiau lentu azuoliniu, bet kainos apie 200 lt/m2 ir daugiau..
O sitos grindys visai gerai susidejo ir atrodo graziai kinieciu gamyba, bet ne is prastuju..
Kazkas dar rase del lovos.. mano butuke lovos dar nera, mes ja jau turim uzsake, bet gamina siuo metu, tai pirkome lovai ciuzini, ant kurio dabar ir miegame.
Is tikruju, tai butent tokio interjero ir noejome, nes neisivaizdavau bute kitokio. Kaip jau rasiau, musu butas paciame senaiestyje, name, kuris vienas is seniausiu KLaipedoje, su savo istorija nuo 18 amziaus..tai daryti ten kazkoki modern'a man visai ne prie sirdies. As esu uz minimalizma, bet jauku. nemegstu daug daiktu, megstu po truputi, kad butu jauku, o tas saltas, kampuotas, modernusis stilius man ne prie sirdies. Bet pas kitus paziureti man patinka.
Mes su vyru net neitikejom, kad tik isikelus turesim toki vaizda, kazkaip jau buvom nusiteike, jog nebus dar jokiu baldu, bet taip gavosi, kad beveik viskas yra ko reikia o be lovos, sofos, komodos galima isgyventi, na sunkiau be virtuvinio, bet irgi ne beda.
Kurdama savo namus as stengiuosi neapsikrauti daiktais. Pvz, ta kede supama pas mus is sendaikciu pirkta, buvo baisi, aptriusus, nuvezem Klaipedoje i baldu restauracija, kur butent su senoviniais baldais dirba ir restauravom pilnai: naujas gobelenas, atnaujinta mediena ir t.t.
AS kai ja pamaciau, man stalcius atsidare Nuo vaikystes svajojau apie supama kede namie..o kas gali buti fainiau sedeti su vyno taure supamoje kedej ziemos vakara ir sildytis prie zidinuko
Paskui singeris..jis atrado savo vieta ir yra tikra puosmena. Pasitinka mus uzlipus laiptais..
Man netgi netruksta daugiau nieko is tikro..nesinori sugadinti vaizdo su nereikalingais daiktais. Svarbu, kad butu patogu ir jauku. Nemegstu tarnauti daiktams, jie man turi tarnauti.
O tokios smulkmeneles, suvenyrai, knygos, dar guli dezese. Noriu apgalvoti kur ka sudeti, viskas dar taip sviezia..Tik savaite namuose
As tikiu, kad kiekviena is jusu susikursite savo namus pagal save, nes tik jusu paciu gyvenimo budas, stilius padiktuos interjera
Aciu jums uz gerus zodzius ir atsiliepimus
Silence, man labai patiko Tavo butukas Erdvės nėra daug, bet ji išnaudota maximaliai Labai šilta ir grea būtų juose gyventi. Šaunuoliai
Silence- tikrai jaukus namuciai jusu
Nu vos nenualpau kaip grazu Tikrai nerealu. Gaila kad pas save nesusikuriau panasaus interjero. Visada buvau uz moderna ir buta buvom suremontave moderniai, persikelem i nama ne viskas isejo kaip noreta juolab kad net baldu ieskot neturedavau kada su vaiku sededavau tai dabar gavos kas gavos. Tik paskutiniu metu sendaikciai man tapo tokie mieli, dabar daryciau kitaip. Kai kas kritikuoja, bet padeti bandau susvelnint bent jau senoviniais akcentais, mazytis samavaras, medines kedes su sirdelem, o pamacius ta singeri tai is viso vos is batu neiskritau, kazi kur toki butu galima isigyti ir uz kiek. Na dar karta labai grazu
Ir dar kur pirkote kedes virtuveje?
Ir dar kur pirkote kedes virtuveje?
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 16, 14:43)
Aš labai nori išverst tą sieną į balkoną ir įdėt langus iki žemės o gal ir užuolaidas pakeist aš jau iškart norėjau kažko krūčiau bet vyro pritarimo negavau o svarbiausia babkių nu nieko pamyluosim pačiūčiuosim per laiką susilydys
Kaip manot ar būtų daugiau šviesos kambary jei tą sieną išverstume nes langai išeina į balkoną o balkone langai sako turi būt žemiau nei dabar
Kaip manot ar būtų daugiau šviesos kambary jei tą sieną išverstume nes langai išeina į balkoną o balkone langai sako turi būt žemiau nei dabar
Pas mus irgi namuose šiek tiek tamsoka, vieni kambariai į rytus, kiti į vakarus, anksčiau gyvenom, kur į pietus buvo, buvo fantastika.
Taigi dabar salonas į rytus, todėl vos saulei nusisukus jau ir tamoska, o ypač į pavakarę, tai mes griovėm balkono sieną, kuri būna po langu ir darėm vitriną, efektas tikrai yra Nors dauga kas gąsdino kad rasos ir t.t., nes radiatorių traukėm į šoną, tai stiklui nebeliko tiesioginio šildymo, bet kol kas viskas liuks. O balkono pertvarėlė pas mus permatoma, tai ir visa šviesa gali praeiti, o jungti kambarį su visu balkonu, aš tai nenorėčiau, man balkonas reikalingas. Mūsų balkonas į nuosavų 4 namų gatvelę išeina, tai ten taip ramu, medžiai, akligatvis, tai aš vasarą su knyga kartais į balkoną varau kaip katinas pasimėgauti
Na va pasidarėm pokyčius. Reikia pasiųti užuolaidas - dabar tik smeigtukais susegiotos ir nupirkt tinkamą kilimą bei toršerą (čia seną kilimą panaudojom - tiko spalva, bet šeip jis toks pobaisis jau).
Senasis vaizdas (labai plačiai kritikuotas):
Naujasis vaizdas (prašom kritikuoti jei tik norisi):
Visą patalpą įvairiais kampais galite apžiūrėti čia.
Senasis vaizdas (labai plačiai kritikuotas):
Naujasis vaizdas (prašom kritikuoti jei tik norisi):
Visą patalpą įvairiais kampais galite apžiūrėti čia.