Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

QUOTE(saliuky @ 2007 03 03, 19:31)
Diniuks, o Tu tokį storą žurnalo popierių ir klijavai ant dėžutės? Paaiškinkit kaip su tais popierio storumais. PLYS, PRAŠAU, BITE....

Šį kartą tai blogą paveikslėlio pusę tryniau su švelniu švitriniu popieriumi, tada suplonėjo pats popierius ir klijuoti lengviau. Klijus tepiau ne vien ant paveikslėlio, bet pirmiausia ant dėžutės, kur bus paveikslėlis ir paveiksliuko blogą pusę, nes tai ne servetėlė, per šį popierių klijai nelabai persigeria.
Dar vienas būdas, kaip paploninti per storą popierių: Jį reikia gerai sudrėkinti, o tada blogąją pusę nulupti, kitaip tariant po truputį nuvolioti, tada išties gaunasi gana plonas, bet jį gan sunku klijuoti, nes labai plyšta. Kažkuriame šios temos puslapyje buvau įkėlus taip darytą dėžutę.
Tikiuosi aiškiai paaiškinau.
Sėkmės darbuose, tik nepamirškit pasirodyti. Kitiems irgi labai ciekavna paveizėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na Diniuks darbeliai tai thumbup.gif . Reiks ir man ka nors tamsaus bandyti , nes dabar tai tradiciskai viskas ant sviesaus pagrindo g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Diniuks @ 2007 03 03, 13:22)
Na pagaliau, tikiuosi, kad pavyko  biggrin.gif
user posted image

user posted image

Labai gražiai gavosi! wub.gif
O, įdomu, ta dėžutė iš ko buvo - iš medžio ar kartono ar dar ko? 4u.gif
Atsakyti
[FONT=Arial][COLOR=Chocolate]Sveikos, mergaitės, sen tongue.gif oki seku šitą temą, aišku, kad ir pati pasigavau dekupažinimo virusą... tongue.gif
Po truputį ir aš bandau, bet rodyt dar nedrįstu... doh.gif
Rusiškuose forumuose pasiknisus radau kelis patarimus, kurių lyg ir nemačiau čia, tai norėčiau pasidalinti patarimais:
1. Kadangi servetėlės klijuojant labai raukšlėjasi, tai galima jas prieš klijuojant sudrėkinti vandeniu, išdžiovinti, net palyginti lygintuvu - tada klijuojant mažiau raukšlėsis.
2. Dar radau tokį patarimą, kad tokias servetėles dar galima kelis kartus iš abiejų pusių apipurkšti plaukų laku, išdžiovinti ir išlyginti - dar mažiau problemų.
Atsakyti
diniuks labai gražu smile.gif ir gerai sugalvota su nuotrauka iš "stiliaus " 4u.gif aš jau kuris laikas užmetsu savo dekupažus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2007 03 04, 13:49)
Labai gražiai gavosi!  wub.gif 
O, įdomu, ta dėžutė iš ko buvo - iš medžio ar kartono ar dar ko?  4u.gif

Ačiū visoms už šiltus žodžius drinks_cheers.gif
Taigi, kad ir man truputį gaila, kad dėžutė buvo iš standaus kartono, o ne medinė. Šiuo metu nelabai turiu medinių, tikiuosi, kad gausiu bigsmile.gif Medis yra medis thumbup.gif
Vaza vaisiams ir lėkštelės medinės.
Atsakyti
Mielosios darbininkės, Jūsų darbai mane taip sužavėjo, kad nusprendžiau irgi pabandyti blush2.gif Noriu persodinti visas namuose esančias gėles į gražesnius vazonus, margintus būtent dekupažo technika. Tik pasakykite, kur, po velnių, Vilniuje rasti normalių, neapkliockintų visokiais kičiniais paveikslėliais, paprasčiausių, elementariausių molinių vazonų??? Anksčiau bent "Senukuose" buvo galima rasti, bet dabar ir ten nėra verysad.gif
Atsakyti
hmm aš esu Kaune, bet kaip tik senukuose tokių vazonų ir radau.. ne visuose būna, tad pabandyk pasižvalgyt po skirtingus senukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 03 06, 14:47)
Mielosios darbininkės, Jūsų darbai mane taip sužavėjo, kad nusprendžiau irgi pabandyti  blush2.gif Noriu persodinti visas namuose esančias gėles į gražesnius vazonus, margintus būtent dekupažo technika. Tik pasakykite, kur, po velnių, Vilniuje rasti normalių, neapkliockintų visokiais kičiniais paveikslėliais, paprasčiausių, elementariausių molinių vazonų??? Anksčiau bent "Senukuose" buvo galima rasti, bet dabar ir ten nėra  verysad.gif

As buvau puikiausiu paprastu moliniu vazoniu pigiai Thomas Phillips nusirovus smile.gif thumbup.gif o dabar ten pat pirkau maziukus plastikinius prieskoniams - irgi vyksta dekupazo procesas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 03 06, 15:43)
hmm aš esu Kaune, bet kaip tik senukuose tokių vazonų ir radau.. ne visuose būna, tad pabandyk pasižvalgyt po skirtingus senukus blush2.gif

Ačiū, bandysiu. Pakutinį kartą buvau "Banginyje", kur didžiausias vazonų ir visokių reikmenų gėlėms pasirinkimas, bet paprastų molinių nebuvo unsure.gif

QUOTE(sizike @ 2007 03 06, 16:02)
As buvau puikiausiu paprastu moliniu vazoniu pigiai Thomas Phillips nusirovus smile.gif  thumbup.gif  o dabar ten pat pirkau maziukus plastikinius prieskoniams - irgi vyksta dekupazo procesas biggrin.gif

bigsmile.gif O, nepagalvojau apie Thomas Phillips. Reikės ir ten apsilankyti, jeigu ką. O plastikiniai man netiks, nes noriu prieš tai juos dažyti akriliniais dažais, kurie ant plastiko nesilaiko.
Atsakyti
Sveikos, mamos...
Susirgau truputi dekupažu ir aš, na gal ne tiek susirgau, kiek norisi namie kelis daikciukus papuosti, atnaujinti,,,
padariau viena dėžutę ir pora rėmėlių, tik dar nelakuota, ir knieti man klausimukas, ant kokio popieriaus geriausia printint paveiksliukus ar įmanoma ant paprasto a4 formato skirto spausdintuvams? ir kaip gaunasi sendinimas, kai spalva islieka skaidri? cia gal su tuo dvikomponenčiu cracu?
Ačiū
Atsakyti
Dar turiu likusių servetėlių ax.gif gal dekupažininkėm reikėtų bigsmile.gif
Atsakyti