Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

QUOTE(Lolute @ 2007 02 25, 16:12)
Vakar jau įsigijau gražias servetėles, na net ne servetėles, o nosines.
Jau kažkur mačiau, kad kažkas klausė, ar tokios nosinaitės tinka, tik neradau atsakymo. Tai, matyt, turėtų tikt?

(Beja, servetėlių ir nosinių ten yra labai gražių (jei kam įdomu smile.gif ). "Europoj" parduotuvėlej "AM deco" (ar kažkaip panašiai vadinasi) 2  aukšte. Ten jos vokiškos. Servetėles brangokos, o tos nosinaitės 10 vnt. 3,5 Lt).

Ir dar norėjau paklaust, ar dekupažui tinka ta "skylėta" servetėlės dalis?

Tinka ir tos nosinaites, tinka ir ta skyleta dalis, kadangi klijuojamas tik paskutinis serveteles sluoksnis ir jis plonytis, tai beklijuojant viskas puikiai issilygina.
Atsakyti
QUOTE(Ametiste @ 2007 02 25, 19:00)
Tinka ir tos nosinaites, tinka ir ta skyleta dalis, kadangi klijuojamas tik paskutinis serveteles sluoksnis ir jis plonytis, tai beklijuojant viskas puikiai issilygina.

Ačiū, kad man "žaliai" padedat! aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos, pasirodau savo remeli ax.gif
user posted image
Atsakyti
Indrijana, saunus remeliai smile.gif, gaila, kad as prie dekupazo kazkaip nebeprisedu.
Atsakyti
QUOTE(Ametiste @ 2007 02 26, 19:49)
Indrijana, saunus remeliai smile.gif, gaila, kad as prie dekupazo kazkaip nebeprisedu.

Ačiū, aš tai dažniausiai neprisiruošiu nufotografuoti doh.gif . O šiaip tai gaila, kad tėmelė apmirė.
Atsakyti
Indrijana labai liuks rėmeliai thumbup.gif o tema tikrai apmirus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijana @ 2007 02 26, 16:57)
Sveikos, pasirodau savo remeli  ax.gif
user posted image

Labai skoningi rėmeliai, man gražu smile.gif
Papildyta:
zuikiniauskienė,
dekui, nemaciau tavo pagyrimo wink.gif
Atsakyti
nu dabar tai papasakosiu, viskas prasidejo pries tris dienas pirmadieni , dukra is mokyklos parsinese tokia grazia servetele, tai as naivuole pasiskaiciau sita temele ir kaskodel doh.gif nusprendziau kad tai lengva ir kur mano protelis buvo, tuo metu, nezinau tikriausiai vacation4.gif dare, tai va as daug nesvarstydama praskiedziau tuos baltus klijus, na nezinau nusprendziau kad cia apie tokius kalbama (PVA) ir emiausi darbo, nu nezinau kiek jus tu serveteliu sugadinot kol jums gavosi, bet mano pirmoji servetele susiraukslejo kaip simtamete bobuciuke, turiu pasakyti kad pagailejau dazu ir pabandziau ant paprastos skarbonkes nuo kavos priklijuoti, tai paveiksliuko zinoma nesimate, kai gryz vyras su telefonu nufotkinsiu visos galesim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tada paemiau kita skarbonke nuo kavos ir nudaziau baltai su akriliniais dazais, turejau nuo kaskada seniai (naivuole pamaciau per telika kaip "paprastai ir lengvai" piesemos geles, tai nulekiau prisipirkau teptuku ir tu dazu, zinoma nieko nesigavo, tai jie ilgai ir nuobodziai gulejo pas mane stalciuje), tai va pradziuvo tai iskirpau is "mike pukuotukas" zurnalo paveiksleliu pora ir prilipdziau, jau geriau gavosi, nusprendziau kad gana praktikos ir daugiau nedarysiu, bet gi siandien akis vis bade likusi puse tos grazios serveteles tai vel griebiau skarbonke ir nudaziau, ir vel servetele susirautslejo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , ex reikia praktikos, o as neturiu kantrybes , mesiu kol nesusirgau, o jums visoms daug kantrybes ir graziu projektu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 02 28, 14:10)
nu dabar tai papasakosiu, ...
...ex reikia praktikos, o as neturiu kantrybes , mesiu kol nesusirgau, o jums visoms daug kantrybes ir graziu projektu  smile.gif .

Na, vistiek šaunuolė, kad pabandei. Aš nežinau ar man kantrybės užteks smile.gif , bet vyras vazoną man jau paruošė - nudažė akriliniais dažais. Eisiu servetėlių gadint drinks_cheers.gif
Kai bus bent koks rezultatas - parodysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 02 28, 14:10)
nu dabar tai papasakosiu...

Smagu, pakėlei nuotaiką!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikcius @ 2007 02 27, 17:35)
Indrijana labai liuks rėmeliai thumbup.gif 

QUOTE(pavonija @ 2007 02 27, 18:02)
Labai skoningi rėmeliai, man gražu smile.gif

Ačiū už gerus žodžius aciuks.gif
Atsakyti
NU VA, NAKAR VAKARE NUFOTKINAU SAVO SVILESIU 4u.gif , DAVAI PASIGROZEKIM IR PAPLOKIM MAN clap_1.gif , KADANGI CIA IKELTI NUOTRAUKU NEMOKU O GAL IR NEGALIU, TAI DUODU TOKI ADRESIUKA, KAM LIUDNA PASIZIUREKIT biggrin.gif .

http://public.fotki....UKAS/dekupazas/?
Atsakyti