nesupratau Kodėl turėtų kažkas pulti?
QUOTE(barbe9darbe @ 2007 03 19, 21:19)
Galiu patvirtinti idėją dėl batų popieriaus. Dalykas va
Kaip tik apie tai rašiau kitame forume (neminėsiu kokiame, o tai dar nubaus... )
Tai daug geriau už servetėles
Beje, pastebėjau, kad požiūris į dekupažą darosi kažkoks servetėliškas - jeigu jų neturi, tai šakės. Merginos, prisiminkit dekupažo amen:
1. Padaryti iš seno daikto naują.
2. Išleisti tam kuo mažiau pinigų.
3. Įjungti fantaziją.
Tai reiškia, kad tinka viskas: laikraščiai, žurnalai, seni popieriai, audinys, mezginukai, virvelės, dovanų popierius, gėlių įpakavimo popierius ir t.t. ir pan.
Na, laukiu puolimo
Kaip tik apie tai rašiau kitame forume (neminėsiu kokiame, o tai dar nubaus... )
Tai daug geriau už servetėles
Beje, pastebėjau, kad požiūris į dekupažą darosi kažkoks servetėliškas - jeigu jų neturi, tai šakės. Merginos, prisiminkit dekupažo amen:
1. Padaryti iš seno daikto naują.
2. Išleisti tam kuo mažiau pinigų.
3. Įjungti fantaziją.
Tai reiškia, kad tinka viskas: laikraščiai, žurnalai, seni popieriai, audinys, mezginukai, virvelės, dovanų popierius, gėlių įpakavimo popierius ir t.t. ir pan.
Na, laukiu puolimo
Na jei reikia , skaityk už puolimą
Mano galva dekupažas tai visų pirma yra dekoravimo popieriumi technika - tai iš sąrašo galima išmest audinius, virveles ir mezginius - kitaip gautusi kaip ir mišria technika atliktas darbas Servetėlės naudojamos todėl kad dekoruoti su jom lengviau - jos visada yra po ranka, platus pasirinkimas ir yra plonos. Dabar apie tą dekupažo "amen" - (o kas tas yr? ) - tai yra dekoravimo tecnika ir nėra būtinai skirta padaryti iš seno daikto naują - anaiptol, dažnai dekoruojamas būtent naujas daiktas Taipogi nesu girdėjus kad ši technika skirta taupymui (2. Išleisti tam kuo mažiau pinigų. ) Na dėl fantazijos tai "nepulsiu" - jos tikrai reikia
QUOTE(uups @ 2007 03 19, 21:22)
Anakondaaz mano vaikas ishkart pas tave persikraustytu gyvent
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 19, 21:24)
labai linksmas manoji panelė tai būtų devintam danguj turėdama tokį Mikepūkuotuotą stalelį
O čia iš servetėlių karpei? Ir balionėlių siūlelius kirpai ar pripiešei pati dažais?
O čia iš servetėlių karpei? Ir balionėlių siūlelius kirpai ar pripiešei pati dažais?
čia visai jokių dažų nenaudojau. Aš nusipirkau popierinę vienkartinę staltiesę (akropolio maximoj, kur vakarėliams skirtos visokios smulkmenos ir puošmenos. ten dar su žmogum-voru buvo), tai visą ir priklijavau, net dažyt nereikėjo, tepiau pva atskiestu vandeniu staliuką, ant jo klijavau tą staltiesę, iš viršaus irgi klijais tepiau, ir kažkaip pasisekė man, kad ji visai nesiraukšlėjo , nors ji ir storoko popieriaus buvo.
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 03 20, 10:38)
čia visai jokių dažų nenaudojau. Aš nusipirkau popierinę vienkartinę staltiesę (akropolio maximoj, kur vakarėliams skirtos visokios smulkmenos ir puošmenos. ten dar su žmogum-voru buvo), tai visą ir priklijavau, net dažyt nereikėjo, tepiau pva atskiestu vandeniu staliuką, ant jo klijavau tą staltiesę, iš viršaus irgi klijais tepiau, ir kažkaip pasisekė man, kad ji visai nesiraukšlėjo , nors ji ir storoko popieriaus buvo.
Viskas lekiu į maksę staltiesės ieškot, jei tik tam mūsų kaime bus
QUOTE(Perliukas @ 2007 03 19, 22:25)
dėl šito tu neteisi , pasidomėk dekupažo istorija
tai kokias tu pigias priemones naudoji ivairiems sendinimo efektams isgauti- manau visom butu naudinga zinoti ir nereiketu tiek daug pinigu isleisti tom priemones kurias dabar naudojam
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 20, 12:25)
tai kokias tu pigias priemones naudoji ivairiems sendinimo efektams isgauti- manau visom butu naudinga zinoti ir nereiketu tiek daug pinigu isleisti tom priemones kurias dabar naudojam
Na , kad dabar dekupažas brangus malonumas , tai sutinku , jeigu viską pirksi spec. hobi parduotuvėse , o va rusiškam forume skaičiau , merginos vietoj klijų kiaušinio baltymą naudoja ir netgi kaip pasidaryti krakeliūrinį laką
Receptas :
Как делать кракелюрный лак.13 процентов-желатина,
5-10 процентов крахмала,
77-82 процента воды.
Замочить желатин в холодной воде на 30 минут,добавить крахмал,хорошенько перемешать и нагреть на водяной бане до 70 градусов.Количество крахмала влияет на глубину кракелюра. состав пригоден в течение только двух дней
Sendinimo efektą galima išgauti ir maišat skirtingus lakus aliejinį ir vandens pagrindo , pati nebandžiau , bet vieną tokį kraką netyčia gavau - klijavau servetėles ant akriliniais dažais dažyto paviršiaus , lakavau purškiamu automobiliniu laku ir netikėtai gavau kraką tiesa netokį kokio norėčiau .... bet sutrūkinėjo , taip , kad gal visdėlto įmanoma ir pigiau prasisukti
O dekupažo istorija tokia , kad .... seniai seniai ..... biednesni žmogeliai negalėjo sau leisti pasisamdyt brangų dailininką , kad išpieštų baldus , tai patys klijuodavo paveikslėlius ....... o tai jau patapo menu . Ne pati sugalvojau , internete radau
dėl dekupažo ant tekstilės ir odos teiravosi merginos, tai įsiterpsiu
odos nei tikros nei dirbtinos lygint tikrai nereikia iš patirties pasakysiu, kad daug sluoksnių mediumo ant paveiksliuko netepkit, nes balzganas gaunasi, nebent norit tokio efekto, cracką tept reikia ant išdžiūvusio mediumo, dar nepatartina daryti dekoro ant vietų, kurios tamposi (pvz drabužių: užpakalio, krūtinės) bandžiau ir su deku popierium ir su servetėlėm, skilo abiem atvejais nors mano tekstilės mediumas Javana, nžn, gal Marrbu geriau laiko o va ant zomšinio švarko atlapų dariau, tai puikiai laiko jei spėsiu, ba.dysiu ant odinės kuprinytės
tai tiek iš mano patirties, gal kam pravers
odos nei tikros nei dirbtinos lygint tikrai nereikia iš patirties pasakysiu, kad daug sluoksnių mediumo ant paveiksliuko netepkit, nes balzganas gaunasi, nebent norit tokio efekto, cracką tept reikia ant išdžiūvusio mediumo, dar nepatartina daryti dekoro ant vietų, kurios tamposi (pvz drabužių: užpakalio, krūtinės) bandžiau ir su deku popierium ir su servetėlėm, skilo abiem atvejais nors mano tekstilės mediumas Javana, nžn, gal Marrbu geriau laiko o va ant zomšinio švarko atlapų dariau, tai puikiai laiko jei spėsiu, ba.dysiu ant odinės kuprinytės
tai tiek iš mano patirties, gal kam pravers
QUOTE(Perliukas @ 2007 03 20, 13:21)
Na , kad dabar dekupažas brangus malonumas , tai sutinku , jeigu viską pirksi spec. hobi parduotuvėse
Sendinimo efektą galima išgauti ir maišat skirtingus lakus aliejinį ir vandens pagrindo , pati nebandžiau , bet vieną tokį kraką netyčia gavau - klijavau servetėles ant akriliniais dažais dažyto paviršiaus , lakavau purškiamu automobiliniu laku ir netikėtai gavau kraką tiesa netokį kokio norėčiau .... bet sutrūkinėjo , taip , kad gal visdėlto įmanoma ir pigiau prasisukti
Na jei kazkada dekupazas ir buvo taupymui skirtas malonumas -tai dabar jau taip senai nebera
Del naturaliu produktu pigumo -tai vargu ar galeciau sutikti, nes esu bandziusi as su naturaliom priemonem darytis ivairias kaukes -tai paskaiciavus metams -tie malonumai kainuotu kelis tukstancius , kai gatava galima gauti uz 150.
Su tom zelatinom ir tas pats -kiek laiko kainuos kiekviena karta terliotis ja padaryti, elektros -tai tikrai pigiau gatava krakliu pirkti, nes nors zinai koki efekta gausi
vienintelis, kuris tikrai pigus dalykas -tai su kiausino lukstu, nes nieko netenka ismesti, nes jei reikia tik baltymo -tai tada turi ir galvoti ka gaminti, kad ta tryni ir baltyma likusi panaudoti. O lipalo nusiperki ir naudoji naudoji, nereikia derinti maisto su malonumu.
Kadangi man dar ir laikas yra prabanga -tai su jokiom tokiom priemonem, kurias reiketu darytis- neprasideciau
Papildyta:
QUOTE(Siggy @ 2007 03 20, 13:48)
odos nei tikros nei dirbtinos lygint tikrai nereikia iš patirties pasakysiu,
na as esu dekupazinusi manikiurine dirbtines odos -tai gerai pamenu, kad briedziuke sake, jog reikia lyginti
as lyginau ir labai gerai prilipo galiukai, nes kitaip jie vis atsokdavo
QUOTE(cipa007 @ 2007 03 20, 11:34)
Viskas lekiu į maksę staltiesės ieškot, jei tik tam mūsų kaime bus
nu ne visai kaimas ... juk jau didmiestis ... o jei apie reikala tai yra tikrai yra, o su viniu staltiese dar pirkua Titejritej
QUOTE(Siggy @ 2007 03 20, 13:48)
dėl dekupažo ant tekstilės ir odos teiravosi merginos, tai įsiterpsiu ...
Aciu, kol kas nelyginau tai niekas neatsoke, matysim kai nesiosis kas bus ... arba pabandysiu viena krasta uzlyginti
dėl dirbtinės nesiginčysiu, bet natūralios odos tai ta pati Briedžiukė liepė nelygint
PUka taip tikrai yra maksėj tų staltiesių ir servetėlių su Mike pūkuotuku, gerai pasitaisau ne kaimas-didmiestis mes
Sveikos,
va šiaip ne taip sukėliau naujas servetėles
http://private.fotki...jos-serveteles/
gal kam reikės
Papildyta:
Tai labai faina,aš tai jau sergu
va šiaip ne taip sukėliau naujas servetėles
http://private.fotki...jos-serveteles/
gal kam reikės
Papildyta:
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 03 22, 20:47)
nius as irgi is pnvz ir bandau dekupazinti labai smagus dalykelis,kogero susirgau dekupazu
Tai labai faina,aš tai jau sergu