Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

QUOTE(Heart @ 2007 03 06, 14:47)
Mielosios darbininkės, Jūsų darbai mane taip sužavėjo, kad nusprendžiau irgi pabandyti  blush2.gif Noriu persodinti visas namuose esančias gėles į gražesnius vazonus, margintus būtent dekupažo technika. Tik pasakykite, kur, po velnių, Vilniuje rasti normalių, neapkliockintų visokiais kičiniais paveikslėliais, paprasčiausių, elementariausių molinių vazonų??? Anksčiau bent "Senukuose" buvo galima rasti, bet dabar ir ten nėra  verysad.gif

Uzvakar maciau Akropolio maximoj. Kai uzeini, is karto - ten tokia lyg muge. Tai tie paprasti kainuoja apie 2,99 Lt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
restoravau senoviska, mociutes laiku staliuka ana vasara.
Dar ne i tema, bet pagalvele ant kedes mano pacios siuvineta ir pasiuta.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
wub.gif wub.gif super, net nesitiki, kad pačios padaryta, fantastiška wub.gif o čia jau deco popierius dėtas? ar servetėlės??
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 03 07, 08:12)
restoravau senoviska, mociutes laiku staliuka ana vasara.
Dar ne i tema, bet pagalvele ant kedes mano pacios siuvineta ir pasiuta.

Labai grazu! thumbup.gif Atrodo, kad cia profesionalo darbas!!! Matyt taip ir yra! 4u.gif
Atsakyti
AVEDA, jau tikrai kad sužavėjai! beprotiškai gražu ir visuma taip suderinta, matyt, jau būsi menininkė?
Atsakyti
diniuks labai gražūs darbai thumbup.gif

aveda nerealu blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na ir mano nedidelis darbelis ax.gif
user posted image
Atsakyti
pavonija, labai gražu thumbup.gif
Aveda labai gražu , daug darbo, kruoštumo įdėta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipa007: 07 kovo 2007 - 16:45
Dekoju uz visus komplimentus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pavonija labai gražu wub.gif ,o spalvos tokios vasariškos iš karto nuotaiką pakėlė thumbup.gif
Atsakyti
Saunuoles mergytes 4u.gif grazus darbeliai 4u.gif

g.gif o kur mano ikvepimas dingo ..nu visai apleidau sita reikala unsure.gif
Atsakyti
Dėkoju pagyrusioms mano darbelį rolleyes.gif
Manaska, gal papraščiausiai daiktelis tinkamas nepasipainiojo, už tai ir nėra to įkvėpimo wink.gif
Atsakyti