Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

Sirenute nu ir grožis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vaje, kokius grožius Dekupažo specai padaro! 4u.gif
Turbūt ir aš užkibau. Aš dar visiškai žalia šiame reikale. Pradėjau nuo pirmos temos skaitymo ir jau dvi valandas negalėjau atsitraukt blush2.gif Jau beveik sušalau, nes kambary atvėso, o aš negaliu atsitraukt nuo kompo ir eit megztinį užsidėt biggrin.gif Tai va, paskaičiau kelioliką puslapių pradinės temos ir šį - paskutinįjį.
Sirenute, labai gražiai tau gavosi! wub.gif Ypač butelis!
Reiks pamėgint kokį molinį vazoną pradžiai išgražint smile.gif (nes turiu vazoną, sėrvetėlę, lipalą ir laką taip pat surasiu).
Na, atvirai prisipažinsiu, kad 100 jūsų abiejų temų puslapių perskaityt neįstengsiu blush2.gif , o gal man kas patars - molinį vazona iš pradžių, matyt reikia kažkokiais baltais dažais nudažyt, kad būtų baltas pagrindas? O ar labai svarbu kokiais? Ar galima naudot bet kokius, nes pamenu, po remonto kažkokių baltų turėjo užsilikt...
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2007 02 23, 01:09)
Vaje, kokius grožius Dekupažo specai padaro!  4u.gif
Turbūt ir aš užkibau. Aš dar visiškai žalia šiame reikale. Pradėjau nuo pirmos temos skaitymo ir jau dvi valandas negalėjau atsitraukt  blush2.gif  Jau beveik sušalau, nes kambary atvėso, o aš negaliu atsitraukt nuo kompo ir eit megztinį užsidėt biggrin.gif Tai va, paskaičiau kelioliką puslapių pradinės temos ir šį - paskutinįjį.
Sirenute, labai gražiai tau gavosi!  wub.gif  Ypač butelis!
Reiks pamėgint kokį molinį vazoną pradžiai išgražint smile.gif (nes turiu vazoną, sėrvetėlę, lipalą ir laką taip pat surasiu).
Na, atvirai prisipažinsiu, kad 100 jūsų abiejų temų puslapių perskaityt neįstengsiu  blush2.gif , o gal man kas patars - molinį vazona iš pradžių, matyt reikia kažkokiais baltais dažais nudažyt, kad būtų baltas pagrindas? O ar labai svarbu kokiais? Ar galima naudot bet kokius, nes pamenu, po remonto kažkokių baltų turėjo užsilikt...

Ačiū už pagyrimus.
Dažus naudu akrilinius vandens pagrindo, o jei nori kokios kitos spalvos juos maisai su guasu pradziai, paskui jei noresi ka rimto daryt galesi nusipirkti pigmentus akrilinius. O siaip tai visa susisteminta ir labai aiskiai viskas parasyta va sitame forume ČIA
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Apakau nuo Jūsų darbelių cool.gif Kaaaaaip graaaažiaaaaai bigsmile.gif
Aš irgi noriu išmokti, tik norėčiau gal kokius kursus praeiti, gal būtų galimybė sužinoti ar įmanoma į tokius kursus įsiaršyti Klaipėdoje?

Labai atsiprašau, kad poster_offtopic.gif
Bet ar galiu tokiais darbais užsiiminėti nestuke.gif , ar nebus blogai nuo dažų ir lako garų?

Dar kartą pagirsiu visas, labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
yra tema apie kursus smile.gif kursai.. hmm ką tik pažiūrėjau, kad 2 temos apie tuos pačius kursus yra antroji čia http://www.supermama...?...59639&st=60
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 23 vasario 2007 - 11:06
QUOTE(Galvojanti @ 2007 02 23, 10:49)
gal būtų galimybė sužinoti ar įmanoma į tokius kursus įsiaršyti Klaipėdoje?
Labai atsiprašau, kad  poster_offtopic.gif
Bet ar galiu tokiais darbais užsiiminėti  nestuke.gif , ar nebus blogai nuo dažų ir lako garų?

apie kursus

o dazai ir lakas praktiskai bekvapiai, tad man kaip ir joks poveikis nera pasireiskes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Galvojanti @ 2007 02 23, 08:49)
Bet ar galiu tokiais darbais užsiiminėti  nestuke.gif , ar nebus blogai nuo dažų ir lako garų?

gali, su salyga,kad naudosi akrilinius dazhus ir laka,- jie nestuke.gif nepavojingi.

sirenute,- mane taure labai suzhavejo thumbup.gif kaip ja darei?
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 02 23, 12:44)
gali, su salyga,kad naudosi akrilinius dazhus ir laka,- jie  nestuke.gif  nepavojingi.

sirenute,- mane taure labai suzhavejo thumbup.gif  kaip ja darei?

Atsiunte drauge dazu tai juos ir puoliau isbandinet biggrin.gif va tokie
user posted image
Bet man tai su jais labai patinka, nors tik truputi pabandziau, labai graziai spalvos maisosi, bet dabar reik ieskot stikliniu daiktu ant ko galeciau daryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirenute: 23 vasario 2007 - 12:06
QUOTE(sirenute @ 2007 02 23, 12:02)
Atsiunte drauge dazu tai juos ir puoliau isbandinet  biggrin.gif va tokie

Bet man tai su jais labai patinka, nors tik truputi pabandziau, labai graziai spalvos maisosi, bet dabar reik ieskot stikliniu daiktu ant ko galeciau daryt

o jie isdziuve nenusiplauna paskui?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 02 23, 17:52)
o jie isdziuve nenusiplauna paskui?

dar nezinau, tiek neisbandziau laiko ax.gif
Atsakyti
Vakar jau įsigijau gražias servetėles, na net ne servetėles, o nosines.
Jau kažkur mačiau, kad kažkas klausė, ar tokios nosinaitės tinka, tik neradau atsakymo. Tai, matyt, turėtų tikt?

(Beja, servetėlių ir nosinių ten yra labai gražių (jei kam įdomu smile.gif ). "Europoj" parduotuvėlej "AM deco" (ar kažkaip panašiai vadinasi) 2 aukšte. Ten jos vokiškos. Servetėles brangokos, o tos nosinaitės 10 vnt. 3,5 Lt).

Ir dar norėjau paklaust, ar dekupažui tinka ta "skylėta" servetėlės dalis?
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 02 15, 17:10)
kunigunda78,
Paveikslėlį, tiksliau paveikslą susiradau internete, photoshopu apsikirpau, atsispausdinau rašaliniu spausdintuvu ir ant medinės lentutės su skiestu lipalu, na o jau toliau pakraštėliai teptuku akriliniais dažais nupiešti, tos gėlytės ir visa kita blush2.gif
O jau, kad pagyrėt tai parodau dar vieną:
user posted image
user posted image

pavonija, tiesiog fantastika. thumbup.gif
Atsakyti