Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

Neglaite, jūsų ketveriukė tiesiog nuostabiai pasidarbavo thumbup.gif
Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
ar kas nors mokat lenkiskai ax.gif
uzsisakiau as cia toki viena dalykeli ir tikejausi, kad jis bus su 3 D efektu, bet gavau tik paprasta lapa su paveiksliuku, be jokiu priedu doh.gif -tai nesuprantu kaip su juo 3 D padaryti

tekstas toks
Znakomitej jakości, piękne reprodukcje, do wykorzystania zarówno w decoupage 3D, jak i w charakterze samodzielnych, gotowych obrazków.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 16, 23:00)
ar kas nors mokat lenkiskai  ax.gif
uzsisakiau as cia toki viena dalykeli ir tikejausi, kad jis bus su 3 D efektu, bet gavau tik paprasta lapa su paveiksliuku, be jokiu priedu  doh.gif  -tai nesuprantu kaip su juo 3 D padaryti

tekstas toks
Znakomitej jakości, piękne reprodukcje, do wykorzystania zarówno w decoupage 3D, jak i w charakterze samodzielnych, gotowych obrazków.

"puikios kokybes, grazios reprodukcijos, naudojamos ir dekupazui su 3D ir kaip atskiri"gatavi" paveiksleliai" g.gif
Pagal mane tai paprasciausiai paveiksliukai, ant kuriu tu gali daryti su 3D laku, o lako kur? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 03 16, 22:11)
"puikios kokybes, grazios reprodukcijos, naudojamos ir dekupazui su 3D  ir kaip atskiri"gatavi" paveiksleliai" g.gif
Pagal mane tai paprasciausiai paveiksliukai, ant kuriu tu gali daryti su 3D laku, o lako kur? blink.gif

Dekui 4u.gif
Nu tai bet cia ziauru -priskirti koki nors paveiksliuka prie 3D kategorijos, nes su 3D laku, bet koki paveikliuka galima iskelti doh.gif- net ant laikrascio
as prasiau is Artmanijos -tai nezinau kaip ten jiems su tais italais einasi g.gif
reiks parasyti -jei jiems nieko nesigauna -bandysiu kito zmogaus prasyti unsure.gif
Atsakyti
Laba, kas šiandien buvot dekupažo kursuose Kaune, galit parašyt man AŽ su savo emailais - atsiųsiu visą konspektuką, ką spėjau užsirašyt. Ir lauksiu jūsų papildymų ar pataisymų ax.gif
Atsakyti
user posted image

mano pirmasis dekupazinis darbelis, padarytas kursuose blush2.gif ale nemaniau, kad taip sunku viska graziai ir be raukslyciu padaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 03 18, 01:54)

mano pirmasis dekupazinis darbelis, padarytas kursuose blush2.gif  ale nemaniau, kad taip sunku viska graziai ir be raukslyciu padaryti doh.gif

blink.gif labai gražiai ir krupščiai padarytas darbelis wub.gif
Atsakyti
justess22, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikcius @ 2007 03 18, 11:57)
blink.gif labai gražiai ir krupščiai padarytas darbelis wub.gif

aciu 4u.gif reikes dar daug praktikuotis, kad kam nors padovanot koki darbeliuka butu negeda ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 18, 11:58)
justess22, labai gražu  thumbup.gif

ačiukas 4u.gif bet jaučiu, kad mane iš namų išmes, jei dar susipirksiu visą amuniciją dekupažui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 18 kovo 2007 - 12:44
QUOTE(justess22 @ 2007 03 18, 00:54)
user posted image

mano pirmasis dekupazinis darbelis, padarytas kursuose blush2.gif  ale nemaniau, kad taip sunku viska graziai ir be raukslyciu padaryti doh.gif

pirmas? ir taip graziai gavos? blink.gif sveikinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 03 18, 13:45)
ačiukas 4u.gif  bet jaučiu, kad mane iš namų išmes, jei dar susipirksiu visą amuniciją dekupažui lotuliukas.gif

aš tai vis dar atsilaikau, žiūrėdama į dekupažo darbelius. Bijau pradėt, nes tada visai prapulsiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 18, 14:40)
aš tai vis dar atsilaikau, žiūrėdama į dekupažo darbelius. Bijau pradėt, nes tada visai prapulsiu.  lotuliukas.gif

Aha man irgi tas pats smile.gif Skaitau skaitau apie tą dekupažą ir tempiu gumą, kad tik nepradėti, nes kai pradėsiu, neatsitraukti galiu. smile.gif
Atsakyti