Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

Diniuks, man tai labai grazus tavo darbeliai ypaz ta su lelijom ir dar labai sirma patiko, cia tu pati tapei?
Atsakyti
Labai jau ačiū už šiltus žodžius biggrin.gif
Taip, širmą pati tapiau ant drobės su aliejiniais. Kartais paveikslus savo malonumui su aliejiniais tapydavau, panašiame stiliuje, kaip širma, o dabar dar ir dekupažą atradau bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Visada dirbau su aliejiniais, o dabar dekupažinu su akriliniais, tai man taip smagu, kad viskas vandens pagrindu, lenvai išsiplauna ir nesmirda.
Atsakyti
shirma ir man pati graziausia, nors ir ne dekupazhas thumbup.gif
o darbeliai puikus... ir serveteles labai grazios... man saulegrazos (shalia aguonu),- pacios paciausios geles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diniuks @ 2007 01 18, 13:14)
Aš irgi pabandysiu pasirodyt savo pirmais darbeliais. http://s111.photobuc...s/n154/diniuks/
Labai laukiu naujų servetėlių, nes manosios jau pabodo schmoll.gif  Vis tas pats vaizdelis.
Na ką gi merginos, rėžkit drąsiai savo komentarus ir kritiką  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

didis.gif labai grazus darbeliai 4u.gif
Atsakyti
[quote=Diniuks,2007 01 18, 14:14]
Aš irgi pabandysiu pasirodyt savo pirmais darbeliais.
Pati graziausia -sirma, nors is nedekupazas ir dezute su lelijom liuks!
Atsakyti
O cia mano dar vieni marskineliai dukrytei
user posted image
user posted image
Atsakyti
Super thumbup.gif Labai grąžu. Ir paveiksliukai tokie dideli, ar čia iš servetėlės tokius galima iškirpti, ar iš dekupažinio popieriaus?
Tikiuosi ateis ir mano eilė tekstilei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diniuks @ 2007 01 18, 17:17)
Super  thumbup.gif  Labai grąžu. Ir paveiksliukai tokie dideli, ar čia iš servetėlės tokius galima iškirpti, ar iš dekupažinio popieriaus?
Tikiuosi ateis ir mano eilė tekstilei  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ačiū
Čia servetėlė
Atsakyti
sirenute, labai grazu...kruopsciai baisiai padarai...ash vis nedrystu ant medziagos bandyt...bijau, kad nesugebesiu tokio didelio ploto be rauksliu prilipint unsure.gif
uztai apyranke ishkepiau tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 18 sausio 2007 - 18:25
QUOTE(uups @ 2007 01 18, 18:21)
sirenute,  labai grazu...kruopsciai baisiai padarai...ash vis nedrystu ant medziagos bandyt...bijau, kad nesugebesiu tokio didelio ploto be rauksliu prilipint unsure.gif
uztai apyranke ishkepiau tongue.gif
http://i57.photobuck...os/apyranke.jpg

labai grazu wub.gif
o tu kiekviena kvadratuka atskirai toj formelej kepei ar padarei daug ir visas is karto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diniuks @ 2007 01 18, 14:14)
Aš irgi pabandysiu pasirodyt savo pirmais darbeliais. http://s111.photobuc...s/n154/diniuks/
Labai laukiu naujų servetėlių, nes manosios jau pabodo schmoll.gif  Vis tas pats vaizdelis.
Na ką gi merginos, rėžkit drąsiai savo komentarus ir kritiką  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na šaunuolė labai gražu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 18, 16:34)
labai grazu  wub.gif
o tu kiekviena kvadratuka atskirai toj formelej kepei ar padarei daug ir visas is karto  ax.gif

turiu 4 formas, tai po 4 kepiau..beje, geriausia ish formu ishiminet kol dar shilti,-paskui labai sunku ax.gif dar viena apyranke kai baigsiu imesiu...tongue.gif
Atsakyti