aš manau, sagei reikėtų vandeniui atsparaus laiko, ar ne?
QUOTE(PUka @ 2007 03 18, 22:06)
Merginos, ant odos pakaitalo dedu mediumo tekstilei, tada dekupazo popieriu, tada vel mediuma - kiek sluoksniu mediumo ant virsaus reikia? ar uztenka vieno? po kiek laiko reikia dengti antru jei reikia?
~~ ar galima ant tokio nudziuvusio mediumo jau dar utepti krakliaus dvikomponencio ar sugadinsiu?
~~ ar galima ant tokio nudziuvusio mediumo jau dar utepti krakliaus dvikomponencio ar sugadinsiu?
berods anroje dekupazo temoj viena forumiete aprse kaip ji dare craka ant tekstiles
as tai uztepciau viena sluoskni -jam nudziuvus tepciau dvikomponenti- tada jam isdziuvus gerai vel mediumo tekstilei ir po 24 val. islyginciau
Papildyta:
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 18, 22:14)
aga
man rodos visi lakai atsparūs vandeniui, tam ir lakai!
IF, bijau labai emocingai reaguot, bet laaaabai grazu
lakas tai geriausias akrilinis. Vien jau del to, kad pati nesinuodysi juo lakuodama ir dzius greitai. Baldams nebutinas baldinis lakas.
medis tai tikrai jokio skirtumo koks, svarbu sausas. Geriausia nusipirkt medine sege ir ja apdekupazhint.
decu popierius storesnis. Lako ar mediumo ant virsaus, manyciau, reikia tepti tiek, kad nesimatytu paveikslelio krasciuku ishkilusiu. Jei planuoji dar naudoti crack'a, ai gali labai nesistengt,- vieno sluoksnio tikrai pakaks
lakai, siaipjau, visi vandeniui atsparus
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 18, 19:59)
Aš tai apie dekupažą - koks lakas yra geriausias? ir ar visiems daiktams tinka tas pats lakas? t.y. molinį vazonėlį man davė lakuoti toniniu sienų laku, o baldams reiktų baldinio, tiesa? o skėčio kotui?
Turiu įdėją, kurią šiandein tik sugalvojau - pasidaryti segę plaukams dekupažutą, tai kokį medį (nes aš noriu medinės) reiktų imti?
Turiu įdėją, kurią šiandein tik sugalvojau - pasidaryti segę plaukams dekupažutą, tai kokį medį (nes aš noriu medinės) reiktų imti?
lakas tai geriausias akrilinis. Vien jau del to, kad pati nesinuodysi juo lakuodama ir dzius greitai. Baldams nebutinas baldinis lakas.
medis tai tikrai jokio skirtumo koks, svarbu sausas. Geriausia nusipirkt medine sege ir ja apdekupazhint.
QUOTE(PUka @ 2007 03 18, 20:06)
Merginos, ant odos pakaitalo dedu mediumo tekstilei, tada dekupazo popieriu, tada vel mediuma - kiek sluoksniu mediumo ant virsaus reikia? ar uztenka vieno? po kiek laiko reikia dengti antru jei reikia?
decu popierius storesnis. Lako ar mediumo ant virsaus, manyciau, reikia tepti tiek, kad nesimatytu paveikslelio krasciuku ishkilusiu. Jei planuoji dar naudoti crack'a, ai gali labai nesistengt,- vieno sluoksnio tikrai pakaks
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 18, 20:14)
lakai, siaipjau, visi vandeniui atsparus
Jau supratau Bandysiu medinių sagių ieškoti, arba reiktų tų susegimo mechanizmų, kad galėčiau savo meduką prišriubuoti niekur nematėt?
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 18, 22:43)
Jau supratau Bandysiu medinių sagių ieškoti, arba reiktų tų susegimo mechanizmų, kad galėčiau savo meduką prišriubuoti niekur nematėt?
Ciklantoj tai tikrai yra - ir didesnių, ir mažesnių
Jurate, o Ciklanta - Panevėžyje? ir kas tai?
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 18, 22:48)
Kiek man zinoma -tai yra Kaune, ten apsilankiusi gali ir dar kai kuo uzsikresti
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 18, 22:48)
Kaune, mieloji Mickevičiaus gatvėj - visooookio gėrio ten
Na pasakit man, dar nedavusiai įžadų dekupažui adresą, a?
Papildyta:
o maždaug kurioje vietoje - aš kaip ir vaikštau pro ten, bet tokio užrašo nemačiau
Papildyta:
QUOTE(Jutare @ 2007 03 19, 00:04)
Kaune, mieloji Mickevičiaus gatvėj - visooookio gėrio ten
o maždaug kurioje vietoje - aš kaip ir vaikštau pro ten, bet tokio užrašo nemačiau
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 18, 23:10)
Na pasakit man, dar nedavusiai įžadų dekupažui adresą, a?
Papildyta:
Papildyta:
Mickevičiaus 31
Dekupažui ten nieko nerasi, bet va papuošalų gamybai, tai.....