Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

QUOTE(kalissta @ 2007 03 18, 14:50)
pirmas? ir taip graziai gavos? blink.gif sveikinu smile.gif

žinai, gerai, kad nuotraukėlės tokios nedidukės ax.gif nes iš arti pažiūrėjus tai tų raukšlelių ant kiekvieno kampo pilna g.gif reiks praktikuotis biggrin.gif
Atsakyti
oi doh.gif uzsukau, ir pamaniau, kad ne ten pataikiau doh.gif as jau nulakavau trecia karta savo "sedevra" ir jau radau dekupazo auka kitam savaitgaliui - sena taburete tongue.gif tik galvoju, kad reikia gal ja nulakuot kokiu tvirtu laku, kad sekniukais nenutrintume mano meno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaS @ 2007 03 18, 19:55)
Tai va būtent tu klysti

tu is tikejimo zodzio ar siaip kokios sektos uz tyra meile?

Papildyta:
QUOTE(bulkute @ 2007 03 18, 20:06)
oi doh.gif uzsukau, ir pamaniau, kad ne ten pataikiau doh.gif as jau nulakavau trecia karta savo "sedevra" ir jau radau dekupazo auka kitam savaitgaliui - sena taburete tongue.gif tik galvoju, kad reikia gal ja nulakuot kokiu tvirtu laku, kad sekniukais nenutrintume mano meno biggrin.gif

baldus reikia lakuoti baldams skirtu laku, kad tvirciau laikytu, taciau jie labai smirdi, tad tektu lakuoti ne kambaryje
Atsakyti
O aš net eilę sudariau - apie seną taburetę irgi pagalvojau, bet kad daug skusti reiks - o kuo? dar va skėčio kotas nukentėjęs.....būtų galima pagrąžinti bigsmile.gif

Jeigu ką, tai aš ne iš sektos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 18, 20:09)
O aš net eilę sudariau - apie seną taburetę irgi pagalvojau, bet kad daug skusti reiks - o kuo?
Jeigu ką, tai aš ne iš sektos lotuliukas.gif

tam reiketu stambaus sveiciamojo popieriaus

Zinau, nes esu sutikus ne viena sektanta ir puikiai zinau ju kalbos maniera lotuliukas.gif
Atsakyti
siulau grizti prie dekupazo biggrin.gif man tai naujai atrastas dalykas, bet suzavejo nerealiai blush2.gif beje, turiu serveteliu su tulpem ir kavos puodeliais, galeciau pasidalinti arba apsikeisti vilniuje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2007 03 18, 21:36)
siulau grizti prie dekupazo biggrin.gif man tai naujai atrastas dalykas, bet suzavejo nerealiai blush2.gif beje, turiu serveteliu su tulpem ir kavos puodeliais, galeciau pasidalinti arba apsikeisti vilniuje biggrin.gif

lotuliukas.gif tuoj prasides nauja serveteliu karstine
reiks kada savas visas sukelti i albuma, bet kai ju tiek daug -tai reiks nemazai laiko doh.gif
Atsakyti
Aš tai apie dekupažą - koks lakas yra geriausias? ir ar visiems daiktams tinka tas pats lakas? t.y. molinį vazonėlį man davė lakuoti toniniu sienų laku, o baldams reiktų baldinio, tiesa? o skėčio kotui?

Turiu įdėją, kurią šiandein tik sugalvojau - pasidaryti segę plaukams dekupažutą, tai kokį medį (nes aš noriu medinės) reiktų imti? g.gif
Atsakyti
Tęsiant dekupažo temą:
padėkliukas į kaimą biggrin.gif laukia dar paskutinio lako sluoksnio...
user posted image

pagalvėlės ax.gif
user posted image
user posted image

Pav. galima pasididint, tik kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2007 03 18, 21:51)
laukiam , nesulaukiam  lotuliukas.gif

ax.gif tai kad pas mane pagrinde po 1-2 serveteles yra skirtingas netoli 200, o pardavimui -tai nelabai daug yra, bet kai surinksiu kas yra-tai nufotkinsiu ir imesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, ant odos pakaitalo dedu mediumo tekstilei, tada dekupazo popieriu, tada vel mediuma - kiek sluoksniu mediumo ant virsaus reikia? ar uztenka vieno? po kiek laiko reikia dengti antru jei reikia?
~~ ar galima ant tokio nudziuvusio mediumo jau dar utepti krakliaus dvikomponencio g.gif ar sugadinsiu?
Atsakyti
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 18, 21:59)
Aš tai apie dekupažą - koks lakas yra geriausias? ir ar visiems daiktams tinka tas pats lakas? t.y. molinį vazonėlį man davė lakuoti toniniu sienų laku, o baldams reiktų baldinio, tiesa? o skėčio kotui?

Turiu įdėją, kurią šiandein tik sugalvojau - pasidaryti segę plaukams dekupažutą, tai kokį medį (nes aš noriu medinės) reiktų imti? g.gif

lakas turi buti akrilinis, as turiu Sadoline celco aqua 70 berods, bet yra ir kitu firmu pigesniu, baldams geriau baldinius lakus. skeciui manau ir akrilinio pakaktu ax.gif

o del medzio sagei-tai nezinau g.gif
Papildyta:
QUOTE(IF... @ 2007 03 18, 22:04)
Tęsiant dekupažo temą:

thumbup.gif
Atsakyti