Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

QUOTE(AVEDA @ 2007 03 08, 18:41)
Aciu aciu uz visas pagyras. Ne kokia as cia profesonale (tiksliau dirbu medicinoj, bet as "prie meno" pasinesus nuo mazens). Tas staliukas buvo mano pirmas dekupazo darbelis, ir pirma karta restoravau baldus...taigi visiskai pirmas isbandymas.  staliuka radau tokioj antikvaru/labdaros parduotuvej ir jo negalejau vieno palikti tai atsitempiau namo.

Nu tu saunuole, Aveda!
O kur yra tokiu pardotuviu (antikvaro labdaros bigsmile.gif )? Gal Vilniuj? Nes sese (beja, irgi medike smile.gif ) nori sau parestauruot kokia nors komoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kalissta @ 2007 03 12, 00:22)
sadolin antiq sendinimui lako kaune galima isigyti firmineje parduotuveje kervita, cia kur savanoriu ir taikos pr kampas, prie buvusio laukinio arklio smile.gif
Papildyta:
super! is kur tokiu serveteliu gavai? ar cia is dekupazo popieriaus?

Ne cia ne dekupazo popierius ir ne servetele, tai paveiskliukas is interneto, atspausdintas ant popieriaus (naujus batus kai perki dezutese buna, toks plonas) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 03 12, 17:25)
Ne cia ne dekupazo popierius ir ne servetele, tai paveiskliukas is interneto, atspausdintas ant popieriaus (naujus batus kai perki dezutese buna, toks plonas) smile.gif

tai tu ji islygini ir tada priklijuoji prie a4 formato lapo ir spausdini rasaliniu printeriu?
as atsispausdinau ant ryzinio popieriaus su lazeriniu -tai vaizdas nera toks ryskus kaip tikrame paveiksliuke schmoll.gif - na tokios blankokos spalvos
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 12, 18:28)
tai tu ji islygini ir tada priklijuoji prie a4 formato lapo ir spausdini rasaliniu printeriu?
as atsispausdinau ant ryzinio popieriaus su lazeriniu -tai vaizdas nera toks ryskus kaip tikrame paveiksliuke  schmoll.gif - na tokios blankokos spalvos
verysad.gif

Aha išlyginu su izoliacija pakraščiukus priklijuoju ir su rašaliniu, kol kas pats geriausias rezultatas gaunasi smile.gif , nes popierius tikrai plonas ir pakankamai ryškūs paveiksliukai atsispausdina, o po to plaukų laku gerai ispurškiu kokius 3x. O ryžinis man patiko nes struktūra popieriaus matosi ir kaip ant lentučių darau, tai dar geriau, kad neryšku, seno daikto efektas gaunasi.Žiūrint ant ko nori klijuot, jei ant kokios dėžutės, tai ryžinis per storas, jau geriau batų dėžutėse paieškot popieriaus rolleyes.gif
Papildyta:
Va ant šitos dėžės, mergaitė ant popieriaus iš batų dėžės atsispausdinta, o angeliukai servetėlės smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 03 12, 17:25)

nu blyn nebuciau net sumascius doh.gif matyt db teks papildyt savo batu lentynas blush2.gif bus dviguba nauda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kalissta @ 2007 03 12, 20:15)
nu blyn nebuciau net sumascius  doh.gif  matyt db teks papildyt savo batu lentynas  blush2.gif bus dviguba nauda wink.gif

arba nuejus i batu parduotuve paprasyti popieriaus lotuliukas.gif , nes perkamu batu nelabai teko uzmatyti paskutiniu metu
Atsakyti
Mergaitės, gal esat dariusios atvirutę? Toks klausimėlis - ar galima šešėliuoti, ar nesusigarankščiuos man pati atviruitė nuo drėgmės? unsure.gif Nors popierius ir storas.
Atsakyti
Jaučiu, nereikia... Dar tik klijuoju servetele, o atvirutė jau banguojasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 03 13, 16:05)
Kokios tau folijos reik? Jei tokios plonos klijuojamos spec. pieneliu, tai galiu pranest gera naujiena, pagal mano prasyma "Tikros spavos" si ketvirtadieni atsiveza folijos ir ne tik aukso ir sidabro spalvos, bet ir vario ir tokiu folijos dribsniu.

o is kur zinai g.gif , nes as pas juos uzsisakiau devynias galybes doh.gif -bet kol kas niekas man neskambino schmoll.gif
o blogiausia, kad tam skirtus pinigelius isleidau perlams unsure.gif -bus linksma kai isgirsiu saskaita blink.gif
Papildyta:
QUOTE(kalissta @ 2007 03 13, 17:58)
na as kalbejau apie ta folija kur su 3d klijais naudojama. o kokia tavoji? nebuvau dar apie tokia girdejus g.gif

folija 3 D klijams ir folija auksavimui yra skirtingi dalykeliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kalissta @ 2007 03 13, 16:48)
nugi gavau pagaliau tuos visus antikI,II nes dar nebuvau isigijus ir ganetinai ilgai medziojau.. deja nei folijos nei serksno nebuvo..sako badas..nu bet blyn, tokia paklausa, o pasiulos 0  doh.gif

As turiu spalvoto serksno rinkinuka, jei kas norit rasykit i az
va toki
user posted image
Atsakyti
Jusu darbeliai jrealus bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Voveriuks @ 2007 03 07, 21:54)
Sveikos mergaitės,
Aš čia dažnai paskaitinėju,pasižiūriu jūsų darbelius,labai visi gražus thumbup.gif
Aš irgi darau,bet mano darbai ,tai tokie poprasčiai paliginus su jūsu  doh.gif
Čia turiu servetėlių,gal kam nors dar prisireiks paivairinimui  ax.gif
http://public.fotki....Voveriuks/juta/

O kur pirkai serveteles?
Labai grazios.

Atsakyti
Sveikutės, darbštuolės, smagu matyti, kad nesėdit rankų sudėję thumbup.gif

O vat aš, net gėda sakyti, po kursų tik šiandien pirmą kartą prisėdau prie dekupažo blush2.gif. Buvo grupinis darbas, aš ir mano trijulė smile.gif

Pirma vaikučiai nudažė lentutes, štai kas gavosi
user posted image
user posted image
user posted image

paskui priėjo mama ir sugadino viską doh.gif bigsmile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
flirt.gif
Atsakyti