UUps, labai grazu , as jau kuris laikas minciu apie tokius darbelius is galvos ismesti negaliu. Reikes pabandyti internetu fimo ir formeliu uzsisakyti , nes jau labai man tie darbeliai
QUOTE(Ametiste @ 2007 01 18, 20:05)
UUps, labai grazu , as jau kuris laikas minciu apie tokius darbelius is galvos ismesti negaliu. Reikes pabandyti internetu fimo ir formeliu uzsisakyti , nes jau labai man tie darbeliai
fimo gali uzsakyti is cia ww.tikrosspalvos.lt, su formelem jau daug sunkiau
Tikrosspalvos siulo jau ir formeliu, bet, deja, tokiu kaip reikia nera...Is ten siulomu idomesnes butu remeliai, angeliukai, gal dar juru zvaigzdes (zvakides padaryti galima), yra ir kriaukliu ivairiu...Tik deja, paprasciausiu nedideliu staciakampiu ar kokiu ovalu, ar apskritimu nera
QUOTE(Ametiste @ 2007 01 18, 20:48)
Tikrosspalvos siulo jau ir formeliu, bet, deja, tokiu kaip reikia nera...Is ten siulomu idomesnes butu remeliai, angeliukai, gal dar juru zvaigzdes (zvakides padaryti galima), yra ir kriaukliu ivairiu...Tik deja, paprasciausiu nedideliu staciakampiu ar kokiu ovalu, ar apskritimu nera
na angeliuku jau nera , tu zvakidems ir nera, nes mergina po manes jas pirko, as bandysiu uzsakineti, bet kol jie ka atveza
dar butu gerai gauti ta katalogiuka is upps -nes be jo nelabai verta eiti -jie nesuprastu apie ka kalbu
Ametiste, tie remeliai tai ne iprastines formeles, o tokie:
juose darbelis labai graziai atrodo,ash tik ish skupumo ish remelio ishtraukiau
dar ju buna 2 dydziu apvalus ir mazhesni keturkampiai..."Modelino" temoj esu pridejus ir darbeliu juose
sorry uz offtopic'a
juose darbelis labai graziai atrodo,ash tik ish skupumo ish remelio ishtraukiau
dar ju buna 2 dydziu apvalus ir mazhesni keturkampiai..."Modelino" temoj esu pridejus ir darbeliu juose
sorry uz offtopic'a
Nu va, įsivažiavau į drabužių gražinimą ir pasibaigė tekstilės mediumas
uups, kada į Lietuvėlę važiuosi
uups, kada į Lietuvėlę važiuosi
merginos bet jūs sąžinės neturit norit ligonį dar nauja liga užkrėst nuo šilko, nuo veltinio jau nepagydoma, bet ir tas fimo žiūriu kad labai jau mane sudomino tai kada gi aš namus tada tvarkysiu ir vaiką žiūrėsiu
QUOTE(uups @ 2007 01 19, 10:09)
Man tik marabu tekstilės mediumo reikia, skambinau kątik į Artmaniją, neturi jie tekstilei Toks ir striokas, užsikabliavau su tais drabužiais, na ir darau dabar. Įėjau į Marabu tinklapį, tai geriau jau būčiau nėjus Paspoksojau kontaktus, štatuose nėra jų, puskė atsiuntus būtų, nes šiaip jei paklausčiau, nesuprastų apie ką kalbu. O man tas marabu labiau patiko nei hobby line. Ir į pastarųjų puslapį buvau įėjus, gerai kad nieko nesupratau, nes angliškos versijos neradau
Tiesa, Artmanija dabar su italais derisi, dėl visokių priemonių, sakė turėtų visokių naujienų atsirasti
va kur suėjo tekstilės mediumo likutis Našlaitės šviesėjančios, tai truputį suplaukė spalva
vitta,- grazu mano tekstiles mediumas stovi nepradetas dar...kazkaip neprieinu
siggy, aha... ash iri keikiu Jutare ir Kunigunda kam man a fimo parode |: turetu zhagset dazhnokai
Ametiste, tie remeliai kazhkokie mistiniai, ju net firmos internetiniam kataloge nera o an mano popierinio 'exclusive' parashyta...gal cia kokia bandomoji serija
siggy, aha... ash iri keikiu Jutare ir Kunigunda kam man a fimo parode |: turetu zhagset dazhnokai
Ametiste, tie remeliai kazhkokie mistiniai, ju net firmos internetiniam kataloge nera o an mano popierinio 'exclusive' parashyta...gal cia kokia bandomoji serija
Mano pirmoji deku dėžutė
Labai šauni dėžutė
Ką tik apdekupažinau kėdę, žiūrėsim kas gausis
Ką tik apdekupažinau kėdę, žiūrėsim kas gausis
QUOTE(sirenute @ 2007 01 19, 13:59)
Mano pirmoji deku dėžutė
Labai graži tokia žaisminga