Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(Kozete @ 2007 01 17, 13:30)
Silence,
nuostabūs namučiai. wub.gif  Man įdomu kokio dydžio šis butelis (kvadratūra)? Ir ar čia Vilniuje?

Juk rase auksciau ir kiek kvadratu, ir kur tas butas randasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2007 01 17, 12:19)
Sveikos,

as nusprendziau ideti savo busta, dar nepilnai apstatytaMano namuciai

labai jaukus namuciai thumbup.gif matosi kad daug dusios atiduota thumbup.gif
o tas staliukas su Singer kojomis, tai thumbup.gif as irgi pas mama dabar laikau dar bobutes siuvimo masina tokia pacia, laukiu kol jai ateis laikas, pas mane irgi bus staliukas is jos mirksiukas.gif ir dar viena kede bobutes laikau, jos vieta bus vonios kambaryje, tik reikes atrestauruoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 17, 12:31)
Juk rase auksciau ir kiek kvadratu, ir kur tas butas randasi bigsmile.gif

Po to pamačiau kur jis yra ir redagavau žinutę. ax.gif
Atsakyti
ech, kaip faina, kad musu su vyru interjeras sukurtas toks priimtinas ir mielas wub.gif

Kazkas klause kiek mums spinta apisejo, isvis sumokejom 3600 Lt.
ax.gif

O del singerio tai ir as kliedejau. Boceliai padovanojo kaip seimos relikvija, ji labai sena, nes dar mano probobutes. Ismaine zydui i telycia ir gavo siuvimo masina.Bocelis taip ismaitino seima siudamas su ja. Atidave mums,mes tik lentpjuvej uzsdakem stalvirsi azuolini ir gavosi super staliukas thumbup.gif
Atsakyti
Silence, prisidedu prie pagyru-super jaukus butukas wub.gif tie plytu intarpai wub.gif

(o toki singeri ir as turiu - is proproseneliu palikimas-jau numatyta jam vieta smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2007 01 17, 12:47)
ech, kaip faina, kad musu su vyru interjeras sukurtas toks priimtinas ir mielas wub.gif

Kazkas klause kiek mums spinta apisejo, isvis sumokejom 3600 Lt.
ax.gif

O del singerio tai ir as kliedejau. Boceliai padovanojo kaip seimos relikvija, ji labai sena,  nes dar mano probobutes. Ismaine zydui i telycia ir gavo siuvimo masina.Bocelis taip ismaitino seima siudamas su ja. Atidave mums,mes tik lentpjuvej uzsdakem stalvirsi azuolini ir gavosi super staliukas thumbup.gif

Silence - nuostabu wub.gif
labai patiko drinks_cheers.gif grynai mano skonio, tik buk gerute, dar palikyt tas nuotraukytes ten kelias dienas, po poros dienu gris vyras, noriu jam parodyti blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif O ta supama kede,prie zidinuko isvis super. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2007 01 17, 14:09)

buk gerute,  dar palikyt tas nuotraukytes ten kelias dienas, po poros dienu gris vyras, noriu jam parodyti  blush2.gif

aš tai išsisaugojau į savo kompą kelias ax.gif
Atsakyti
[quote=Silence,2007 01 17, 12:08]
Grindys pas mane aszuolinis parketas, ne pats "kruciausias", bet likome tikrai patenkinti juo.
Pirkome "Ollo grindys".

Kiek jums kainavo kvadratinis metras siu grindu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2007 01 17, 12:19)
Sveikos,

as nusprendziau ideti savo busta, dar nepilnai apstatytaMano namuciai

NAMUCIAI TAI thumbup.gif
Labai idomus variantas,mazas,jaukus apgalvota kiekviena detale,puikiai isnauduotas kiekvienas sm.
Siolaikiskai ir kartu primenantis senov.laikus (turiu omeni interjero detales)

Tik va man lova per ziema,noretusi aukstesnes,nors jie dabar labai madoj,kaip ant gryndu megi,ar tau patogu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatiaska: 17 sausio 2007 - 14:08
As tai kaip supratau, tai ten ne lova, o ciuzinys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2007 01 16, 20:48)
Pas visas man gražu, gal ne visiškai mano skonio visi apstatymai, bet vistiek jei ne viskas gražu, tai bent detalės liux. Aš čia užsuku pasižiūrėt kokios jūs kūrybingos ir kaip gražiai savo būstus įsirengiat ir dabar pati suku galvą, kaip įsirengti palėpę (~60m2), kad ir erdvės būtų ir praktiška ir pan, bet pasirodo tai nėra taip jau lengva, nes sienos tai nestačios, tik ką nors sugalvoju, žiūriu, kad neišeis ir pan. Bet kaip iš temų suprantu labai mažai kas gyvena tokiuose būstuose, nes tokiu nuotraukyčių dar neregėjau... Ir apskritai niekur nerandu, bet vistiek labai smagu čia paskaitinėsiu. Kai savo įsirengsim, na maždaug rudeniop, tai ir aš nuotraukyčes čia įdėsiu  tongue.gif

tikrai buvau macius sitam forume palepiniu kambariu, man atrodo, kad yra atskira tema. Beje, nuotraukeliu buvo ideta superiniu, sekmes kurybiniam darbe smile.gif
Atsakyti