Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

nesupratau mastau.gif Kodėl turėtų kažkas pulti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(barbe9darbe @ 2007 03 19, 21:19)
Galiu patvirtinti idėją dėl batų popieriaus. Dalykas va  thumbup.gif
Kaip tik apie tai rašiau kitame forume (neminėsiu kokiame, o tai dar nubaus... ph34r.gif )
Tai daug geriau už servetėles  good.gif
Beje, pastebėjau, kad požiūris į dekupažą darosi kažkoks servetėliškas
- jeigu jų neturi, tai šakės. Merginos, prisiminkit dekupažo amen:
1. Padaryti iš seno daikto naują.
2. Išleisti tam kuo mažiau pinigų.
3. Įjungti fantaziją.
Tai reiškia, kad tinka viskas: laikraščiai, žurnalai, seni popieriai, audinys, mezginukai, virvelės, dovanų popierius, gėlių įpakavimo popierius ir t.t. ir pan.
Na, laukiu puolimo  gun_bandana.gif

Na jei reikia , skaityk už puolimą bigsmile.gif
Mano galva dekupažas tai visų pirma yra dekoravimo popieriumi technika - tai iš sąrašo galima išmest audinius, virveles ir mezginius - kitaip gautusi kaip ir mišria technika atliktas darbas ax.gif Servetėlės naudojamos todėl kad dekoruoti su jom lengviau - jos visada yra po ranka, platus pasirinkimas ir yra plonos. Dabar apie tą dekupažo "amen" - g.gif (o kas tas yr? ) - tai yra dekoravimo tecnika ir nėra būtinai skirta padaryti iš seno daikto naują - anaiptol, dažnai dekoruojamas būtent naujas daiktas ax.gif Taipogi nesu girdėjus kad ši technika skirta taupymui (2. Išleisti tam kuo mažiau pinigų. ) g.gif Na dėl fantazijos tai "nepulsiu" bigsmile.gif - jos tikrai reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiglė: 19 kovo 2007 - 21:47
QUOTE(uups @ 2007 03 19, 21:22)
Anakondaaz thumbup.gif mano vaikas ishkart pas tave persikraustytu gyvent  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ievuschka @ 2007 03 19, 21:24)
labai linksmas  thumbup.gif  manoji panelė tai būtų devintam danguj turėdama tokį Mikepūkuotuotą stalelį  smile.gif
O čia iš servetėlių karpei? Ir balionėlių siūlelius kirpai ar pripiešei pati dažais?

čia visai jokių dažų nenaudojau. Aš nusipirkau popierinę vienkartinę staltiesę (akropolio maximoj, kur vakarėliams skirtos visokios smulkmenos ir puošmenos. ten dar su žmogum-voru buvo), tai visą ir priklijavau, net dažyt nereikėjo, tepiau pva atskiestu vandeniu staliuką, ant jo klijavau tą staltiesę, iš viršaus irgi klijais tepiau, ir kažkaip pasisekė man, kad ji visai nesiraukšlėjo g.gif lotuliukas.gif , nors ji ir storoko popieriaus buvo.
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 03 20, 10:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
čia visai jokių dažų nenaudojau. Aš nusipirkau popierinę vienkartinę staltiesę (akropolio maximoj, kur vakarėliams skirtos visokios smulkmenos ir puošmenos. ten dar su žmogum-voru buvo), tai visą ir priklijavau, net dažyt nereikėjo, tepiau pva atskiestu vandeniu staliuką, ant jo klijavau tą staltiesę, iš viršaus irgi klijais tepiau, ir kažkaip pasisekė man, kad ji visai nesiraukšlėjo g.gif  lotuliukas.gif , nors ji ir storoko popieriaus buvo.

Viskas lekiu į maksę staltiesės ieškot, jei tik tam mūsų kaime bus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2007 03 19, 22:25)
dėl šito tu neteisi  , pasidomėk dekupažo istorija mirksiukas.gif

tai kokias tu pigias priemones blink.gif naudoji ivairiems sendinimo efektams isgauti- manau visom butu naudinga zinoti ir nereiketu tiek daug pinigu isleisti tom priemones kurias dabar naudojam g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 20, 12:25)
tai kokias tu pigias priemones  blink.gif  naudoji ivairiems sendinimo efektams isgauti- manau visom butu naudinga zinoti ir nereiketu tiek daug pinigu isleisti tom priemones kurias dabar naudojam  g.gif

Na , kad dabar dekupažas brangus malonumas , tai sutinku , jeigu viską pirksi spec. hobi parduotuvėse , o va rusiškam forume skaičiau , merginos vietoj klijų kiaušinio baltymą naudoja ir netgi kaip pasidaryti krakeliūrinį laką smile.gif
Receptas :
Как делать кракелюрный лак.13 процентов-желатина,
5-10 процентов крахмала,
77-82 процента воды.
Замочить желатин в холодной воде на 30 минут,добавить крахмал,хорошенько перемешать и нагреть на водяной бане до 70 градусов.Количество крахмала влияет на глубину кракелюра. состав пригоден в течение только двух дней

Sendinimo efektą galima išgauti ir maišat skirtingus lakus aliejinį ir vandens pagrindo , pati nebandžiau , bet vieną tokį kraką netyčia gavau - klijavau servetėles ant akriliniais dažais dažyto paviršiaus , lakavau purškiamu automobiliniu laku ir netikėtai gavau kraką blink.gif tiesa netokį kokio norėčiau .... bet sutrūkinėjo , taip , kad gal visdėlto įmanoma ir pigiau prasisukti g.gif

O dekupažo istorija tokia , kad .... seniai seniai ..... biednesni žmogeliai negalėjo sau leisti pasisamdyt brangų dailininką , kad išpieštų baldus , tai patys klijuodavo paveikslėlius ....... o tai jau patapo menu . Ne pati sugalvojau , internete radau 4u.gif
Atsakyti
dėl dekupažo ant tekstilės ir odos teiravosi merginos, tai įsiterpsiu 4u.gif
odos nei tikros nei dirbtinos lygint tikrai nereikia schmoll.gif iš patirties pasakysiu, kad daug sluoksnių mediumo ant paveiksliuko netepkit, nes balzganas gaunasi, nebent norit tokio efekto, cracką tept reikia ant išdžiūvusio mediumo, dar nepatartina daryti dekoro ant vietų, kurios tamposi (pvz drabužių: užpakalio, krūtinės) bandžiau ir su deku popierium ir su servetėlėm, skilo abiem atvejais verysad.gif nors mano tekstilės mediumas Javana, nžn, gal Marrbu geriau laiko unsure.gif o va ant zomšinio švarko atlapų dariau, tai puikiai laiko thumbup.gif jei spėsiu, ba.dysiu ant odinės kuprinytės rolleyes.gif
tai tiek iš mano patirties, gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2007 03 20, 13:21)
Na , kad dabar dekupažas brangus malonumas , tai sutinku , jeigu viską pirksi spec. hobi parduotuvėse
Sendinimo efektą galima išgauti ir maišat skirtingus lakus aliejinį ir vandens pagrindo , pati nebandžiau , bet vieną tokį kraką netyčia gavau - klijavau servetėles ant akriliniais dažais dažyto paviršiaus , lakavau purškiamu automobiliniu laku ir netikėtai gavau kraką  blink.gif  tiesa netokį kokio norėčiau .... bet sutrūkinėjo , taip , kad gal visdėlto įmanoma ir pigiau prasisukti  g.gif

Na jei kazkada dekupazas ir buvo taupymui skirtas malonumas -tai dabar jau taip senai nebera schmoll.gif
Del naturaliu produktu pigumo -tai vargu ar galeciau sutikti, nes esu bandziusi as su naturaliom priemonem darytis ivairias kaukes -tai paskaiciavus metams -tie malonumai kainuotu kelis tukstancius doh.gif , kai gatava galima gauti uz 150.
Su tom zelatinom ir tas pats -kiek laiko kainuos kiekviena karta terliotis ja padaryti, elektros -tai tikrai pigiau gatava krakliu pirkti, nes nors zinai koki efekta gausi
vienintelis, kuris tikrai pigus dalykas -tai su kiausino lukstu, nes nieko netenka ismesti, nes jei reikia tik baltymo -tai tada turi ir galvoti ka gaminti, kad ta tryni ir baltyma likusi panaudoti. O lipalo nusiperki ir naudoji naudoji, nereikia derinti maisto su malonumu.
Kadangi man dar ir laikas yra prabanga -tai su jokiom tokiom priemonem, kurias reiketu darytis- neprasideciau schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(Siggy @ 2007 03 20, 13:48)

odos nei tikros nei dirbtinos lygint tikrai nereikia  schmoll.gif  iš patirties pasakysiu,

g.gif
na as esu dekupazinusi manikiurine dirbtines odos -tai gerai pamenu, kad briedziuke sake, jog reikia lyginti
as lyginau ir labai gerai prilipo galiukai, nes kitaip jie vis atsokdavo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2007 03 20, 11:34)
Viskas lekiu į maksę staltiesės ieškot, jei tik tam mūsų kaime bus blink.gif

nu ne visai kaimas tongue.gif ... juk jau didmiestis mirksiukas.gif ... o jei apie reikala tai yra tikrai yra, o su viniu staltiese dar pirkua Titejritej smile.gif

QUOTE(Siggy @ 2007 03 20, 13:48)
dėl dekupažo ant tekstilės ir odos teiravosi merginos, tai įsiterpsiu  4u.gif ...

Aciu, kol kas nelyginau tai niekas neatsoke, matysim kai nesiosis kas bus ... arba pabandysiu viena krasta uzlyginti rolleyes.gif
Atsakyti
dėl dirbtinės nesiginčysiu, bet natūralios odos tai ta pati Briedžiukė liepė nelygint bigsmile.gif
Atsakyti
PUka taip tikrai yra maksėj tų staltiesių ir servetėlių su Mike pūkuotuku, gerai pasitaisau ne kaimas-didmiestis mes thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
va šiaip ne taip sukėliau naujas servetėles
http://private.fotki...jos-serveteles/
gal kam reikės rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 03 22, 20:47)
nius as irgi is pnvz ir bandau dekupazinti 4u.gif  blush2.gif labai smagus dalykelis,kogero susirgau dekupazu wub.gif  biggrin.gif

Tai labai faina,aš tai jau sergu rolleyes.gif
Atsakyti