Sveikos, supermamos! Esu naujoke cia ir isvis rankdarbiuose, iki sio forumo apie dekupaza net girdejusi nebuvau, tik visuomet zavedavausi sendintais daiktais. Visa sita tema perskaiciau, bet vis tiek turiu klausimu :
Ar galima akriliniais dazais dengti metala, stikla ir jau lakuota pvz medini pavirsiu? Noriu taip dekupazuoti butelius, ar iseis?
Kiek kainuoja tas creck ar kaip tas sendinantis lakas vadinasi ir kokia firma rinktis?
Kaip lengviau padengti tolygiai dazus ir laka, mat mano ranka dar neigudusi?
Labai prasau Jusu, profes, padekit, nes jau nebegaliu sulaukti, kada galesiu pradeti. O as savo ruoztu prisizadu su Jumis pasidalinti savo pasiekimais.
Aveda, eina sau, kaip graziai pasidarbavai, kai pamaciau, tai net . Pavonija, liuks pintine (jei taip galima ja pavadinti) . Tokie darbeliai ikvepia ir paciai vel ka nors padaryti
Onyx pabandysiu trumpai atsakyti, akriliniais dazais dengti metala, ir stikla galima, tik stiklui skirtus dazus reiketu sumaisyti su mediumu stiklui (ar taip mergaites ). Jau lakuota medini pavirsiu reiketu paruosti, nusveisti, pasiausti. Metalini pavirsiu taip pat reikia paruosti, kad butu svarus, be jokiu rudziu ir panasiai. Visi dazomi pavirsiai turi buti svarus. Yra Sadoline sendinimo lakas, bet ten gana didelis kiekis jo, jei nori pradzioje tik pabandyti dekupazinti, gal pakaktu ir mazesnio kiekio. Daugelis perkame Artmanijoje, Klaipedoje arba galima is kur nors atsisiusti...Bet lyg ir yra dar ir kitose parduotuvese pirkti...Merginos, pasidalinkit info . O dazus ir lakus tolygiai pades padengti tik praktika . Sekmes tau darbuojantis
Onyx pabandysiu trumpai atsakyti, akriliniais dazais dengti metala, ir stikla galima, tik stiklui skirtus dazus reiketu sumaisyti su mediumu stiklui (ar taip mergaites ). Jau lakuota medini pavirsiu reiketu paruosti, nusveisti, pasiausti. Metalini pavirsiu taip pat reikia paruosti, kad butu svarus, be jokiu rudziu ir panasiai. Visi dazomi pavirsiai turi buti svarus. Yra Sadoline sendinimo lakas, bet ten gana didelis kiekis jo, jei nori pradzioje tik pabandyti dekupazinti, gal pakaktu ir mazesnio kiekio. Daugelis perkame Artmanijoje, Klaipedoje arba galima is kur nors atsisiusti...Bet lyg ir yra dar ir kitose parduotuvese pirkti...Merginos, pasidalinkit info . O dazus ir lakus tolygiai pades padengti tik praktika . Sekmes tau darbuojantis
QUOTE(Ametiste @ 2007 03 07, 20:08)
tik stiklui skirtus dazus reiketu sumaisyti su mediumu stiklui (ar taip mergaites ).
-as tai nemaisau su mediumu, o kam? Juk vistiek tas butelis ar vaza -dekoruojami is issores - ir lakuoju sadolino laku
Sveikos mergaitės,
Aš čia dažnai paskaitinėju,pasižiūriu jūsų darbelius,labai visi gražus
Aš irgi darau,bet mano darbai ,tai tokie poprasčiai paliginus su jūsu
Čia turiu servetėlių,gal kam nors dar prisireiks paivairinimui
http://public.fotki....Voveriuks/juta/
Aš čia dažnai paskaitinėju,pasižiūriu jūsų darbelius,labai visi gražus
Aš irgi darau,bet mano darbai ,tai tokie poprasčiai paliginus su jūsu
Čia turiu servetėlių,gal kam nors dar prisireiks paivairinimui
http://public.fotki....Voveriuks/juta/
įkėliau ir savo darbelių,kai kuriuos darė ir mano vaikai ,kuriems (7,8,12 metų)
QUOTE(Voveriuks @ 2007 03 07, 23:44)
įkėliau ir savo darbelių,kai kuriuos darė ir mano vaikai ,kuriems (7,8,12 metų)
Na darbeliai tikrai labai gražūs Smagu,kad patinka
Veidrodėlis (labai sunku veidrodi nufotkint)
Nieko sau Avedos staliukas, SUPERINIS Labai, labai grąžus.
Pavonija ir gi neatsilieka
Tiesiog akys džiaugiasi
Pavonija ir gi neatsilieka
Tiesiog akys džiaugiasi
pavonija su aveda x 100kartu.
Aciu aciu uz visas pagyras. Ne kokia as cia profesonale (tiksliau dirbu medicinoj, bet as "prie meno" pasinesus nuo mazens). Tas staliukas buvo mano pirmas dekupazo darbelis, ir pirma karta restoravau baldus...taigi visiskai pirmas isbandymas. staliuka radau tokioj antikvaru/labdaros parduotuvej ir jo negalejau vieno palikti tai atsitempiau namo.
QUOTE(AVEDA @ 2007 03 08, 18:41)
Aciu aciu uz visas pagyras. Ne kokia as cia profesonale (tiksliau dirbu medicinoj, bet as "prie meno" pasinesus nuo mazens). Tas staliukas buvo mano pirmas dekupazo darbelis, ir pirma karta restoravau baldus...taigi visiskai pirmas isbandymas. staliuka radau tokioj antikvaru/labdaros parduotuvej ir jo negalejau vieno palikti tai atsitempiau namo.
Na jeigu taip gražiai pirmas padarytas, tai sekančius būtinai parodyk, nes ir nuo pirmojo darbo grožio galima nugriūti( tokį stalą ir aš norėčiau rast)
QUOTE(onyx @ 2007 03 07, 19:46)
Sveikos, supermamos!
sadolin antiq sendinimui lako kaune galima isigyti firmineje parduotuveje kervita, cia kur savanoriu ir taikos pr kampas, prie buvusio laukinio arklio
Papildyta:
QUOTE(pavonija @ 2007 03 08, 10:44)
Veidrodėlis (labai sunku veidrodi nufotkint)
super! is kur tokiu serveteliu gavai? ar cia is dekupazo popieriaus?