Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 3

QUOTE(Silence @ 2007 01 17, 11:19)
Sveikos,

as nusprendziau ideti savo busta, dar nepilnai apstatytaMano namuciai

Labai grazus namuciai, nes ten, kur man negrazu, tokiu namu as is vis nekomentuoju schmoll.gif , kai pamaciau, kaip liguistai kai kurios moterys reaguoja. O pas tave grazu, net jei ir ne viskas mano skonio, bet sitiems namams tinka. Mazas erdves ne taip paprasta isirengt, kad butu ir grazu, ir patogu 4u.gif .
Labai idomu, kokios pas tave grindys kambaryje?
Atsakyti
Silence, gražus ir labai jaukus butukas wub.gif Man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2007 01 17, 12:19)
Sveikos,

Labai labai labai grazu ir skoninga thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Super Senamiesčio dvasia pagauta. Jėgelė butas thumbup.gif
Atsakyti
Aciu merginos,

mano butukas Klaipedos senamiestyje, nestandartinio isplanavimo.
su atskiru iejimu thumbup.gif Tie laiptai veda i lauka. Isejus i lauka yra kitas atskiras iejimas i musu tarnybines-ukines patalpas mirksiukas.gif Ten yra katilas, skalbimo masina, lyginimui skirta vieta, dziovykle ir visos ukines prekes: chemija, sluotos, kibiriukai. Taip isejo todel, kad mes prie savo buto dar turime priestata prie namo, jo dabar neremontavome, irengeme sandely daiktams. Ateity darysim projekta, iskelsim priestata tokiu pat aukstingumu kaip butas (jis 2,5 aukste rolleyes.gif ) ir praplesim savo valdas. Dabar suremontuota dalis yra 45 kv.m, o isvis su priestatu turime 70 kv.m, bet padarius projekta ir atlikus statybas butu virs 100 kv.m.

Grindys pas mane aszuolinis parketas, ne pats "kruciausias", bet likome tikrai patenkinti juo.
Pirkome "Ollo grindys".

O spinta isvis super. Uzsakeme firmoje GOBANA. TIkrai galiu rekomenduoti, pazadejo pagaminti sausio gale, o paskambino pirmadieni, sako-atvezam jau rytoj, priimsit thumbup.gif ?
Labai kokybiskai ir atsakingai padaryta. Montazo vyrukai irgi saunuoliai, labai svariai, kruopsciai atliko savo darba, net isvale grindi po to su siurbliu biggrin.gif
Likau patenkinta savo ir vyro interjeru spintos, isiliejo ji sauniai i sienas, nes spalva beveik ta pati gavos kaip sienos dazu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

fainuoliškas butas thumbup.gif
labai patiko patalynė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2007 01 17, 13:10)
labai patiko patalynė  wub.gif

drinks_cheers.gif SIlence, kur ją parovei? mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
silence, labai gražu ir skoninga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2007 01 17, 11:19)
Sveikos,

supernamuciai:) labai viskas skoninga thumbup.gif
jei ne paslaptis keliu kavadratu butas???
Atsakyti
Silence, o kiek už spintą sumokėjot? smile.gif
Atsakyti
Silence, labai miela, ziurint foto, tokia gera energija is ju sklinda wub.gif Saunuoliai 4u.gif
Atsakyti
Silence,
nuostabūs namučiai. wub.gif Man įdomu kokio dydžio šis butelis (kvadratūra)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 17 sausio 2007 - 12:31