QUOTE(Lolute @ 2007 03 23, 16:45)
Na štai pirmas mano vazonėlis o šį darė mano 9-metė dukterėčia :)tik pastarasis dar nenulakuotas
kaip pirmam kartui tai labai gražiai,po to jau bedarydama matysi kas ne taip
QUOTE(pavonija @ 2007 03 23, 20:01)
O čia mano išvargtas staliukas, stalviršio idėja pasiskolinta
nu tikrai labai gražus darbas
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 23, 22:21)
o cia mano vakar daryta (nes nebuvo interneto -tai... ) dezute su kiausinio lukstu ir paskui dekupazinta
sorry uz nuotrauka, kuri daryta su web cam
sorry uz nuotrauka, kuri daryta su web cam
nu ir fanatzijos turėjimas
QUOTE(nika @ 2007 03 24, 02:30)
man vazonai labai patiko
Sveikutes, seniai bebuvau uzsukusi, o tema atsigavusi . Puiku, ir nauju darbeliu yra . Saunuoles merginos
Cia gal bus klausimas ne i tema, tikiu kad buvo cia rasyta ne viena karta, bet nerandu niekaip Kaip dekupazinat kazkoki kieta pavirsiu (medi, plastmase, keramika ir pan) as suprantu...bet kaip su rubais ir siaip audiniai? ka, irgi klijuot ir lakuot?
nika, o jau taburečių grožis.
QUOTE(nika @ 2007 03 24, 01:30)
o kokiu laku lakavai ?
QUOTE(Vampire @ 2007 03 24, 13:58)
bet kaip su rubais ir siaip audiniai? ka, irgi klijuot ir lakuot?
-taigi sioje temoje vos pries kelis lapus buvo apie tai kalbeta -tam yra specialus mediumas tekstilei ir su juo kliuojama, o paskui uzlyginama
mano pirmas dekupazo darbas
oho... dekupazinanciu burys gauseja
pavonija,- superinis staliukas
kunigunda, nufotkink kada ta kiausinine-mozaikine dezute..aaa atrodo ziauriai graziai
bulkute,- jau man sitos serveteles su sprogstanciom shakelem
as tai bandau prisiverst nebaigtus darbelius uzbaigt ...o jau noreciau begt mozaika is kiausinio daryt
pavonija,- superinis staliukas
kunigunda, nufotkink kada ta kiausinine-mozaikine dezute..aaa atrodo ziauriai graziai
bulkute,- jau man sitos serveteles su sprogstanciom shakelem
as tai bandau prisiverst nebaigtus darbelius uzbaigt ...o jau noreciau begt mozaika is kiausinio daryt
Visų labai labai gražūs darbai nika gal būtų galima didesnę kėdžių nuotrauką??pavonija superinis staliukas šaunu kad daugėja dekupažininikių
Gal kas ir matet,nezinau.My Webpage
Čia mano vakarykščiai darbai,bet dar nelakuoti,dėžutę darė mano mergaitė