Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

grazguuuu wub.gif
nu bet ir sugebat jus...ash kiaura diena SM prasedziu...viskas...ryt nuo pat ryto griusiu dekupazhint biggrin.gif

o su kuo toki stambu crack'a padarei? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 18 kovo 2007 - 23:45
QUOTE(uups @ 2007 03 19, 00:45)
grazguuuu wub.gif
nu bet ir sugebat jus...ash kiaura diena SM prasedziu...viskas...ryt nuo pat ryto griusiu dekupazhint biggrin.gif

o su kuo toki stambu crack'a padarei? g.gif

Su Antik1 ir Antik2, tik pirmojo taip riebiau užtepiau tongue.gif
Atsakyti
Kokios firmos rekomenduojat laka be Sadolin? Kazkur skaiciau, kokio nereikia pirkti, bet dabar nerasiu.Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš labai atsiprašau, jei čia ne vietoj parašysiu, bet noriu pasirodyt, kokias servetėles Kaune, Urmo bazės ką tik nusipirkau po 3,50Lt... gal dar kuriai pravers. Didžiausias pasirinkimas yra Rytinėj galerijoj: 12 salėj 10 skyriuje, taip pat tarp 12 ir 13 salių tiesiai iš lauko (iš šiaurinės pusės), 14 salėj 1 skyrius. Na, gal jau visos čia mintinai žinot, bet nutariau pasidalinti paskutine informacija blush2.gif
O štai malo lobiai: biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 19 kovo 2007 - 14:08
O tu atrodo rimtai susirgai g.gif ką naujo padarei nuo šeštadienio?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 18, 22:22)
berods anroje dekupazo temoj viena forumiete aprse kaip ji dare craka ant tekstiles  g.gif
as tai uztepciau viena sluoskni -jam nudziuvus tepciau dvikomponenti- tada jam isdziuvus gerai vel mediumo tekstilei ir po 24 val. islyginciau
Papildyta:
aga

o butina islyginti? as bijau sudeginti oda, juk dirbtina unsure.gif

QUOTE(uups @ 2007 03 18, 22:40)
decu popierius storesnis. Lako ar mediumo ant virsaus, manyciau, reikia tepti tiek, kad nesimatytu paveikslelio krasciuku ishkilusiu. Jei planuoji dar naudoti crack'a, ai gali labai nesistengt,- vieno sluoksnio tikrai pakaks mirksiukas.gif
lakai, siaipjau, visi vandeniui atsparus unsure.gif

aciukas, bandysim ax.gif ... paskui pasirodysiu ka sugalvojau ..
Atsakyti
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 19, 16:45)
O tu atrodo rimtai susirgai g.gif ką naujo padarei nuo šeštadienio?

blush2.gif tai kad dar nieko nepadariau....visą savaitgalį skaičiau šitą forumą ir rašiausi smulkmenas bei subtilybes ax.gif o dabar prisipirkau servetkų, dar laukia shopingas Senukuose visų lakų ir dažų... biggrin.gif jaučiu, bus bankrotas g.gif
Papildyta:
QUOTE(onyx @ 2007 03 19, 16:50)
Nu nežinau, man nerodo nuotraukytės  g.gif

Kai aš atsakiau, tai mano atsakyme rodo.  g.gif  nieko nesuprantu

Nežinau...gal aš nemoku įdėti... bet visada rodydavo nuotraukas g.gif ir dabar man rodo ir tavo atsakyme, ir mano žinutėje... nesuprantu, kas čia negerai... g.gif
Atsakyti
štai kaip "apdekupažinau" medinį staliuką vaikams ax.gif (dažų nenaudojau ir dar nelakuota)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 03 19, 16:25)
o butina islyginti? as bijau sudeginti oda, juk dirbtina  unsure.gif

lyginti butina ir per skudureli -tad tikrai niekaip nesudeginsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Anakondaaz thumbup.gif mano vaikas ishkart pas tave persikraustytu gyvent lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 03 19, 19:40)
štai kaip "apdekupažinau" medinį staliuką vaikams ax.gif (dažų nenaudojau ir dar nelakuota)

labai linksmas thumbup.gif manoji panelė tai būtų devintam danguj turėdama tokį Mikepūkuotuotą stalelį smile.gif
O čia iš servetėlių karpei? Ir balionėlių siūlelius kirpai ar pripiešei pati dažais?
Atsakyti
Galiu patvirtinti idėją dėl batų popieriaus. Dalykas va thumbup.gif
Kaip tik apie tai rašiau kitame forume (neminėsiu kokiame, o tai dar nubaus... ph34r.gif )
Tai daug geriau už servetėles good.gif
Beje, pastebėjau, kad požiūris į dekupažą darosi kažkoks servetėliškas
- jeigu jų neturi, tai šakės. Merginos, prisiminkit dekupažo amen:
1. Padaryti iš seno daikto naują.
2. Išleisti tam kuo mažiau pinigų.
3. Įjungti fantaziją.
Tai reiškia, kad tinka viskas: laikraščiai, žurnalai, seni popieriai, audinys, mezginukai, virvelės, dovanų popierius, gėlių įpakavimo popierius ir t.t. ir pan.
Na, laukiu puolimo gun_bandana.gif
Atsakyti