Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

QUOTE(uups @ 2007 01 12, 23:36)
o as dar viena vazona katik pabaigiau blink.gif
user posted image
tik jisai gelsvas realiai...nors gal nepabaigiau g.gif  kazko truksta unsure.gif
Papildyta:
o gal ir pabaigiau....gyvai kazkaip graziau atrodo unsure.gif

Labai gražus ir nieko netrūksta thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien buvau Senukuose ir pirkau sendinimo laką. Grįžus iš karto pabandžiau ant lentelės, nu kaip fainai gavosi ir įtrūkimai gerai matosi. Tai dabar kaifuoju lotuliukas.gif Vaikštau po namus ir ieškau ką čia dekupažint reiktų biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu kaip graziai ant rubeliu atrodo bigsmile.gif
Visu labai grazus darbeliai thumbup.gif
Parasykit man prasau issamiai,kai ant audinio reik daryt?
Labai jau cia issimete viskas,tai kol vianam puslapi paskaitai jau pamirsti ka kitam skaitei doh.gif blush2.gif Issiblaskius kazkokia pasidariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mambu @ 2007 01 14, 00:53)
Parasykit man prasau issamiai,kai ant audinio reik daryt?
Labai jau cia issimete viskas,tai kol vianam puslapi paskaitai jau pamirsti ka kitam skaitei doh.gif  blush2.gif

svarbiausia, nusipirkt spec priemone,- mediuma tekstilei. O paskui jau kaip ant pakuotes rasho (dazniausia sudrekint plota, prie kurio klijuosi, uzklijuot serveeles, isdziovint ir palygint lygintuvu)...paprasta rolleyes.gif kol nepradedi lotuliukas.gif
temai tai tikrai truputeli padrika... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 14 sausio 2007 - 10:39
QUOTE(uups @ 2007 01 14, 10:38)
svarbiausia, nusipirkt spec priemone,- mediuma tekstilei. O paskui jau kaip ant pakuotes rasho (dazniausia sudrekint plota, prie kurio klijuosi, uzklijuot serveeles, isdziovint ir palygint lygintuvu)...paprasta rolleyes.gif  kol nepradedi lotuliukas.gif
temai tai tikrai truputeli padrika... unsure.gif

labai svarbu kad dziutu 24 valandas, o galima ir daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diniuks @ 2007 01 13, 21:11)
Šiandien buvau Senukuose ir pirkau sendinimo laką. Grįžus iš karto pabandžiau ant lentelės, nu kaip fainai gavosi ir įtrūkimai gerai matosi. Tai dabar kaifuoju  lotuliukas.gif Vaikštau po namus ir ieškau ką čia dekupažint reiktų  biggrin.gif  lotuliukas.gif

O kurioj vietoj jis buna padetas ax.gif Ir kokia kaina? As irgi vis gundausi pradeti dekupazinima, bet ziuriu kiek cia visokiu priemoniu reikia siustis blink.gif As megeja parduotuveje nusipirkti tai ka matau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2007 01 14, 11:03)
O kurioj vietoj jis buna padetas  ax.gif  Ir kokia kaina? As irgi vis gundausi pradeti dekupazinima, bet ziuriu kiek cia visokiu priemoniu reikia siustis  blink.gif  As megeja parduotuveje nusipirkti tai ka matau  blush2.gif

pasiklausk konsultantu senukuose, nuves ir parodys...tam gi jie ir dirba ten...
dekupazhui tereikia serveteliu ar kt popieriniu atvaizdu ir lipalo bei akrilinio lako, nieko itin mandro nebutina siustis mirksiukas.gif nu, dar dazai pravercia kartais unsure.gif
Atsakyti
Siaip galvoju gal uzsirasyti i kursus dekupazo ax.gif , gaila kad sausio 20 d. sutampa ir velimo ir dekupazo, jau isirsiau i velima.
Reiks pasibandyt pirmiausia be situ suskaldymu blush2.gif . Darbeliai visu super, jau kiek dienu prasedejau varvindama seiles cia doh.gif
Atsakyti
Taigi, žadėtas eksperimentas atliktas bigsmile.gif Taip ir yra. Būtent tos servetėlės yra itin plonos, viskas kuom gražiausiai persišviečia bigsmile.gif Persiprašau užu paskubom padarytas fotkes ir už yoli gražu ne pačią geriausią darbelio kokybę mirksiukas.gif Dar nelakuota, ale baisiai knieti eksperimento rezultatais pasidalint ax.gif
Taigi - sendinta lenta :
http://i19.photobuck.../deco/pries.jpg
Po apklijavimo:
http://i19.photobuck...lin/deco/po.jpg
Detalė iš arti:
http://i19.photobuck...deco/detale.jpg

blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiglė: 14 sausio 2007 - 21:58
Dėkui, smagu džiugint save ir jus 4u.gif
Uups, o kokį modeliną tu kepi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 01 14, 20:12)
Dėkui, smagu džiugint save ir jus  4u.gif
Uups, o kokį modeliną tu kepi?  g.gif

FIMO, gali eit i modelino tema paziuret lotuliukas.gif tik tingiu fotkint kaip apdekupazhinus ishejo blush2.gif bet shaunu,- labai man patiko...turiu daug ideju dabar...tik gaila,kad pati papuosalu neneshioju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 14, 22:30)
per tave su kunigunda ant to fimo uzsikabinau bash.gif jei dar kas kokia nauja technika domites, prashau man nerodyt nieko schmoll.gif
ainu nufotkinsiu ax.gif
Papildyta:
ei, betgi pas tave pacia maciau klimta ant fimo g.gif

per mus???? blink.gif Mes čia nei prie ko schmoll.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pati visokiais grožiais mus gundai doh.gif Pvz., Easy marble lotuliukas.gif Iki šiol negaliu pamiršt hihihi.gif

jep, dekupažinau ant Fimo tongue.gif Ir sendinimą bandžiau biggrin.gif
Atsakyti