Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

aš manau, sagei reikėtų vandeniui atsparaus laiko, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 03 18, 22:06)
Merginos, ant odos pakaitalo dedu mediumo tekstilei, tada dekupazo popieriu, tada vel mediuma - kiek sluoksniu mediumo ant virsaus reikia? ar uztenka vieno? po kiek laiko reikia dengti antru jei reikia?
~~ ar galima ant tokio nudziuvusio mediumo jau dar utepti krakliaus dvikomponencio  g.gif  ar sugadinsiu?

berods anroje dekupazo temoj viena forumiete aprse kaip ji dare craka ant tekstiles g.gif
as tai uztepciau viena sluoskni -jam nudziuvus tepciau dvikomponenti- tada jam isdziuvus gerai vel mediumo tekstilei ir po 24 val. islyginciau

Papildyta:
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 18, 22:14)

aga
Atsakyti
man rodos visi lakai atsparūs vandeniui, tam ir lakai! 4u.gif
Atsakyti
IF, bijau labai emocingai reaguot, bet laaaabai grazu thumbup.gif

QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 18, 19:59)
Aš tai apie dekupažą - koks lakas yra geriausias? ir ar visiems daiktams tinka tas pats lakas? t.y. molinį vazonėlį man davė lakuoti toniniu sienų laku, o baldams reiktų baldinio, tiesa? o skėčio kotui?

Turiu įdėją, kurią šiandein tik sugalvojau - pasidaryti segę plaukams dekupažutą, tai kokį medį (nes aš noriu medinės) reiktų imti? g.gif

lakas tai geriausias akrilinis. Vien jau del to, kad pati nesinuodysi juo lakuodama ir dzius greitai. Baldams nebutinas baldinis lakas.

medis tai tikrai jokio skirtumo koks, svarbu sausas. Geriausia nusipirkt medine sege ir ja apdekupazhint.

QUOTE(PUka @ 2007 03 18, 20:06)
Merginos, ant odos pakaitalo dedu mediumo tekstilei, tada dekupazo popieriu, tada vel mediuma - kiek sluoksniu mediumo ant virsaus reikia? ar uztenka vieno? po kiek laiko reikia dengti antru jei reikia?
~~ ar galima ant tokio nudziuvusio mediumo jau dar utepti krakliaus dvikomponencio  g.gif  ar sugadinsiu?

decu popierius storesnis. Lako ar mediumo ant virsaus, manyciau, reikia tepti tiek, kad nesimatytu paveikslelio krasciuku ishkilusiu. Jei planuoji dar naudoti crack'a, ai gali labai nesistengt,- vieno sluoksnio tikrai pakaks mirksiukas.gif

QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 18, 20:14)

lakai, siaipjau, visi vandeniui atsparus unsure.gif
Atsakyti
Jau supratau blush2.gif Bandysiu medinių sagių ieškoti, arba reiktų tų susegimo mechanizmų, kad galėčiau savo meduką prišriubuoti g.gif niekur nematėt?
Atsakyti
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 18, 22:43)
Jau supratau blush2.gif Bandysiu medinių sagių ieškoti, arba reiktų tų susegimo mechanizmų, kad galėčiau savo meduką prišriubuoti g.gif niekur nematėt?

Ciklantoj tai tikrai yra - ir didesnių, ir mažesnių mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurate, o Ciklanta - Panevėžyje? ir kas tai?
Atsakyti
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 18, 22:48)

Kiek man zinoma -tai yra Kaune, ten apsilankiusi gali ir dar kai kuo uzsikresti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 18, 22:48)

Kaune, mieloji biggrin.gif Mickevičiaus gatvėj - visooookio gėrio ten tongue.gif
Atsakyti
Na pasakit man, dar nedavusiai įžadų dekupažui adresą, a? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Jutare @ 2007 03 19, 00:04)
Kaune, mieloji biggrin.gif Mickevičiaus gatvėj - visooookio gėrio ten tongue.gif

o maždaug kurioje vietoje - aš kaip ir vaikštau pro ten, bet tokio užrašo nemačiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 18, 23:10)
Na pasakit man, dar nedavusiai įžadų dekupažui adresą, a? blush2.gif
Papildyta:
o maždaug kurioje vietoje - aš kaip ir vaikštau pro ten, bet tokio užrašo nemačiau ax.gif

Mickevičiaus 31 mirksiukas.gif
Dekupažui ten nieko nerasi, bet va papuošalų gamybai, tai..... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 03 18, 23:40)
IF, bijau labai emocingai reaguot, bet laaaabai grazu thumbup.gif

Dėkui!!! Beja, jei ne tavo gera širdelė, tai to grožio tai, kaip ir nebūt drinks_cheers.gif
ale vakarelis neblogas čia buvo užviręs

Va kokį laikrodėlį sudekupažinau rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti