Neglaite, jūsų ketveriukė tiesiog nuostabiai pasidarbavo
Labai gražu
ar kas nors mokat lenkiskai
uzsisakiau as cia toki viena dalykeli ir tikejausi, kad jis bus su 3 D efektu, bet gavau tik paprasta lapa su paveiksliuku, be jokiu priedu -tai nesuprantu kaip su juo 3 D padaryti
tekstas toks
Znakomitej jakości, piękne reprodukcje, do wykorzystania zarówno w decoupage 3D, jak i w charakterze samodzielnych, gotowych obrazków.
uzsisakiau as cia toki viena dalykeli ir tikejausi, kad jis bus su 3 D efektu, bet gavau tik paprasta lapa su paveiksliuku, be jokiu priedu -tai nesuprantu kaip su juo 3 D padaryti
tekstas toks
Znakomitej jakości, piękne reprodukcje, do wykorzystania zarówno w decoupage 3D, jak i w charakterze samodzielnych, gotowych obrazków.
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 16, 23:00)
ar kas nors mokat lenkiskai
tekstas toks
tekstas toks
"puikios kokybes, grazios reprodukcijos, naudojamos ir dekupazui su 3D ir kaip atskiri"gatavi" paveiksleliai"
Pagal mane tai paprasciausiai paveiksliukai, ant kuriu tu gali daryti su 3D laku, o lako kur?
QUOTE(pavonija @ 2007 03 16, 22:11)
"puikios kokybes, grazios reprodukcijos, naudojamos ir dekupazui su 3D ir kaip atskiri"gatavi" paveiksleliai"
Pagal mane tai paprasciausiai paveiksliukai, ant kuriu tu gali daryti su 3D laku, o lako kur?
Dekui
Nu tai bet cia ziauru -priskirti koki nors paveiksliuka prie 3D kategorijos, nes su 3D laku, bet koki paveikliuka galima iskelti - net ant laikrascio
as prasiau is Artmanijos -tai nezinau kaip ten jiems su tais italais einasi
reiks parasyti -jei jiems nieko nesigauna -bandysiu kito zmogaus prasyti
Laba, kas šiandien buvot dekupažo kursuose Kaune, galit parašyt man AŽ su savo emailais - atsiųsiu visą konspektuką, ką spėjau užsirašyt. Ir lauksiu jūsų papildymų ar pataisymų
mano pirmasis dekupazinis darbelis, padarytas kursuose ale nemaniau, kad taip sunku viska graziai ir be raukslyciu padaryti
QUOTE(justess22 @ 2007 03 18, 01:54)
mano pirmasis dekupazinis darbelis, padarytas kursuose ale nemaniau, kad taip sunku viska graziai ir be raukslyciu padaryti
labai gražiai ir krupščiai padarytas darbelis
justess22, labai gražu
QUOTE(vikcius @ 2007 03 18, 11:57)
labai gražiai ir krupščiai padarytas darbelis
aciu reikes dar daug praktikuotis, kad kam nors padovanot koki darbeliuka butu negeda
Papildyta:
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 18, 11:58)
justess22, labai gražu
ačiukas bet jaučiu, kad mane iš namų išmes, jei dar susipirksiu visą amuniciją dekupažui
QUOTE(justess22 @ 2007 03 18, 00:54)
pirmas? ir taip graziai gavos? sveikinu
QUOTE(justess22 @ 2007 03 18, 13:45)
ačiukas bet jaučiu, kad mane iš namų išmes, jei dar susipirksiu visą amuniciją dekupažui
aš tai vis dar atsilaikau, žiūrėdama į dekupažo darbelius. Bijau pradėt, nes tada visai prapulsiu.
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 18, 14:40)
aš tai vis dar atsilaikau, žiūrėdama į dekupažo darbelius. Bijau pradėt, nes tada visai prapulsiu.
Aha man irgi tas pats Skaitau skaitau apie tą dekupažą ir tempiu gumą, kad tik nepradėti, nes kai pradėsiu, neatsitraukti galiu.