Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

QUOTE(uups @ 2007 01 17, 10:52)
bet ir godzios jus, mergos g.gif  kai vaziuosiu i LT reiks dar viena poka atvezht turbut g.gif dar maciau, kitokiu su ratais yra...reik man ta multika nusipirkt, gal ir mano mazhiui patiktu g.gif o jis lietuvishkai yra? nu, tas filmukas? unsure.gif

nu ką godžios? blink.gif Dvi servetkas tik turiu - šposai biggrin.gif
O multikas tas jo, yra ir lietuviškai - ne tik mano sūnui patiko, bet ir man laaabai fainas hihihi.gif
O sugrįžtančios visada laukiam hihihi.gif
Atsakyti
sveikute
suintrigavot su dekupazu ant bliuskuciu...
kepu mazajai bliuska ir ash lotuliukas.gif ax.gif
user posted image

va ten kazkaip sugebejau klecka uzdet,prie uodegos g.gif ar man cia is karto bandyt paplaut...nu negerai,jei kleckas liks,kai isdzius g.gif
Atsakyti

as tai plauciau skubiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 17, 18:52)
as tai plauciau skubiai  unsure.gif

aciu uups,nuploviau...ziuresiu kas cia toliau bus g.gif
Atsakyti
Tai va merginos, pagaliau pribrendo ir man, nusipirkau siandien sendinimo laka, paprasta bespalvi Sadolin, serveteliu pabandymui, teptuku ir pan. smile.gif Taigis nekantraudama pradejau eksperimenta su tuo sendinimu, uztepiau akriliniu dazu pirma sluoksni (ant medienos), isdziuvo, tepiau sendinimo laka, palaukiau 30 min, tada kita spalva, na ir ka... na ir nieko verysad.gif Tai man dabar itarimas ant tu akriliniu dazu. As turejau likusiu nuo sienu dazymo, baltu, i juos imaisiau guaso, bet tada jie pasidare tokie kaip su minkstais gumuliukais, taigi klausimas: ar gali dazai buti pasene? Jie siaip praimti pas mus jau apie 1,5 metu ax.gif . Itariu, kad jau nebetinkami, nors kai ismaisiau tuos baltus, tai graziai atrode.
Dabar vel kankinsiuos nakti nemiegodama, kad nesigavo dekupazint man sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Manaska @ 2007 01 17, 18:40)
sveikute
suintrigavot su dekupazu ant bliuskuciu...
kepu mazajai bliuska ir ash  lotuliukas.gif  ax.gif
user posted image

va ten kazkaip sugebejau klecka uzdet,prie uodegos  g.gif  ar man cia is karto bandyt paplaut...nu negerai,jei kleckas liks,kai isdzius  g.gif

nu šaunuolė, žiūriu rimtai užsikabliavai lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2007 01 17, 20:18)
As turejau likusiu nuo sienu dazymo, baltu, i juos imaisiau guaso, bet tada jie pasidare tokie kaip su minkstais gumuliukais, taigi klausimas: ar gali dazai buti pasene? Jie siaip praimti pas mus jau apie 1,5 metu  ax.gif . Itariu, kad jau nebetinkami, nors kai ismaisiau tuos baltus, tai graziai atrode.

gal cia problema guase? nors kita vertus as turiu auksinius akrilinius dazus, su kuriais ir nepavyko isgauti efekto ,o su kitais viskas pavyko. pabandyk ant kokio nereikalingo plotelio tiesiog tik tu dazu ant sadolino tepti ir ziurek - kas bus
Atsakyti
sveikos,
oj, aš kad ieškau dekupažo temos su žaliu babaušėliu, kad ieškau - ni nerandu, galvoju, kur dingot blink.gif
bet jau trečią temą pradėjusios, liuks thumbup.gif tuoj peržiūrėsiu viską.
užsukau pažiūrėt, kokių grožybių pridarėt wub.gif

indregu, o kaip tepei sendinimo laką ir antrą sluoksnį? nuo to taip pat viskas priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2007 01 17, 21:18)
Tai va merginos, pagaliau pribrendo ir man, nusipirkau siandien sendinimo laka, paprasta bespalvi Sadolin, serveteliu pabandymui, teptuku ir pan. smile.gif Taigis nekantraudama pradejau eksperimenta su tuo sendinimu, uztepiau akriliniu dazu pirma sluoksni (ant medienos), isdziuvo, tepiau sendinimo laka, palaukiau 30 min, tada kita spalva, na ir ka... na ir nieko  verysad.gif  Tai man dabar itarimas ant tu akriliniu dazu. As turejau likusiu nuo sienu dazymo, baltu, i juos imaisiau guaso, bet tada jie pasidare tokie kaip su minkstais gumuliukais, taigi klausimas: ar gali dazai buti pasene? Jie siaip praimti pas mus jau apie 1,5 metu  ax.gif . Itariu, kad jau nebetinkami, nors kai ismaisiau tuos baltus, tai graziai atrode.

O man kyla itarimas, kad sadolinas spejo gerokai apdziuti g.gif , todel ir nesigavo, o dar gal per mazai jo tepei? Zodziu paeksperimentuok ir gausis mirksiukas.gif

P.S. Nekartokite nuotrauku!!!! UZKNISA
Atsakyti
QUOTE(Ametiste @ 2007 01 16, 11:11)
Mergaites, puslapiukas, kuriame viskas apie dekupaza labai issamiai paaiskinta yra cia:
http://www.craftladi...apiai.org/?p=77
Bent jau man ten pasiskaicius, viskas aisku buna. Tikrai labai naudingas puslapiukas smile.gif

čia pats geriausias thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(IF... @ 2007 01 17, 22:35)
O man kyla itarimas, kad sadolinas spejo gerokai apdziuti  g.gif , todel ir nesigavo, o dar gal per mazai jo  tepei? Zodziu paeksperimentuok ir gausis  mirksiukas.gif

tas 30 min priklauso nuo sadolino storio.
bet ir ant išdžiūvusio sadolino gaunasi, išbandyta biggrin.gif
Atsakyti
Tai va mergaites, Sadolinas tikrai nebuvo visiskai isdziuves, o sluoksnius tepiau skirtingomis kryptimis, taip kaip ir parasyta. Guaso dejau, nes kazkur skaiciau, kad galima kaip pigmenta naudoti, reiks man turbut atskiru spalvu akrilo nusipirkti g.gif , pabandysiu dar eksperimentu siandien.
Siaip dar vakar nusipirkau ir aukso spalvos guasa, atskiras buteliukas toks nedidukas, taip dabar itariu, kad jis man nepravers dekupaze g.gif

Aciu visoms uz atsakymus wub.gif
Atsakyti
Aš irgi pabandysiu pasirodyt savo pirmais darbeliais. http://s111.photobuc...s/n154/diniuks/
Labai laukiu naujų servetėlių, nes manosios jau pabodo schmoll.gif Vis tas pats vaizdelis.
Na ką gi merginos, rėžkit drąsiai savo komentarus ir kritiką lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti