Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

QUOTE(pavonija @ 2007 02 15, 16:49)
Jutare, išduodu viską wink.gif  Kaune prekės dailininkams "Meno mūza", Rotušės aikštė, prie "Medžiotojų užeigos", lapas A4 2 Lt., bet manau, kad galima rasti visose specializuotose popieriaus parduotuvėse rolleyes.gif . Išduok ir tu paslaptį, ką sumanei daryt?

dekui, bandysiu skambinti i Vilniaus muza pirmadieni, nes specializuotos parduotuves, jei taip butu galima jas pavadinti, -tai s... turi. Po siai taip ir neradau tokios, kuri tureti alia barchatinio popieriaus doh.gif
tai sakot ir rasaliniu galima g.gif , o to lako kur reiktu ieskoti -dailes reikmenu pardese,
o is plauku laku koks tiktu g.gif , nes kai jo nenaudoju -tai nelabai ir nusimanau apie juos schmoll.gif
Atsakyti
Liuks gavosi:super , o tu ar purškei atspausdintą piešinį, kad spalvos užsifiksuotų?
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 02 15, 17:20)
Liuks gavosi:super , o tu ar purškei atspausdintą piešinį, kad spalvos užsifiksuotų?

nea, aš jo nepurškiau - nulakuotas jis mirksiukas.gif
Atsakyti
kunigunda78, barchatinio popieriaus tai ir aš nemačiau, o lakas plaukams gali būti pats pigiausias tik ne su blizgesiu.
Atsakyti
Pavonija, Jutare - liuks darbeliai, saunu, kad darbuojates, o darbelis butinai rodykites, kad ir mums nepraeitu noras ka tai daryti smile.gif
Atsakyti
pavonija, darbeliai darbeliukiai grazuoliukai wub.gif
as pasigirsiu kokiu priemoniu gavau valentino proga bigsmile.gif
va sita va crackle
user posted image
bandziau tik ant mazo medzio plotelio, gaunasi superiskai bigsmile.gif thumbup.gif ir dar nusipirkau sadolin matini laka (su skaiciuku 10) super, jokio blizgesio kai nulakuoji, davolnia kokia as!!!!
ir va dar tokiu dazu rinkinuka gavau, tik su jais dar nebandziau, nes kol perskaitau instrukcija iki galo, pradzios neatsimenu doh.gif
user posted image
user posted image

kai tik isgimdysiu ideja iki galo butinai pasirodysiu su savo darbeliukais ir as!!
Atsakyti
oho kokios dovanos smile.gif įdomu kur pirktos ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 02 21, 15:43)
oho kokios dovanos smile.gif įdomu kur pirktos ax.gif  blush2.gif

deja kol kas ne Lietuvoje verysad.gif
Atsakyti
as tai panasu zalia purskiama krakliu esu maciusi vasara Ermitaze, bet man nepatiko ta tokia murzina zalia spalva -tai ir nepirkau
bet prisipirkau pamenu papigiai visokiu purskiamu akmens efektu, su blizguciais ir pan. reiktu kada uzlekus -pasiklausinetu vyruku ar turi jie ten dar kazko panasaus ax.gif
Atsakyti
jo jo as irgi pamenu tu purskiamu akmens efektu(tada i crackle net demesio turbut nekreipiau, nesupratau ozkele kas ten per daiktas yra lotuliukas.gif ), kaip tik buvau ten savaitgali, tai nieko nemaciau panasaus!!! man rodos ju niekas nepirkdavo tai jie issipardave ir basta doh.gif
Atsakyti
Na pasirodysiu ka as pridariau
user posted image
user posted image
user posted image
maniskis butelaitis
user posted image
o cia is arciau
user posted image
user posted image
na o cia kavai susipilt
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
o cia buvo tik naujai gautu priemoniu isbandymas
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sirenute, labai grazu smile.gif7 Man ypac vyno deze ir indelis kavai patiko. Ir taure visai idomi gavosi...
Atsakyti