Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 03 01, 10:46)
NU VA, NAKAR VAKARE NUFOTKINAU SAVO SVILESIU  4u.gif , DAVAI PASIGROZEKIM IR PAPLOKIM MAN clap_1.gif , KADANGI CIA IKELTI NUOTRAUKU NEMOKU O GAL IR NEGALIU, TAI DUODU TOKI ADRESIUKA, KAM LIUDNA PASIZIUREKIT  biggrin.gif .

http://public.fotki....UKAS/dekupazas/?

sveika, trečias visai neblogas, bet siūlyčiau pirma pradėti nuo mažesnių detalių, jas lengviau priklijuoti. Sėkmės ir toliau darbuokis 4u.gif
Atsakyti
pasirodau savo senesni darbeli
user posted image
Atsakyti
LABUTIS VISOMS. Jūsų temelę po truputį skaitinėju, bet labai noris kuo greičiau ką nors apteplioti. Tai gal kas pasufleruos ką kaip pagrindą užtepti ant metalinės dėžutės. Dėžutė nuo Raffaello saldainių.

Vis kaupiausi, kaupiausi, bet niekaip nesiryžau dekupažinimui. Bet vakar kunigunda78 visiškai sugundė,tai dabar rankos niešti ir drąsos per akis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 03 01, 14:58)
LABUTIS VISOMS. Jūsų temelę po truputį skaitinėju, bet labai noris kuo greičiau ką nors apteplioti. Tai gal kas pasufleruos ką kaip pagrindą užtepti ant metalinės dėžutės. Dėžutė nuo Raffaello saldainių.
Vis kaupiausi, kaupiausi, bet niekaip nesiryžau dekupažinimui. Bet vakar kunigunda78 visiškai sugundė,tai dabar rankos niešti ir drąsos per akis. biggrin.gif

nu jau ta kunigunda doh.gif vis gundo ir gundo g.gif
as tai tokia dezele dazyciau sviesiais akriliniais dazais kempinele -kokius 3 kartus ax.gif , jau tada klijuociau servetele ax.gif
bet jei manai, kad tai per sudetinga -tada gali tiesiog nudazyti dezute, kad nepersimatytu ir nusipirkti perkeliamu paveiksliuku ir jais padekoruoti dezele. Net lakuoti nebereikes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 01 kovo 2007 - 17:33
Tai gi, kad sugundei biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Bandysiu pas pažystamus ieškoti akrilinių dažų.
Opo to servetkom tepliosiu ax.gif . Dar vienas klausimukas. Praėjusioje temoje radau pamokėlę, ir ten buvo kalbama apie atsispausdintus paveikslėlius. Aš pagalvojau, o popierius tai storesnis nei servetėlės vienas sluoksnis. Tai kaip atrodo iš popieriaus iškirptas ir užklijuotas paveiksliukas. Na jis kaip ir nesusilieja su paviršium, matytūsi jo pradžia...ar aš dar kaž ko nežinau. Labai smarkei nekankinsiu Jūsų naujokės klausimais, stengsiuos kiek laikas leis praėjuses temas peržiūrėti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 03 01, 20:02)
Tai gi, kad sugundei biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Bandysiu pas pažystamus ieškoti akrilinių dažų.
Opo to servetkom tepliosiu ax.gif . Dar vienas klausimukas. Praėjusioje temoje radau pamokėlę, ir ten buvo kalbama apie atsispausdintus paveikslėlius. Aš pagalvojau, o popierius tai storesnis nei servetėlės vienas sluoksnis. Tai kaip atrodo iš popieriaus iškirptas ir užklijuotas paveiksliukas. Na jis kaip ir nesusilieja su paviršium, matytūsi jo pradžia...ar aš dar kaž ko nežinau. Labai smarkei nekankinsiu Jūsų naujokės klausimais, stengsiuos kiek laikas leis praėjuses temas peržiūrėti. 4u.gif

as nusipirkau to ryzinio popieriaus, bet man jis atrodo, net storesnis uz paprasta popieriaus lapa g.gif -tai nezinau kas ten gausis
bet papasakosiu ispudzius kai darysiu cool.gif
Atsakyti
Indriana, labai grąžu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tokiam vazone gali ir nieko neauginti, vistiek grąžu bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bandau ir aš išslysti į dienos šviesą ir pasirodyti
[img=http://img153.imageshack.us/img153/9485/dezmerginasudominoah7.jpg]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diniuks: 03 kovo 2007 - 12:03
QUOTE(Diniuks @ 2007 03 03, 12:59)
Indriana, labai grąžu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Tokiam vazone gali ir nieko neauginti, vistiek grąžu bus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bandau ir aš išslysti į dienos šviesą ir pasirodyti
[img=http://img222.imageshack.us/img222/8341/dezmerginasudominonj7.jpg]

[img=http://img222.imageshack.us/img222/8639/kompelektassusaulegrazohk2.jpg]

man nieko nerodo verysad.gif
Atsakyti
Na pagaliau, tikiuosi, kad pavyko biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diniuks: 03 kovo 2007 - 12:25
QUOTE(Diniuks @ 2007 03 03, 13:22)
Na pagaliau, tikiuosi, kad pavyko  biggrin.gif
user posted image

user posted image

jau ta dėžutė su mergina , tai labai gražu thumbup.gif , o iš kur paveikslėlis, pasidalink informacija blush2.gif
Atsakyti
Merginos su domino paveislėlis iš „Stiliaus“ žurnalo, Lietuvos ryto priedo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gerų dalykų toli ieškoti nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Diniuks, o Tu tokį storą žurnalo popierių ir klijavai ant dėžutės? Paaiškinkit kaip su tais popierio storumais. PLYS, PRAŠAU, BITE....
Atsakyti