Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

QUOTE(Voveriuks @ 2007 03 22, 20:31)
Sveikos,
va šiaip ne taip sukėliau naujas servetėles
http://private.fotki...jos-serveteles/
gal kam reikės  rolleyes.gif
Papildyta:

Tai labai faina,aš tai jau sergu  rolleyes.gif

prašo login ir passwordo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 03 22, 21:54)
prašo login ir passwordo smile.gif

Voveriuks
juta
Atsakyti
Na štai pirmas mano vazonėlis smile.gif
user posted image
o šį darė mano 9-metė dukterėčia smile.gif
user posted image
tik pastarasis dar nenulakuotas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolute: 23 kovo 2007 - 15:46
O čia mano išvargtas staliukas, stalviršio idėja pasiskolinta ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2007 03 23, 15:45)

as tai si vazoneli buciau daziusi gelsvai -tada nebutu matesi serveteles skirtumas
Papildyta:
QUOTE(pavonija @ 2007 03 23, 19:01)
O čia mano išvargtas staliukas, stalviršio idėja pasiskolinta ax.gif

akivaizdu, kad gyveni ne Vilniuje, nes mes tokiu staliuku neturime pirkti doh.gif
o kaip toki dideli vainika atspaudinai? gal i kokia spaustuve nesei blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2007 03 23, 15:45)

Galėjai nepatingėti iškirpti patį motyvą. Bet čia tik mano nuomonė ax.gif
Kažkada seniai buvau įkėlusi savo dekupažintą suoliuką su tokiomis pačiomis aguonomis, tai gal dėl to man atrodo, kad reikėjo servetėlės fono nepalikti...

Atsakyti
o cia mano vakar daryta (nes nebuvo interneto -tai... doh.gif ) dezute su kiausinio lukstu ir paskui dekupazinta
sorry uz nuotrauka, kuri daryta su web cam blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 23, 23:21)
o cia mano vakar daryta (nes nebuvo interneto -tai... doh.gif ) dezute su kiausinio lukstu ir paskui dekupazinta
sorry uz nuotrauka, kuri daryta su web cam  blush2.gif

Super, kaip grazu thumbup.gif net web kamera vaizdo nepagadino...o tu pati ta dzute kiausinio lukstu apklijavai? Ar reikia kaip nors pavirsiu apdirbti, kad butu galima paskiau dekupazuoti, ar tiesiog ant tu lukstu ir klijuoji piesinuka? vaje, kiek cia klausimu kilo doh.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 23 kovo 2007 - 21:27
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 23, 21:21)
sorry uz nuotrauka, kuri daryta su web cam  blush2.gif

Nagi tikrai gražu bigsmile.gif Aišku, norėtųsi geresnės nuotraukos, kad bent akimis "pačiupinėt" būtų galima.

O kažkokį anglišką aprašymą, kaip su tuo kiaušinio lukštu klijuoti, buvau įdėjusi į temą apie mozaikas. Bet pati tai jo nesu skaičiusi
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 03 23, 21:27)
Super, kaip grazu thumbup.gif net web kamera vaizdo nepagadino...o tu pati ta dzute kiausinio lukstu apklijavai? Ar reikia kaip nors pavirsiu apdirbti, kad butu galima paskiau dekupazuoti, ar tiesiog ant tu lukstu ir klijuoji piesinuka? vaje, kiek cia klausimu kilo doh.gif  ax.gif

ax.gif
paemiau popierine dezute - tepiau klijais ir kijavau lukstus ant jos -na dejau luksto gabaliuka ir spaudziau, kad priliptu -taip jie ir suskyla kartu, nes po viena klijuoti doh.gif - tada nudaziau viska rudais dazais, o po kurio laiko -vietomis tuos dazus nuploviau su slapiu skudureliu. O tada uzklijavau servetele ir lakavau -ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 23, 20:52)

Papildyta:
akivaizdu, kad gyveni ne Vilniuje, nes mes tokiu staliuku neturime pirkti  doh.gif
o kaip toki dideli vainika atspaudinai? gal i kokia spaustuve nesei  blink.gif

Na zinok ir mano mieste toki staliuka vos radau, ilgai ieskojau smile.gif . o vainikas -ne vainikas, o servetele, joje motyvas kaip tik ratu ir buvo, tik ne toks didelis, tai sujungiau is gabaliuku tongue.gif
Tavo dežutė labai faina, tik būtų gerai perfotografuoti, kad pastudijuot attidžiau galėtumėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 24, 00:01)
ax.gif
paemiau popierine dezute - tepiau klijais ir kijavau lukstus ant jos -na dejau luksto gabaliuka ir spaudziau, kad priliptu -taip jie ir suskyla kartu, nes po viena klijuoti  doh.gif - tada nudaziau viska rudais dazais, o po kurio laiko -vietomis tuos dazus nuploviau su slapiu skudureliu. O tada uzklijavau servetele ir lakavau -ir viskas  mirksiukas.gif

tikrai labai grazu... thumbup.gif ir aciu uz toki issamu paaisknima 4u.gif kada prie progos ir as pabandysiu su tuo kiausinio lukstu ka nors padaryt biggrin.gif rytdienos pusryciams kiausiniene jau suplanuota mirksiukas.gif
Atsakyti